Kondomeriet gir deg orgasmegaranti. Kondomeriet har over 20 års erfaring med sexleketøy!  Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet, som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og  tøye grenser, dermed også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Når du kjøper et  vibrerende leketøy i en av våre butikker kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager dersom du ikke oppnår orgasme. Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere til å finne et produkt som fungerer bedre for deg, blant vibrerende leketøy for han og henne.

Hva er egentlig en orgasme?
En orgasme er en brå utladning av oppsamlet seksuell spenning. Den utrykker seg gjennom rytmiske muskulære sammentrekninger i nedre del av magen og underlivet, som igjen forårsaker en serie svært deilige følelser, tett fulgt av en avslappet følelse. En orgasme kan vare fra noen få sekunder til bortimot ett minutt.

Noen orgasme tips.
Lær deg selv og din kropp å kjenne. Det er en fordel å eksperimentere litt på egenhånd og nyte det å kunne ta på seg selv. Kunnskap er makt og ved å lese, se, høre og spørre kan du skaffe deg masse kunnskap og inspirasjon for få både flere og bedre orgasmer.

Orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund, så finn et sted hvor du/dere trives og slapper av og start med å pirre, erte og kose så kroppen lades opp. 90% av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme. Ta på den på forskjellige måter, prøv opp og ned, frem og tilbake, eller rundt i sirkler. Pust dypt for å få maksimalt med oksygen til kroppen.

Steng verden ute.
Som i de fleste sammenhenger lykkes man best når man har fokus på det man gjør. Et vibrerende sexleketøy og et godt glidemiddel kan ofte være til god hjelp på veien til orgasmen eller en kraftigere orgasme. La deg rive med og nyte følelsen…

Garantien gjelder i alle våre butikker og på Kondomeriet.no

Ingenting kommer helt av seg selv!

500x237_orgasmegarantien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *