Ny kone for en helg, del 3

«Det var stønning og nytelse i hele rommet, og en etter en kom vi. Og midt inni der, gav jeg Veronica det hun ønsket.»

Lørdagen hittil hadde om mulig overgått den heftigste fredagen i mitt liv. Min "kone" for helgen, Anja, hadde sammen med sin ektemann Arne, min kjæreste Siri, hennes venner Erika og Jens, pluss noen flere sørget for den perfekte erotiske helgen. Beskrevet i del 1 og 2.

Etter dagens båttur var vi endelig kommet opp igjen til motellet som Erika og Jens drev, og var klar for en dusj. Det plinget i begges telefoner da vi stod der nakne, og det var Snap fra Arne. Med bilde av Siri i jaccuzien, med Natasha og Mirjam med en av hennes brystvorter hver i munnen. - Juhu, lo Anja, - de er i gang igjen der hjemme. - Helt nydelig, svarte jeg. Vi tok en naken-selfie før vi gikk i dusjen og bad dem kose seg helmax.

Da vi stod der under de varme vannstrålene mente Anja igjen at det var så nydelig å oppleve utviklingen Siri og jeg hadde, og at hun og Arne fikk være med på "reisen". - Det gjør faktisk noe med ekteskapet vårt også, så hun. Og igjen kom det noen tårer, som fort forsvant av dusjvannet… - Og jeg kan love deg at det gjør noe med meg også dette. Og ikke minst med oss. Det at Siri får denne helgen med Arne og alle de kåtingene dere kjenner, og at jeg er her med deg og DE kåtingene, gjør forholdet vårt bare enda bedre også.

Det ble ikke sagt noe mer, og som så ofte før denne helgen endte vi opp i et tungekyss. Og før jeg visste ordet av det stod pikken min rett ut igjen.  For N'te gang denne helgen. Anja smilte da hun så den. - Den er jo umettelig, lo hun. - Er det så rart da, med alt det deilige den får være med på, svarte jeg. - Vi er ikke ferdig ennå, smilte hun. - Bare vent å se.

Jeg lot igjen være å spørre mer, fordi jeg visste jo at det ville ende opp i noe deilig. Så etter å ha tørket oss, og tatt på nye lette klær fant Anja en ny kald øl til oss. –"Noen" har fylt på i barskapet! Hun smilte. Vi satt på sengen litt og nøt den kalde ølen da det pep i Anjas mobil. Snap fra Erika. Med bilde fra en stor grill og spørsmål om vi var klar om 20 minutter.

Anja tok en ny snap av oss med ølene, der vi smilte og nikket. 20 min etter var vi på vei ut døren. - Ta på sokkene, sa Anja. - Må jeg, svarte jeg. Da det var godt å gå uten. - Ja, det må du. Og det må jeg også. Det er likt for alle, sa hun. Og jeg skulle skjønne senere hvorfor. Så det var bare å adlyde. Sokker i sandalene var en ny opplevelse, men jeg brydde meg ikke.

Vi ankom grillstedet litt bortenfor motellet, ved en gammel slitt låve. Veldig stilig laget til, men en stor spiseplass i tillegg til en praktisk benk ved grillen. Jens stod ved siden av grillen, og hilste oss velkommen. - Øl og cider i kjølebagen der. Erika er bare og henter resten. Jeg fant frem hver vår boks, og tenkte et sekund på hva "resten" var. Men med alle kule overraskelser hittil denne helgen lot jeg være å spørre.

Vi skålte og pratet om det deilige været og dette stedet, og Anja byttet på å gi Jens og meg kyss. Kort tid etter hørte vi stemmer, og rundt låven kom Erika først, med en svær salatbolle i hendene. Og bak kom 2 unge par på 25-30 år, med mer mat og drikke.

- Hei dere fininger! skrålte Erika. Mens de 4 andre var litt stille. Etter at de hadde satt fra seg, kom de bort for å hilse på. Veronica og Marius var det minste paret, begge ca 165 høy. Og Jana og Mikal var høye, hun sikkert 175-80 og han borti 190. Nå smilte de alle, og vi satte oss spredd rundt bordet.

Erika fortalte at disse parene var der for første gang, og at hun og Jens hadde møtt dem på en tilstelning nylig. Og at hun var veldig glad for at de hadde turd å komme på besøk til motellet. Hun forsikret også om at denne kvelden ville bli magisk. Anja blunket til meg, og igjen lot jeg være å spørre.

Jeg ble sittende ved siden av Veronica, en mørkhåret skjønnhet med gnistrende øyne. Litt frodig og med store bryster. Noe jeg etter kort tid poengterte at jeg syns var flott. Hun var tydelig fort blitt varm i trøya, for hun spurte spontant om jeg ville kjenne på dem. Jeg lot meg selvfølgelig ikke be to ganger, og bad henne sette seg inntil meg med ryggen til. Tok hendene rundt henne med en hånd på hver. De var ikke for myke, men definitivt ikke silikon.

- Så deilige pupper du har, hvisket jeg i øret hennes.

-Tusen takk, de er vel det jeg er mest fornøyd med, svarte hun. Vi satt slik en stund, og jeg så rundt meg at alle hadde funnet roen med hver sin motpart. Anja satt på fanget til Mikal. Erika og Marius var på vei inn i et tungekyss, og Jens hadde Jana tett inntil seg borte ved grillen. Det var så enkelt å finne roen med sånne folk, var tanken som slo meg. Alder er uviktig, og så lenge trygghet og nysgjerrighet er på plass, blir det som oftest veldig bra. Og etter at Veronica og jeg også hadde begynt å kline, og hun hadde funnet pikken min utenpå buksa, ble stillheten brutt av Erika.

- Nei, nå må vi slutte litt. Først skal vi få i oss litt mat, og så begynner moroa etterpå. Så dere får beherske dere bittelitt. Hun smilte, og blunket til både meg og de andre. Jeg blunket tilbake, gikk bort til "konemor" og gav henne et kjapt kyss. - Jeg elsker deg! bare datt det ut av meg. - Wow, så deilig da, svarte hun raskt. - Og jeg elsker jammen deg også Kenneth! - Eh, det ble kanskje litt feil dette, korrigerte jeg meg selv. Men hun var kjapp med å nevne at hun forsto meg godt, og at dette kun gjaldt denne helgen.

Jens og Jana kom nå med kjøtt, fisk og pølser fra grillen. Erika fant frem salat og tilbehør, og Veronica hadde dekket på. Vi ble sittende slik vi gjorde i starten, og Veronica var veldig knekete under hele måltidet. Maten var himmelsk, og gjorde veldig godt. Anja poengterte at det var viktig å fylle på med energi. Etter at alle var ferdig, og alt var ryddet sammen kom Erika med et stort gammeldags nøkkelknippe.

- Desserten skal vi ha inni låven, smilte hun. Vi fulgte etter henne, og jeg syns hele bygningen så ut til å rase sammen når som helst. Men nok en overraskelse skulle komme. Da hun låste oss inn den gamle knirkende døren, kom en ny dør til syne. på en ny og mer solid vegg. Og innenfor var en passelig stort rom i solid tømmer. Med benker langs veggene. Og et mykt teppe på gulvet. - Da kan alle sette seg i samme rekkefølge som ute rundt bordet, befalte Erika.

Anja blunket til meg igjen, og gav en trutmunn. Jeg sendte et slengkyss tilbake. Jeg ble sittende på enden, med Veronica nok en gang tett inntil. Jens låste døren, og holdt en kortstokk i hånden. - Nå skal vi spille kort, sa han. - Og nå kommer grunnen til at dere skulle ha nøyaktig 7 klesplagg på, inkludert sko. Men hvis flertallet vil kan alle begynne uten skoene? Jeg regnet med at det var klespoker, og nikket til Jens at jeg fulgte hans forslag. Dermed tok alle av seg skoene. Det ble delt ut et kort til hver.

- Laveste kort må ta av et plagg, som høyeste kort bestemmer. Men kun synlige plagg kan velges. Spørsmål? Ingen kommenterte, men alle så ut som at de var litt nervøse, men veldig klar. Jeg visste ikke om Anja var informert på forhånd, men det betydde lite nå. Kortene ble delt ut av Jens, og det ble sagt at Ess var høyest og at hjerter slo spar, før ruter og kløver. Og hvis en fikk joker, skulle alle de andre ta av et plagg. Jeg startet med en toer, og var lavest. Anja vant med en konge.

- Av med buksa, sa hun.

Jeg bare smilte, og ristet litt på hodet for at hun ikke valgte en sokk. Veronica smilte også og jeg hørte et "mmmm" ved siden av meg. Ny runde. Anja tapte, og Mikal vant. Han smilte til meg før han ba henne fjerne buksa si. Hun snudde seg da den falt, og jubelen kom da hun var truseløs. - Wow, kom det fra Mikal. Og Jens klapsen henne på rumpa før hun satt seg. Jeg kunne også se at de andre ungdommene ble pirret av det nakne underlivet hennes. Så vant jeg neste, mens Veronica knepent tapte med ruter 3. - Da ryker blusa, sa jeg.

Hun smilte da hun kneppet opp, og en rød blonde-bh kom til syne. Jens fikk så joker, og alle måtte ta en sokk. Jeg så at Jana og Erika hadde bare en sokk, så da var det både bh og truse på dem, regnet jeg med. De neste rundene tapte de to hver sine to ganger, og t-skjorte/bluse og bh'er forsvant. Jana virket litt brydd for å være første som blottet puppene, men Anja parerte raskt: - Dere har jo alt sett fitta mi da. Latteren satt løst og plaggene falt.

Jeg og Jens satt lenge med flest plagg på, men plutselig tapte jeg tre på rad, og dermed røk sokken, t-skjorten og trusa på rad og rekke. Og jeg var førstemann i nettoen. Veronica lot seg friste, og tok kjapt tak i den voksende pikken min. - Eeeeh, sa Erika strengt. - Bare se, ikke røre.

Jens kom nå med "ny regel". Den som tapte fikk fritt velge person og plagg. Dermed gikk det fort, og Jana var den siste som ble naken. De unge satt litt småflaue og kikket rundt seg, Anja og Erika smilte stort, og jeg ventet på hva som kom nå. Jens fortsatte å fortelle om reglene. - Nå er det tilbake til de første reglene.

Taperen må gi munnsex til den vinneren bestemmer.
I 30 sekunder.

Nå ble det plutselig mer alvor, og jeg så at Veronica og Jana så litt nervøse ut. Jeg tenkte at jeg håpet at alle var bifile, ellers ble det jo litt tvang. Og jeg kom på regelen min som Arne var så glad i. - Eh, er det sånn her også, at hvem som helst kan trekke seg når som helst, uten grunn? - Hehe Kenneth, vil du ikke? lo Erika. - Joda, jeg er med på ALT, men vet jo ikke om alle ungdommene er? - Det går fint for meg, smilte Marius. Og de andre tre nikket. - Nu kör vi, sa Jens, til latter far hele gjengen.

Jens tapte først. Og Anja vant. - Da skal du suge Mikal, smilte hun. Og Jens adlød. Han gapte over Mikals halvslappe pikk, som var knallhard etter 30 sekunder. Erika hadde stoppeklokke, så alt skulle være rettferdig. Jana smilte til kjæresten sin: - Var han god til å suge? Mikal bare nikket, og vi andre lo igjen. Så var det min tur å tape. Og Veronica vant. - Yes, sa hun og tittet rundt seg.

- Nå skal du slikke…. MEG!

Og alle jublet og lo. Jeg smilte og dyttet henne litt bakover. Løftet opp beina hennes, og fitteleppene åpnet seg av seg selv. Hun var dyvåt. Erika sa "klar, ferdig, gå" og jeg satte i gang. Og Veronica begynte å stønne umiddelbart. Jeg slikket hele sprekken og traff klitten et par ganger, og lurte på om hun ville komme allerde. Men "gongongen" gikk, og hun himlet med øynene før hun utbrøt: - Åh, så deilig Kenneth. Tusen takk!

Etter hvert hadde alle fått både smake og blitt sugd/slikket, og "regelen" som Veronica innførte ble fulgt opp ved at taperen gav vinneren behandling. Og når Erika hadde vunnet to ganger, der jeg og Mikal tapte, kom første klimaks da hun tapte nr tre på rad, og Jana slikket henne til orgasme. - Ååååååh, så deeeeiiiliig, skrek hun.

Alle klappet og Jana virket godt fornøyd. Og nå hadde Erika funnet frem telefonen. - Det må snappes til de andre, smilte hun. Noe alle godkjente. Jeg tapte neste og måtte suge Mikal sin deilige 15-16 cm pikk, og kjente rett før Erika ropte "tid" at han knøt seg litt. Og når han vant igjen, og Marius gikk på kne, så gikk det kun 10-15 sekunder før ja ropte ut at han kom. Og det var utrolig deilig å se at Marius ta hele spruten i munnen, og viste oss sæden før ha svelgte alt. - Mmmm, sa han, denne smaken elsker jeg. Noe jeg raskt tolket at dette var de to vant til.

Nå så jeg Anja bare satt og pustet og stønnet, mens en hånd var nedi skrittet. Det ble en runde til der Veronica vant og Jens slikket, og hun kom og stemningen tok dermed helt av inni hytta i den gamle låven. Erika hadde nå gapt over Marius.

Jana slikket Anja.
Mikal hadde Erikas telefon og filmet.
Mens Veronica gapte over kuken min.

- Oh, dette har jeg gledet meg til Kenneth. Hun sugde det hun klarte, og runket litt innimellom. Jeg kjente jeg var ganske følsom etter alt før i helgen, men hun var helt vill. I en pause sa hun at hun ville ha spruten min NÅ. - Kom for meg Kenneth, jeg elsker når dere menn spruter! Den blygheten som var for to timer siden, hadde forsvunnet helt. Og slik var det for de andre i rommet også. Og Jens som var ledig stod nå bak Jana, og knullet henne mens hun slikket Anja.

Det var stønning og nytelse i hele rommet, og en etter en kom vi. Og midt inni der, gav jeg Veronica det hun ønsket. Det var ikke allverdens mengder sæd igjen der, men hun fikk nå en god smak likevel. Og hun lukket munnen helt da jeg kom, og svelgte alt som lovet. - Mmmmm, så deilig det var Kenneth.

Det var egentlig overraskende at ikke pikken min føltes helt "av" etter alt den hadde vært med på denne helgen. Men det var godt å sitte på benken med en øl og se på de andre kåtingene holde på litt til. De unge virket helt ustoppelige nå, og Erika og Anja var fremdeles med på "alt". Mens Jens filmet og sendte snapper til Arne og Siri, og kanskje andre også for alt jeg visste? Og plutselig stod han foran meg og "intervjuet" meg.

- Ja, Kenneth? Hva syns du om alt du har opplevd i helgen da? Jeg klarte å holde meg tilnærmet alvorlig: - Jo, det føles veldig bra nå. Jeg var litt usikker på egen form i begynnelsen, men etter skibyttet har det bare vært helt magisk! svarte jeg før vi begge brølte ut i latter, og han sendte avgårde snappen.

Jeg hadde registrert at pikken hans var i ferd med å våkne til liv igjen, og bad han filme igjen. Og umiddelbart etter at han startet pekte jeg bare mot pikken hans, og så gapte jeg over. Det var deilig å kjenne den halvstore kuken vokse seg hard på sekunder. Jeg lukket øynene og nøt at jeg lot den gli ut og inn av de stramme leppene mine. Siden jeg ikke regnet med en snarlig sprut, åpnet jeg øynene. Og da så jeg rett inn i kamera. - Nå kan du hilse hjem, sa Jens og lo. Og jeg trakk munnen tilbake, slikket litt på kukhodet hans før jeg svarte: - Send mer penger!

Jens fikk igjen latterkrampe, og vi satte oss på benken og bivånet alle orgasmene som kom. Alle de fire damene hadde helt sikkert mistet tellingen, og Mikal og Marius hadde også kommet flere ganger. Det var en sliten gjeng som ryddet opp og kledde på seg og gikk ut i sommerkvelden. Og etter en liten "shining" ute også, så det ut som at det ikke hadde foregått noe som helst der den kvelden.

Alle var enig i at det hadde vært en vidunderlig kveld, og gav hverandre godnattkyss. Veronica hvisket at hun og Marius ville treffe meg igjen snarest, da sammen med Siri. Og det blunket jeg meg enig i. Dette swingerslivet gav jammen mer og mer, og jeg likte det bedre og bedre. Anja låste oss inn før vi slengte oss på sengen. Vi sjekket telefonene, og der var det snapper fra "alle".

Jeg fikk sett Siri få full service av Natasha og Mirjam.
Og Arne knulle "tre på rad".
Og ikke minst Jens og Erikas filmer fra kvelden.

- Fy faen så surrealistisk alt dette har vært, sa jeg til Anja. Hun la vekk telefonene våre og snudde seg mot meg og la seg delvis over meg, og så meg inn i øynene. - Dette Kenneth, dette er den beste helgen jeg har hatt, EVER! Og samtidig så gleder jeg meg til hverdagen igjen, for akkurat dette var det mitt og Arnes forhold trenge akkurat nå. Og at du og Siri har vært sterkt medvirkende har vært både nødvendig og ikke minst, HELT HIMMELSK.

Jeg hadde egentlig sluttet å bli overrasket over Anjas ros, men kjente nå på en stolthet og glede over det hun lirte av seg. Jeg takket henne for de fine ordene, og forsikret henne om at det var gjensidig i forhold til alt vi hadde opplevd. Og at jeg mente at mitt og Siris forhold også hadde vokst av dette.

Vi lå og holdt rundt hverandre en stund, og det neste jeg husket var at jeg kjente meg så varm i fjeset. Ikke så rart, da morgensolen steikte gjennom vinduet. Jeg snudde meg, og registrerte at vi begge var påkledd. Tankene svirret rundt alt jeg hadde opplevd, og tok meg selv i å smile bredt.

Det plinget i begge telefonene. Jeg så på Anja, som ikke våknet av snap-varselet. Jeg fant telefonen min, og åpnet snappen fra Arne. Av tre nakne sovende damer. Siri lå mellom Natasha og Mirjam. Jeg kjente det rykket litt i pikken igjen, bare av et enkelt bilde. Og jeg lo bittelitt av meg selv, og at jeg skulle få ståpikk igjen så lett til tross for alt den hadde vært gjennom i helgen.

Anja slapp fra seg et tungt sukk, og snudde seg litt bort fra meg. Og skjørtet hennes gled opp, så jeg så den nakne rumpa hennes. Deilige rumpa hennes. Og pikken ble ikke slappere av dette. Tankene gikk videre med at alt jeg hadde opplevd denne helgen var iscenesatt av henne, eller hennes krets. NÅ var det min tur, tenkte jeg. Og sparket av meg bukse og truse. Nå stod pikken rett ut i luften.

Jeg satt på film på telefonen, zoomet inn pikken, og så rumpa til Anja.

Jeg filmet da jeg strøk hånden over skinkene og inn i sprekken. Pusten hennes kunne høres, og beina gled litt fra hverandre, så det var plass til tommelen å gli inn i fitta. Hun var tørr ytterst, men like innenfor åpningen var det fuktig. Jeg vet ikke om hun hadde drømt eller fått med seg min ståpikk, men hun var uansett klar. Og etter å ha tommel-pult henne en kort tid, gjorde jeg klar til ny snap-film og akte meg helt inntil henne bakfra.

Jeg spyttet litt i hånden min, og dekket rundt kukhodet og nedover skaftet, før jeg siktet mot grotten hennes. Og nå var Anja definitivt ikke sovende. For da hodet gled innenfor fitteåpningen stønnet hun. - Filmer du? spurte hun i halvørska. - Jepp, svarte jeg. - Ååååh så pirrende Kenneth, knull meg! Hardt! Så alle får se kåtingene her… Det var ikke vanskelig å etterleve ønsket. Hun var søkkvåt, jeg var knallstiv, og pikken gled lett til bunns. Og jeg filmet i noen harde tak til. Tok pause i filming litt, og tok da tak i hofta hennes og knullet enda hardere.

Nå stønnet Anja slik bare hun kunne. Jeg kjente at det faktisk ville komme ganske raskt for meg, tross alle orgasmene tidligere i helgen, så jeg tok frem telefonen igjen. I det jeg begynte å filme, begynte også Anja og stønne og riste. - Ja, ja, jaaaaa Keeeenneeeth! Jeeeeg kooooommeeeer. Jeg tok meg selv i å tenke: -fy faen så deilig at jeg fikk dette med på film. Og før jeg rakk å tenke mer trakk Anja seg litt vekk, snudde seg og tok tak i pikken min. Runket et par harde tak, sugde på kukhodet, før spruten bygget seg opp.

Jeg fokuserte på å filme videre, men klarte ikke å styre stønningen og skrikingen min da sæden pumpet ut og traff henne på leppene, kinnet, nesen og litt i håret. - Å jaaa, flink gutt, lo Anja. - Oooooh så deilig, svarte jeg. Snappene ble sendt, og nå la vi oss bare godt inntil hverandre. Full av sæd og fittesafter. Og godt fornøyde.

Etter en stund snudde Anja seg, og smilte. Med bustete hår og skikkelig sovetryne. - Jeg føler meg faktisk sexy sammen med deg nå Kenneth. Med sminke utover, sovehår og kun klær på overkroppen, hehe. Det er så ekte. Det er så deilig. Tusen takk, mannen min!

- Det er jo jeg som skal takke. For at du har latt meg oppleve alt dette, konemor. Alt har vært forbi perfekt, og tusen tusen takk skal DU ha! Og jeg gleder meg til det som vil komme i fremtiden. Med deg. Med Arne. Og Siri. Og de andre som vil "stå i veien for oss". Igjen hadde Anja tårer i øynene, hun bare nikket. -Jeg også. Det lukter suksess.

Jeg lo litt og utbrøt: -og nå lukter det "gammel moro". Blir du med i dusjen? Etter en dusj, og rydding og pakking, spiste vi frokost med Erika og Jens. Som også var forbi fornøyd med helgen. Vi takket for oss og Anja kjørte avgårde. I Siris bil. Og etter noen minutter kom vi ut på Europaveien, og jeg kjente meg igjen. Men likevel var det godt å kjenne på at jeg ikke hadde noen ide om hvor jeg hadde vært i helgen. Det pep nå i telefonen, og det var Arne som snappet "hadet-klin" med Siri og jentene, en taxi som hentet dem, og så zoom mot jaccuzien. -Velkommen hjem! stod det.

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: