Inspirasjon

Helgens datingtips

 

Kino, konsert og middag på romantisk restaurant er vel og bra, men det kan bli litt kjedelig i lengden. Her er tre tips til dater utenom det vanlige.

 

Ta henne med på skytebanen
Mange jenter blir svært opphisset av å skyte med pistol eller gevær. Selv jenter som i utgangspunktet ikke liker våpen, lar seg overtale til en prøverunde på skytebanen. Og de aller fleste blir både hekta på og hete av kruttrøyken. Her finner du et frekt kostyme hun kan ha på til private skytetimer ved en senere anledning.

 

Ta henne med hjem på gutterommet
Ta med daten din hjem en dag foreldrene dine er ute. Besøket i barndomshjemmet må selvsagt inkludere en visning av ditt gamle rom, komplett med plakater av tenårenes idoler på veggene og pokaler fra gutter-12 fotballturnering på hyllene. Og i hjørnet av gutterommet, står den gamle, smale sengen din. Hun vil høyst sannsynlig lure frekt på hva som foregikk i den lille trange sengen. Se litt beskjemmet ut og innrøm at du aldri har hatt sex der. Det er stor sjanse for at hun tar utfordringen på strak arm og viser barndommens seng noen av voksenlivets orgasmiske gleder.

 

Bingo, bingo, bingo!
Ja, det er litt cheesy, men det er hele poenget. Sannsynligheten er stor for at hun aldri har vært i nærheten av en bingosal, og du vil få masse poeng for originalitet. I tillegg virker du uhyre selvsikker som tør å ta henne med på en så gammeldags og tacky date. Og er det noe jenter tenner på, så er det selvsikre menn.

Kilde: maxim.com, topdatingtips.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *