Inspirasjon

Hard snabel?

Tøff som en elefant! Med denne penisringen vil dere krydre sexlivet med en hardere og mer intens ereksjon, og en klitorisvibrator.

 

Penisringen er laget i myk og fleksibel silikon som gjør at den passer de aller fleste. Når ringen sitter på plass nederst på penisskaftet vil ringen holde blodsirkulasjonen ute i penis, og han vil oppleve en hardere og fyldiger ereksjon til glede for dere begge.

 

En liten knapp på siden av ringen setter på vibratoren som sitter i elefantens hode. Vips så sender ringen heftige vibrasjoner til klitoris hver gang han støter inn i henne! Øynene på elefanten vil lyse rødt når vibratoren settes, en indikasjon på at du har vekket villdyret…

 

Sjekk den ut her!

0 thoughts on “Hard snabel?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *