Erotiske noveller er populære blant kundene våre og er et spennende krydder i sexlivet. Hver måned trekker vi ut en vinnernovelle blant de mottatte bidragene. Vinneren får plukke seg ut valgfrie varer for 1000,- (inkl. mva) fra nettbutikken.

 

Har du lyst til å være med i konkurransen laster du opp din novelle her: www.kondomeriet.no (direktelink).

 

Pirrende med noveller

Les en erotisk novelle som en del av forspillet, eller alene, og kjenn på de pirrende følelsene den gir… Høytlesing med innlevelse gjør opplevelsen enda bedre. Eller enda bedre; gjør favorittnovellen din om til et lite rollespill som dere spiller for hverandre.

 

Vinnernovellen for februar er «Konduktøren».

Skrevet av: Beate K.

0 comments

 1. Hei,

  Jeg ønsker en oversikt over vinnernovellene på nettsidene deres. Kan dere samle alle de som har vunnet under én tag eller én overskrift?

  Takk!

   1. Ja, kjempefint!

    Men det er en ting jeg fortsatt savner: navenene/ pseudonymene til de som har skrevet historiene. Akkurat nå får man følelsen av at det bare er en stor maskin som står bak alt sammen, og det virker litt kaldt. Går det an å trykke historiene med kallenavnene til de som har skrevet dem?

 2. Godt forslag! Vi har dessverre ikke gjort dette enda, men jobber hele tiden med å forbedre oss, og dette er absolutt noe vi vurderer. Det er kun innsendte noveller fra lesere, og ikke en stor maskin som produserer. Men tusen takk for godt innspill! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *