Ferien jeg aldri glemmer: Del 1

«Begge begynner å runke meg. Jeg tar høyre hånda mi på den ene puppen til Sara og venstre på Maria (...) Herregud, tenker jeg. Dream come true»

«Hei… Jøss, er du og på vei til Korfu»? Det var Maria…Hadde ikke sett henne på 10 år. «Ja, jeg og et par kompiser drar på ferie sammen hvert år… Når vi er single.. Hehe». «Jeg og Sara skal markere dirty thirties», svarte Maria. Jeg lo og spurte hvor de skulle bo. Maria og Sara skulle bo på samme hotell som oss gutta... Jøss.

Første kvelden gikk som den måtte. William ble dritings og kastet opp halve natta. Bjørn klarte seg bedre, men var også overstadig når vi gikk til hotellet. Dagen etter møtte jeg Maria og Sara ved frokostbuffeten og satte meg med de. «Hvor er kompisene dine?» Spurte Maria. «De er fyllesyke», svarte jeg. «Jeg vil ha meg en liten gåtur før jeg tar meg en tur på stranda. Dere da?» " Vel... Sara er og litt dårlig. Vi deler rom, og det var ikke lett å få henne ut av senga til frokost i dag», lo Maria. Sara lo og sa: «Vel… Det ble noen drinker for mye i går. Hvor var dere?» «Vi var på fotballpuben rett nedi gata her», svarte jeg. «Billig, kjempehyggelig og bra musikk etter kampene var ferdig. Dere da?»

Maria sa de hadde vært på et dansested litt unna. Der var det mange sleazy menn… og en del kjekke gutter, men ingenting for de. Etter frokost gikk jeg meg en lang tur. Stoppet på en Spar-butikk og kjøpte en sixpack og slang den i sekken sammen med håndkleet.

Når jeg nærmet meg hotellet, så jeg skiltet: nude beach.
Det hadde vært stas å prøve.
Jeg hadde tatt meg en morgenrunk,
så det skulle litt til at jeg fikk ståpikk på stranda.

I tillegg har jeg en stor penis, det skal litt til å bli ordentlig hard fort. Jeg gikk ned på stranda, tok av meg singlet og shorts og slengte alt i sekken. Jeg gikk splitter naken mellom menneskene der. Stort sett eldre mennesker. Passet meg fint. Det å være i fred var det eneste viktige nå.

Jeg var nok blant de yngste på stranda med mine 32 år. Her var det bare nakne mennesker i alle former og fasonger og ingen som stirret på noe eller noen. Frihet. Jeg fant et greit sted å legge meg ned og fant frem en øl fra sekken. Ølen var god og kjølte meg ned littegrann. Det var varmt. Jeg smurte meg godt inn med solkrem. Hadde aldri før smurt solkrem på penis, men tenkte det var nødvendig.

Idet jeg var ferdig kjente jeg at jeg var stor, ikke hard, bare stor. Varmen påvirker penis. Jeg skulle akkurat til å legge meg ned idet jeg hørte: «Olav?? Er du her?». Det var Maria. Jeg ble plutselig veldig klar over at jeg var naken… «He..hei», stammet jeg.

Maria og Sara sto klissnakne foran meg.
«Kan vi slå oss ned», spurte Maria. «For all del», svarte jeg.

«Så…er du nudist?» Spurte Maria. «Nei, dette er første gang på nakenstrand». «Sara har vokst opp med dette og ba meg være med. Litt deilig å gå rundt helt naken», sa Maria. «Det føles fritt for meg. Har alltid likt det», la Sara til.

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvor jeg skulle se. Jeg satte meg i «lotusstilling» . «Vel…Dere har iallfall ingenting å skamme dere over», lo jeg og la til: «dere ser flotte og hotte ut». De lo og takket. «Du bør ikke være flau du heller…», sa Maria og så ned mellom beina mine, den var fremdeles helt slapp.

Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg spurte heller om de ville ha en øl. De takket ja og vi pratet en god stund før Sara sa: «Nå må vi prøve vannet, ass». «Ja… Bli med», la Maria til. Jeg sa ok og reiste meg opp. Maria og Sara var flotte damer.

Sara sine pupper var større en Marias,
men begge var veldig faste og fine i hele kroppen.
Begge var helt glattbarberte.

«Førstemann uti», ropte Maria og la på sprang. Jeg ble sist uti…helt ok å se de springe og se naturlige kropper bevege seg sånn. Maria med en del tatoveringer og Sara med litt mer kjøtt på kroppen. Nydelige var de… Å komme ut i vannet var deilig. Det var kaldere, og jeg kjente at det var det lemmet mitt trengte. Skulle ikke få ståpikk foran de… Det hadde blitt flaut.

Badet gjorde godt, og vi tok hver vår øl når vi alle tre var tilbake på stranda. Brystvortene deres sto rett ut. Maria sine små yppige bryster og Sara sine, store runde…. Jeg kjente jeg måtte komme meg avgårde før jeg ble hard. Dette ble for mye.

Vi drakk opp ølen og avtalte at jeg kunne komme til de i åttetiden og så gå på pub. Jeg kom meg på rommet mitt og dusjet. Herregud, så deilig de begge var. Maria var tross alt hun jeg alltid hadde vært forelsket i fra jeg var 20 og hun 18…Og Sara…Med latinoutseende og litt ekstra kjøtt på kroppen…WOW!

Jeg dunket på døra deres litt før åtte… Etter lang tid åpner Maria, med bare et håndkle surret rundt seg. «Vi er på badet, men bare kom inn og ta deg et glass vin og ta deg til rette». Fra badet hørte jeg fnising og at dusjen ble skrudd på. Vel, tenkte jeg, noen er bare alltid sent ute.

Maria kikket ut fra badedøra og med litt latter i stemmen spurte hun:
«Ehh…du har ikke lyst til å heller vente her inne med oss? Vi er litt treige».

Jeg lo, og tok det som en spøk. «Kom inn, ikke noe her du ikke har sett siden tidligere i dag», ropte Sara over lyden fra dusjen. «Ta med deg vinen», sa Maria. Jeg gjorde som de sa.

De hadde stor dusj, Sara var i dusjen og vinket til meg. Maria dro håndkleet av seg og gikk inn til Sara. «Plass til deg, og», sa hun og snudde seg og smilte. «God plass», la Sara til. Jeg tok av meg skjorte og shorts. «Dere mener det?» spør jeg i bokseren. «Ja... Kom inn». Jeg tar av meg bokseren og kjenner jeg har fått en halvfeit en i det jeg går inn i dusjen.

Det er en stor dusj, men med tre er det ganske trangt. «Vasker du meg på ryggen», spør Maria. Jeg gjør det, og samtidig flytter Sara seg, slik at hun vasker meg på ryggen. Deilig. «Rumpa mi er borti veggen, kan du gå litt nærmere Maria?», spør Sara. Jeg flytter litt på meg, og pikken min er nå inntil rumpa til Maria. «Mmmm…deilig du er da», maler hun.

Sara dytter puppene sine mot ryggen min, og jeg kjenner jeg begynner å stivne for alvor. Maria snur seg, ser meg inn i øynene og tar tak i pikken min. Sara flytter seg på siden min og tar og tak i den. «Klarer du oss begge», sier Maria. Jeg stammer fram et «ja». Begge begynner å runke meg. Jeg tar høyre hånda mi på den ene puppen til Sara og venstre på Maria.

«Dere er så sexy», stammer jeg frem. «Du er deilig», svarer Maria og smiler. Hun slipper kuken, men fører hånda mi ned til den glatte musa si. Jeg kjenner med en finger at hun er våt. Hun lukker øynene og stønner, mens Sara fremdeles runker meg, sakte. «Vi må inn i senga», sier Sara. Vi går ut av dusjen, jeg får et håndkle og tørker meg fort. «Gå inn og legg deg, vi kommer straks», sier Maria. Senga var stor, ren og hotelloppredd.

Jeg kryper under dyna og kjenner jeg fremdeles er halvstiv.
Herregud, tenker jeg. Dream come true.

Maria og Sara brukte litt tid på badet, men når de kommer inn til senga er de fremdeles våte i håret, usminket…bare naturlige og deilige. «Kom hit», sier Maria... Jeg går ut av sengen og bort til dem. Pikken henger ned. Begge to setter seg på kne og Maria tar tak i pikken min og tar den i munnen. Jeg stønner. Kjenner den vokse inne i munnen hennes.

Sara tar over. Hun begynner forsiktig og gjør mye med tunga si på hodet. Jeg blir knallhard. «Herregud, for ei kølle», ler Maria, idet Sara begynner å runke meg hardt mens hun suger. «Aaaah..», jeg stønner og trekker den ut av munnen hennes. «Legg dere!», befaler jeg nærmest. De legger seg ned og sprer bena. Jeg legger meg ned mellom beina til Maria og smaker henne. Deilig.

Sara setter seg opp over ansiktet til Maria, slik at hun kan slikke Sara.
Etter litt bytter vi. Nå slikker jeg Sara og hun Maria.

Jeg dytter to fingre inn i Sara, mens jeg kysser, slikker og suger på klitten og de ganske store leppene hennes. Sara er veldig våt. Jeg tar ansiktet vekk og stikker pikken sakte inn i henne mens hun stønner og tar hardt rundt rumpa til Maria. Hun er trang, men våt og god. Jeg jukker sakte før jeg presser den lengre inn og til bunns.

«Ikke hardt helt inn», sier Sara. Jeg gjør som hun befaler og sørger for å ikke bunne henne. Maria kommer mens hun sitter overskrevs over Sara. Sara kommer ganske på samme tid. Jeg kjenner det strammer i musa hennes, mens hun puster, stønner og peser. Maria nærmest skriker ut orgasmen sin. Jeg trekker meg ut av Sara, og Maria gir meg et smil mens hun sprer beina for meg.

Sara tar tak i kuken min og fører den mot den deilige, klissvåte musa til Maria. «Satan, så tjukk», stønner Maria idet Sara begynner å føre den inn. «Ta det litt med ro», ber Maria. «Jada», stønner jeg mens jeg kjenner jeg glir lengre inn i henne jeg har vært så forelsket i så lenge. Sara slikker og suger på puppene til Maria, mens hun fingrer seg selv.

Jeg er så kåt og tenker bare: «Hold ut lenge, hold ut lenge».

«Vent litt», sier Maria og trekker seg unna. Hun bøyer seg frem og begynner å suge meg litt igjen. Sara fingrer Maria, og jeg skjønner jeg skal fingre Sara. «To fingre, opp mot magen…litt hardt…og fortere etterhvert», stønner Sara. Mens Maria legger seg ned igjen, og jeg presser meg inn i henne igjen, surkler det fra den hovne musa til Sara. «Fortere, hardere», roper hun nærmest.

Jeg går sakte til bunns i Maria, mens jeg samtidig fingrer Sara fort og hardt. Sara dytter vekk hånda mi og gnir seg voldsomt på kiltoris idet hun får en sprutorgasme jeg aldri har opplevd før eller siden. Maria blir litt satt ut. Jeg blir veldig satt ut. Jeg trekker meg ut av Maria og ber henne ri meg. Hun trer seg nedpå meg og lener seg frem og kysser meg og stønner «deilig». Sara setter seg over ansiktet mitt, og jeg smaker henne igjen.

«Jeg kommer» nærmest skriker Maria. «Jeg og», grynter jeg med munnen full av mus. «Ahhhhhhh», stønner Maria og slutter å jukke, uten at jeg kommer. «Nå storegutt, er det din tur å komme», sier Sara og reiser seg opp i knestående. «Sprut på oss», stønner Maria, «prøv å ikke treffe ansiktet», legger Sara til idet hun tar kuken min i munnen og suger og runker fort og hardt. «NÅ», stønner jeg og trekker meg ut av munnen til Sara og holder spretten tilbake slik at jeg klarer å legge store klyser av sæd på puppene til begge to, mens jeg stønner tungt.

Vi legger oss ned i senga. De tørker av seg på en av Sara sine t-skjorter. Vi sovner tidlig, uten pubtur. Jeg våkner av at Maria smårunker meg…Men det er en historie til en senere anledning.