Venner med frynsegoder er et hot tema om dagen. Det er et kjent fenomen og mange gjør det, men hvordan ender det? Noen slike forhold glir bare ut, mens andre ender i drama spesielt hvis en av partene får følelser for den andre.

Bilde: Colourbox

Fordelen med å være den type “venner” er at man blir godt kjent og lærer hva partneren liker og hvordan dere sammen får god sex. Det kan også være et godt alternativ til en “One night stand” med en du ikke kjenner.

 

Hva er din erfaring? Er det ok å ha sex med venner eller bør man ikke krysse den grensen?

 

Justin Timberlake og Mila Kunis spiller sammen i komedien «Friends With Benefits» som har premiere 23.09.11. Her får du en smakebit:

Maria K. Ebbestad

0 comments

  1. Ser abosulutt ingen problemer med det 🙂
    Jeg har vært i et langt forhold og er ikke ute etter et forhold, men jeg har jo fortsatt behov, så har man friends with benefits.. Så lenge man er oppriktig om det og sier fra fra første stund at det ikke blir noe mer, så hvorfor ikke?

    Ser problemet med at noen får følelser, men da må man jo bare kutte ut…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *