Fotografen

«Jill hadde en perfekt posisjon og tok nærgående bilder mens vi pulte. Jeg så at hun var blitt påvirket av dette, hun var litt rød i fjeset og pustet tungt.»

Jamaica er en herlig øy, man merker en stemning av sex hvor man går. Bob Marley’s «One love, one heart» hører man over alt. Det er visstnok blitt Jamaicas valgspråk. Jeg var der med min kone Ellen på et spesielt hotell, eller resort, som de kaller det. Det skiller seg fra andre erotiske hoteller vi hadde vært på ved at alle over 21 var velkomne, par og single. Når en betydelig del av gjestene var single, påvirket det stemningen. Mange var på jakt etter en partner som de kunne ha sex med.

På dagen var alle nakne.

Vi lå på stranden på solsenger. Det vil si «stranden» var nesten å overdrive, den var ikke stor. De fleste gjestene befant seg i svømmebassenget eller på solsenger rundt det. Det var Ellen som først la merke til henne. Hun var stilig, sto stort sett og så utover havet. Hun vandret frem og tilbake iblant, men la seg aldri ned. Kroppen var perfekt, solbrun og trenet. Det var ikke ett gram overflødig fett på henne.

«Har du lagt merke til henne?» spurte Ellen. Jo, jeg hadde sett henne, men det var først da jeg tok henne ordentlig i øyensyn. Hun hadde kort, mørkt hår, et pent ansikt. «Se de faste brystene og de fyldige leppene hun har mellom benene.» sa Ellen. Jeg måtte se på Ellen en gang til. «Har du lyst på henne?» spurte jeg. «Jeg tror ikke det» sa Ellen, «men jeg tror du har det. Vil du gjerne elske med henne?»

Jeg sa: «Jo, jeg kan nok tenke meg det, men det er det ikke lett å få til. Jeg kan ikke bare gå bort til henne og spørre om hun vil elske med meg. Hun er ikke den type jente som er enkel å få på gli.» Ellen sa: «Jeg tror du tar feil, jeg tror hun er på jakt. Hun legger seg ikke ned, hun viser seg frem. Og det er tydelig at hun er alene her, hun bare utveksler høflighetsfraser med andre på stranden. Hennes aksent er amerikansk.» Vi studerte henne i detalj en stund. Så sa Ellen:

«Hvis du har fryktelig lyst på henne, så kanskje jeg kan hjelpe deg.»

«Hvordan?» sa jeg. «Du skal få se, stol på meg.» Ellen tok opp et kamera som vi hadde i strandvesken. Det er ikke tillatt å ta bilder av gjestene der, men det er tillatt om det bare er av partneren eller nære venner. Hun gikk bort til kvinnen på stranden og jeg så at de kom i prat. De smilte og lo litt, og Ellen pekte på kameraet. Så vinket hun på meg og ba meg ta med et håndkle. Jeg gikk bort til dem, og kvinnen presenterte seg som Jill.

Ellen sa på engelsk «Jeg spurte Jill om hun kunne ta noen litt erotiske bilder av oss til vårt hemmelige album, og hun sa at det gjør hun gjerne.» Vi måtte gå et stykke bort fra stranden slik at vi kunne fotografere i fred. Der vi stoppet var det en bokhylle med noen bøker oppe i et tre med et skilt som sa:

«Library. Only quiet sex please.»

Etter en kort instruksjon overtok Jill kameraet. Ellen og jeg begynte å kline og tok på hverandres kropper. Kuken min ble stiv, noe som passet bra med motivene. Men den ble ikke bare stiv på grunn av min nakne Ellen, jeg fikk også bra hjelp av å se på de åpne kjønnsleppene til Jill der hun sto bredbent for å stå stabilt. Jill tok mange bilder.

Det var bilder der Ellen og jeg sto mot hverandre
og så hverandre i øynene mens kuken min hadde kontakt med magen hennes.

Så lente Ellen seg mot et tre og sto med sprikende ben mens jeg sto bak henne og plasserte kuken min mot hullet til skjeden hennes. Så trykket jeg kuken litt inn i henne. Jill rykket nærmere og fotograferte. Jeg trykket kuken lengre inn og så tok jeg noen dype støt inn i Ellen. Jill var med. Så sa Ellen at hun ville at jeg skulle legge meg på håndkleet på bakken. Hun satte seg skrevs over meg og plasserte kuken min i hullet sitt. Så sank hun langsomt ned ettersom kuken gled lengre inn i henne.

Jill hadde en perfekt posisjon og tok nærgående bilder mens vi pulte.

Jeg så at hun var blitt påvirket av dette, hun var litt rød i fjeset og pustet tungt. Så sa Ellen «Supert! Det blir fine bilder.» Vi reiste oss opp og Jill ga kameraet til Ellen. «Vent litt Jill, det hadde vært fint om jeg kunne få noen sexy bilder av deg og min mann.» Jill smilte litt usikkert, men sa OK. Det hjalp nok at hun hadde blitt varm av det hun hadde sett.

Ellen tok oppstilling med kameraet og jeg la en arm rundt Jill. Så sto jeg bak henne og masserte brystene hennes. Ellen tok bilder. Deretter bøyde jeg meg litt i knærne og plasserte kuken min mellom de tynne lårene hennes, slik at tuppen på kuken min ble synlig forfra, rett under kjønnsleppene hennes. Det ble nok et morsomt bilde, jentene lo. Jill forsto nok hvor dette bar hen. Hun var blitt varm og kjærlig, jeg følte at hun ville fortsette. Da Ellen ba henne stå med hendene mot treet med åpne ben, gjorde hun det med en gang og bøyde ned overkroppen.

Jeg så at hullet hennes var vått og åpent,
og jeg la kuken min i åpningen. Ellen fotograferte.

Så lot jeg kuken gli hele veien inn i Jill. Jeg følte at hun ventet på dette, hun var veldig varm. Jeg fikk noen dype støt inn i Jill før Ellen avbrøt oss, og ba meg legge meg ned på håndkleet. Hun ville nok at Jill skulle gjenta det samme som hun nettopp hadde gjort. Jeg lå på ryggen og kuken min var veldig hard etter nettopp å ha vært inne i Jill. Jill satte seg oppå meg og styrte kuken min inn i kroppen sin. Hun pulte meg i dype tak. Hun kunne det, dette hadde hun nok gjort mange ganger før. Jeg nøt synet av den spenstige kroppen hennes og så at hun lukket øynene i nytelse.

Ellen fotograferte, men forstyrret oss ikke. Etter hvert øket Jill takten og ble mer intens. Jeg kjente at det begynte å skje noe inni henne. Så kom orgasmen, hun fikk sterke spasmer i kroppen og hun dro meg med. Jeg sprutet mye sed inn i henne. Da vi kom til hektene igjen, så jeg på Ellen. Hun sto med kameraet i hånden og var litt rød i fjeset. Hun sa:

«Det var herlig å se på dere, jeg ble veldig kåt av det.
Siste delen av pulingen deres tok jeg opp på video, nydelige bilder.»

Så gikk vi tilbake til stranden og badet. Vi la oss på solsenger sammen, og Jill fortalte at hun var her alene for å komme bort fra et samlivsbrudd. Hun ønsket seg en ny venn. «Jeg vet at jeg ser bra ut, men det er ikke bare å stå på stranden og vente på at prinsen kommer. Å se bra ut kan også være litt avskrekkende, selv bra menn tør ikke, og de som tør er ikke alltid de jeg ønsker.»

Om kvelden spiste vi middag sammen og etter et besøk i den varme jacuzzien la vi oss. Jill sov sammen med oss. Jeg hvisket i øret på henne «Jill, jeg er ikke sikker på om Ellen har lyst til å kose med en jente. Kan du finne det ut?» Hun smilte og sa at det skulle hun nok klare. Vi var sammen i tre av de to dagene Jill hadde igjen av oppholdet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: