Den deilige strandturen | Kondomeriet

Den deilige strandturen

«(...) plutselig tar han tak i henne, ser henne i øynene og sier: «Jeg vil ta deg bakfra». Jeanette er nå så kåt at hun ikke lengre bryr seg om at dem er ved stranda.»

Endelig var koronapandemien over i Norge. Jeanette hadde vært inne lenge i koronatiden og studert. Nå satt hun inne og leste flittig. Men konsentrasjonen var lav. Hun kjente seg selv, det var umulig å fokusere på studiene når hun var kåt. Det eneste som hun kunne tenke på nå var sex.

Hun lukket øynene og så for seg deilige mannekropper
og kuker klare til å penetrere henne.

Spesielt hennes vanlige fantasi om trekant dukket opp. «Jeez», tenker Jeanette. «Det hjelper ikke på kåtheten at solen skinner og gradestokken viser 25 grader». Jeanette prøver et siste forsøk på å lese, men det var nytteløst.

«Jeg trenger en pause» tenker hun mens hun går til nattbordskuffen og henter fram vibratoren. En gave fra ekskjæresten. Men etter forholdet tok slutt hadde den vist seg å være en gave verdt å ta vare på. Den hadde hjulpet henne gjennom mange eksamensperioder. Men i dag var det annerledes, dunkingen i underlivet ville ikke bort, og det samme gjaldt alle de seksuelle tankene som strømmet på.

Jeanette bestemte seg for å la eksamen være eksamen og pakket sammen en bag med handduk, solkrem og noe god drikke. «Jeg drar på stranda, jeg må rett og slett ha tankene på noe annet. En kald dukkert vil gjøre meg godt», tenker hun for seg selv, mens hun går ut døra. Jeanette hadde like greit bare tatt på seg bikini og noen lette sandaler. Varmen stekte og hun skulle tross alt bade.

Jeanette var i midten av tjueårene, hadde veltrent kropp og langt blondt hår. Hun visste at gutta snudde seg etter henne når hun gikk lettkledd nedover gata. Hun hadde jobbet hardt hele vinteren, ikke bare med studiene, men også med treninga. Det hadde gitt resultater og hun visste rumpa hennes var bra. Men det var ikke bare Jeanette som var lettkledd denne dagen.

Jeanette la merke til at det var svært mange gutter utendørs i dag, som hadde valgt å la skjorta ligge igjen hjemme. Hun lot blikket gli sakte over de fineste gutta. Hun merket igjen at det begynte å dunke nedentil. Med ett stopper pulsen til Jeanette et lite sekund. «Herregud, det var Johan».

Johan kom gående rett forbi henne i bar overkropp. Jeanette visste godt hvem han var, han gikk på samme studie og hun hadde lagt merke til hans veltrente kropp også i klasserommet. Og uten tvil var det en lekker rumpe på han også. Nå kom han gående forbi og han så rett på henne med sine forførende øyne.

Han hadde veltrent mage med tydelig sixpack, brede skuldre, og mørkt halvlangt, krøllete hår. Det var ikke mer som skulle til for at Jeanette kjente hun ble skikkelig våt. Det hjalp ikke at Jeanette så en tydelig kul på shortsen til Johan. «Gikk han kommando?» Hun hadde alltid misunt guttene på den fronten. Hun kunne gjerne luftet seg litt der nede selv på dager som denne.

Dessverre hadde hun aldri turt å ta en prat med han og også i dag ble det et enkelt «Hei» på dem begge.

Vel nede på stranda fant Jeanette fram handduken og slo seg til rette. Hun tenkte på Johan, den deilige glinsende overkroppen hans og hun fantaserer om å dra av han shortsen og se det digre lemmet hans.

Herregud så kåt hun var,
«hvorfor i all verden brukte hun ikke vibratoren før hun gikk ut?».

Det var mye folk på stranda, så Jeanette bestemte seg for å gå et stykke lengre bort, på denne plassen visste hun at det sjeldent var folk. Kanskje i dag kunne hun være litt drøy og bruke fingrene litt alene for seg selv. Jeanette fant en egnet plass og slo seg ned og ikke lenge etter døset hun av, og fantasiene begynte igjen.

«Hei», Jeanette våknet brått. Hun kjente den stemmen så alt for godt. Hun rødmet, tenkte at Johan hadde hørt hennes skitne tanker. «For en varme» sa Johan. «Jeg ser du også liker litt privatliv når du soler deg» hintet han ertende om den avsidesliggende plassen. Jeanette var enda satt ut og bare nikket og smilte. «Håper du ikke har imot at jeg tar meg en dukkert foran deg» sier Johan. «Neida» sier Jeanette.

Jeanette slår opp øynene. Før hun vet ordet av det har Johan tatt av seg shortsen. Og ganske riktig han hadde gått kommando. «Jeg har ikke med ekstra skifte» sier han. Han sto rett foran henne, mens den fete kuken var ikke mer enn en halvmeter unna Jeanette. Jeanette var sjokkert, men klarte likevel ikke la være å se på kuken hans.

«Herregud, den så deilig ut» tenkte hun.

Den var lang, fet, og han hadde store glattbarberte baller. Johan snur seg usjenert og løper mot vannet. Jeanette ser på kroppen hans og muskelspillet som tyder på at Johan også tar vare på kroppen sin. Den stramme og veltrente rumpa falt også i smak hos Jeanette. Jeanette var fristet til å bade sammen med han, men hun klarte ikke annet enn å bare se på og nyte synet av Johans nakne kropp.

Etter en stund kommer Johan opp av vannet, «det var forfriskende» sier han. «Det var ikke lange dukkerten, men det hjalp». «Her» sier Johan. «Smører du meg litt på ryggen». Jeanette tar imot en flaske med sololje fra Johan og knar forsiktig på ryggen hans. «Lengre ned» sier Johan. Hun smører han lengre ned og etter hvert smører hun inn både rumpe og lår. Nå er også Jeanette varm og hun orker ikke kjempe imot lengre.

Kåtheten gjør at hun nyter hvert sekund, selv om hun vet dette er alt for drøyt selv for henne. Johan snur seg, og da ser Jeanette at han hadde likt massasjen. Hans stive kuk sto rett opp og Jeanette kjente det begynte å dunke igjen i kjønnsleppene og det var igjen vått. Hun ville ha den kuken. Johan må ha hatt lignende tanker for plutselig tar han tak i henne, ser henne i øynene og sier:

«Jeg vil ta deg bakfra».

Jeanette er nå så kåt at hun ikke lengre bryr seg om at dem er ved stranda. «Ja» sier hun og setter seg på alle fire. Johan river av henne badetrusa og ser hennes nydelige rumpe foran seg. Jeanette kjenner tunga hans som sleiker i seg hennes rennende safter. Musa er klissvåt, og etter lydene fra Johan elsker han smaken. Jeanette var i himmelen. «Endelig», tenkte hun.

Johan slikker musa lenge før han etter hvert også rimmer rumpa hennes. Jeanette var glad i anal så hun tok villig imot hans lekende tunge. Så stoppet det. Jeanette turte ikke snu seg, men med ett kjente hun det. Kukhodet som ble presset mot kjønnsleppene hennes. Det var så deilig å kjenne han. Så kjente hun hele kuken gli sakte inn i kjeden og hun stønnet. Han fortsetter inn og ut og takten øker, og Jeanette kan kjenne de store ballene hans som slår mot rumpa hennes.

«Du er deilig» sier han.
«Fortsett» klynker Jeanette.

«Jeg kommer allerede» tenker Jeanette. Johan øker tempo og Jeanette kjenner hun kommer, det fosser ut av henne og saftene hennes spruter over skaftet hans. Da hun tenker det er over stopper Johan opp. «Jeg har en overraskelse» sier han. Jeanette er tåkete av den deilige orgasmen, men kjenner at hun vil ha mer. Men hun skjønte ikke hva Johan hadde ment. Så ser hun opp, og rett foran seg er det en naken mannekropp.

Jeanette er forfjamset. «Jeg tok med en kompis». Jeanette ser en hard kuk foran seg, hun gaper opp og legger merke til at den er våt på tuppen av kåthet. Jeanette var så kåt at hun ikke lot seg be to ganger, hun tar tak i den nye kuken foran seg og suger. Hun kjenner kuken vokse seg enda større i munnen sin og hun klynker høyt når Johan stikker inn kuken sin på nytt bakfra.

Jeanette hadde drømt om trekant,
men at dette skulle skje hadde hun ikke sett for seg.

Nå hadde hun plutselig en stor kuk i munnen og en til i musa. Begge gutta ser ut som dem koser seg og etter en stund tar Johan tak i Jeanette og løfter henne opp. «Overrasket?» spør han og smiler lurt mens han tar plass på pleddet. Forsiktig løfter han Jeanette over seg og hun trer seg ned på kuken hans, mens han ser henne inn i øynene. Kompisen til Johan er Stian og nå kan Jeanette huske han også.

Jeanette rir Johan og kjenner hun har en sprutorgasme på vei,
og når hun minst venter det kjenner hun Stian bak seg.

Stian har sin stive kuk ved rumpehullet til Jeanette. Hun kjenner pulser øker, men konsentrerer seg om å ri. Så kjenner hun kukhodet til Stian som leker med rumpehullet samtidig som hun kjenner Johans deilige kuk i musa. Så skjer det, hun får dem begge i seg samtidig. Stian presser seg sakte inn i rumpehullet og Jeanette hyler. Det er så godt, men hun kjenner det er lenge siden sist analsex.

Nå kjører begge to på i begge hull og Jeanette stønner av glede og kjenner hun spruter igjen! Denne gangen enda kraftigere enn sist. Hun kjenner på nytt saftene som renner ut, mens hun kan føle begge de to kukene inni seg. Når orgasmen hennes roer seg, trekker begge seg ut og stiller seg ved siden av henne. «Gap opp» sier Johan. Så kommer det, to store sædladninger i munnen til Jeanette.

Jeanette åpner munnen og kjenner den varme sæden som fyller munnen hennes. «Aaaah» stønner guttene i kor. Jeanette svelger sæden til begge, og tenker for seg selv at aldri har sæd smakt så deilig. Jeanette smiler og tar gutta i munnen en etter en mens hun suger dem tørre.

Jeanette sitter rolig og tilfredsstilt hjemme i leiligheten. «Endelig fikk jeg oppleve min største fantasi» tenker hun. Hun går til nattbordskuffen hvor vibratoren ligger, lukker skuffen og tenker at den kan få ligge der en stund til. Så fortsetter hun eksamenslesingen med et smil om munnen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: