Sjekket opp av ung

«Jeg bor 2 min herfra, smilte hun. Og jeg må ha deg NÅ. Fredrik elsket denne direkte unge damen. Hun la ikke skjul på at hun virkelig ville ha han, og han var nok like klar for henne»

– Hei, Fredrik! Han satt i baren på puben, og så plutselig inn i øynene på en smilende mørkhåret skjønnhet. – Kjenner jeg deg? svarte han spørrende. –Og hei, forresten. Jeg glemte jo helt å være høflig. – Hvis høfligheten innebærer en klem, så blir jeg glad, svarte hun og smilte enda bredere.

Mens de klemte satt han og lurte på hvem i huleste dette var? Hvis han hadde hatt noe med denne dama å gjøre før, så burde han jo absolutt husket henne. – Får jeg sitte med deg eller? spurte hun. – Bare hvis du gir meg noen hint, for du kjenner tydeligvis meg?

Hun satt seg, mens hun vinket til noen damer på et bord lenger inne i lokalet. De var veldig aktive og lattermilde, så hun hadde sannsynligvis blitt oppfordret til å komme bort til Fredrik. – Jeg heter Sara, sa hun. Fredrik var fremdeles blank. – Du var sammen med Sonja, moren til Synne, for ti år siden. Dette var jo korrekt, men han husket fremdeles ikke denne Sara. Ikke i forbindelse med Sonja og datteren heller. Han hadde jo bare hatt et forhold til henne i noen måneder.

– Jeg var venninne med Synne, og pleide å overnatte der i blant. Nå demret det litt. Det var en svært beskjeden venninne som kun holdt seg på rommet til Synne når Fredrik besøkte dem. Men hun var da vitterlig rødhåret? – Ja, sa Sara, jeg er opprinnelig "redhead", men valgte å bli mørk for mange år siden. Så det var nok meg som var hun venninnen i bakgrunnen. Når lyset var på.

Sara smilte lurt til han. – Jeg må tilbake til gjengen. Vi feirer 30 årsdag, og skal videre på Discoteket etterpå. Kanskje det kan friste deg å komme dit? – Ikke umulig, svarte Fredrik. – Han som skulle komme hit og ta noen øl, meldte akkurat avbud, så jeg har ingen andre store planer.

Sara forsvant. Like fort som hun hadde kommet. Og plutselig var damegjengen vekke fra bordet sitt. Fredrik ble sittende igjen å tenke på Sonja. Som han hadde møtt på fylla en gang, og havnet til sengs med om natten. Hun var et dyr i sengen, og de hadde hatt et heftig forhold i noen måneder, til hun plutselig sa at hun hadde kommet sammen med faren til datteren igjen.

Dette er litt av livets tilfeldigheter tenkte han med seg selv. Samtidig hadde hun vært 7 år eldre enn Fredrik, 32 mot 25, og hun ble mor tidlig, for han mente Synne var ca 14 den gangen? Så hvis denne Sara var like gammel ville hun være 24 i dag. Fredrik var jo 35. Han tok seg to øl til, mens han satt og tittet på alle menneskene som kom til og fra baren. Noen korte samtaler med en og annen.

Men ellers var tankene hans mest på Sara. Som hadde invitert han på Discoteket, et sted han ikke hadde vært på mange år. Men i dag skulle han det. For hun tiltrakk hans nysgjerrighet.

Han drakk ut siste halvliteren, og ruslet de 5 minuttene gjennom byen til Discoteket. Det var forholdsvis tidlig ennå, så det var heldigvis ingen kø utenfor. Det var to vakter og to damer som stod og røykte. – Der er jo hingsten! sa hun ene da han skulle gå inn. Og så rødmet hun, og de to fulle damene fniste slik som bare fulle damer kan.

Han ene vakten gliste, – det der er vel ikke det verste man kan bli kalt? – Nei, svarte Fredrik, og spesielt når jeg overhode ikke vet hvorfor? Han lot være å spørre mer, og gikk ned trappen. Det første han så der var Sara og en lyshåret dame som danset alene på gulvet. Etter eggende rytmer, og definitivt med eggende bevegelser.

Han gikk mot baren for å kjøpe seg en drink. Og da han snudde seg når bartenderen mikset vodka-redbull til han, forsto han at Sara hadde sett han, for nå gjorde damene enda mer ut av sine eggende bevegelser. Og begge to gliste mot han da låten var slutt. Og Sara vinket han bort til kroken deres.

Nå var damene som røykte også kommet inn, sa han hilste på 6 damer og en stille fyr som satt innerst. – Så kjekt at du kom. Jeg håpet virkelig at du ville, sa Sara ivrig. Hun virket brisen. – Ja, det er jo ikke hver dag det kommer en solstråle bort og inviterer meg ut. Fredrik smilte til henne.

– Ååååå så søt du er, sa Sara, og kysset han på kinnet. Mens hun visket inn i øret hans: – du er min i kveld! Fredrik likte veldig godt den direkte væremåten til Sara, men skjønte ikke helt hva som gjorde dette? Fordi de hadde jo faktisk aldri snakket sammen.

Han skulle få svaret etter hvert. Men først måtte han være med på gruppeskåling med damene, dansing på sine rytmeløse bein og ut og røyke med Saras venninner. Som ikke ville røpe noe om tilnavnet "hingsten"…

Dette ville også falle på plass senere. – Du lurer sikkert på hvorfor jeg ikke vil slippe deg i kveld, spurte Sara plutselig. – Ja, jeg lyger om jeg sier noe annet, sa Fredrik. – Synne er to år yngre enn meg, sa hun, og da du var hos Sonja og jeg overnattet, så hørte jeg dere ha sex. Fredrik tenkte kjapt. Sonja hadde jo sagt at Synne kunne sove forbi en atombombe, noe som nok stemte, men at venninnen ikke sov var nytt for han.

Sara fortalte at hun tilfeldigvis hadde hørt dem, da hun måtte gå ut i gangen for å hente noe i jakken sin. Og neste gang hadde hun latet som hun sov da Sonja "dobbeltsjekket" før hun og Fredrik skulle legge seg. – Jeg listet meg ut i gangen, stod på toppen av trappen, og hørte dere nede på soverommet. Og jeg skjønte at du måtte være en deilig elsker, etter hvor mye Sonja stønnet og skrek.

Sara så på Fredrik nå, og var blank i øynene. Litt full, men også litt påvirket. – Ja, hun var deilig i sengen, svarte Fredrik, og ikke direkte stille. – Nei, og gjett om det gjorde inntrykk på en uerfaren kåt 16-åring? – Var du kåt også? spurte han.

– Kåt ja! Gjett om? Det rant av meg. Jeg pleide å stå der oppe å fingre meg selv, sa hun lavt. – Wow, så deilig å høre da, sa Fredrik.

Nå hadde Sara virkelig kommet på gli, og fortalte om siste gangen hun hadde hørt på Fredrik og Sonja, og holdt på å bli oppdaget. Hun hadde vært så hardhendt mot seg selv at hun hadde sprutet ned på gulvet etter Sonjas "ikke-mulig-å-misforstå" kraftige orgasme, og Sonja hadde nok hørt lyder og kom opp.

Sara hadde listet seg inn i sengen, og latet som hun sov. Og av en eller annen grunn hadde ikke Sonja tråkket i Saras "lekkasje", som hun etterpå listet seg ut for å tørke opp etter at det var ro i underetasjen. – Wow, sa Fredrik. – Jeg er målløs. – Hehe, smilte Sara. – Forstår du nå at du gjorde inntrykk på meg? –Og dette vet alle venninnene dine? Og derfor "Hingsten"? Sara smilte.

– Nei, kun at jeg sa at jeg hadde hørt at du var en hingst i sengen. Det ble noen sekunders pause i samtalen, og Fredrik så seg rundt. Jentegjengen var i ferd med å "ta kveld". En sov oppetter han lille tause fyren bak i hjørnet. En stod i baren og kranglet fordi hun ikke fikk mer å drikke. En satt på fanget til en fyr bortenfor, og bet han i øret. Mens de to siste nok var ute og røykte igjen?

Blikket hans fant tilbake til Sara, som nå var enda nærmere han. Hun smilte. Så søt og sexy, og var nok ikke like full som venninnene? – Kyss meg! Sara smilte. Hun var mer bedende enn kommanderende. Etter alt som hadde kommet frem i kveld, så var det der og da ingenting Fredrik ville mer. Ingen sa noe mer.

De bare fant hverandres tunger. Og det var det mest lidenskapelige kysset Fredrik hadde kjent noen gang.

Etter noen minutters het klining måtte en liten pustepause til. Fredrik nikket mot utgangen: – Skal vi finne oss en taxi? Sara smilte, hentet vesken sin, hvisket noe til han tause karen med Birgitte sovende over seg, og så gikk de opp i sommernatten. Utenfor tok Sara Fredrik i hånden og gikk motsatt vei enn til taxiholdeplassen.

– Jeg bor 2 min herfra, smilte hun. – Og jeg må ha deg NÅ.

Fredrik elsket denne direkte unge damen. Hun la ikke skjul på at hun virkelig ville ha han, og han var nok like klar for henne. Han hadde sjelden sluppet å gjøre noe som helst for å få seg et knull, egentlig aldri. Sara hadde rett. Rundt to hjørner og tredje døren i bygården. Inn døren, og ned en trapp. – Ned i mørket, kommenterte Fredrik. – Ja, svarte Sara, her nede var oppinnelig bomberom, så med døren lukket er det INGEN som vil høre oss.

Hun smilte det kåteste gliset Fredrik hadde sett noen gang. Låste opp, gikk inn, låste etter dem, så Fredrik inn i øynene og denne gang kommanderte: – Få av deg fillene, Hingsten! Fredrik var ikke sen å be, og var naken på sekunder. Men ble slått av Sara, som sparket skoene bortover gulvet og vrengte kjolen over hodet, før bh'en forsvant. INGEN truse. – Mmmm, så deilig, sa Fredrik. Som stod der med pikken rett ut i luften.

Sara uttalte at han var jo like klar som henne. Fredrik mente at det var jo ikke vanskelig med en så kåt, klar og sexy dame som hun var. – Det er så deilig å være med deg, Fredrik, jeg trenger ikke å gjøre meg til eller late som jeg er noe annet enn den "forkledde" rødhåringen som ingen ville ha. – Herregud Sara, svarte Fredrik. – Du er jo noe av det mest sexy jeg har sett jo. Og "føkk" det tilgjorte. Ektehet er jo det som gir best resultat.

Det var den siste hele setningen som ble sagt på lang tid. For nå gikk det fort. De havnet i sofaen først, rullet ned på gulvet, opp igjen i sofaen, inn i en seng og "høyt og lavt".

Sara hadde ingen grenser, og Fredrik var med på alt. Han slikket henne til orgasme på kort tid i sofaen.

Hun stønnet og skrek. – Nyyyydelig! Deeeeiiiliiiig! Jaaaaa! Jeg koooooommmmmeeeer! Og Fredrik bare elsket denne søkkvåte, kåte og hårløse fittesprekken og klitorisen. Hun smakte vidunderlig. Og med fittesafter i hele fjeset kysset han henne, med det resultat av at hun begynte å slikke han rundtom i fjeset. Han nøt denne grisejenta fullt ut.

Så var det hans tur å bli sugd. Hun gapte over pikken hans, som var så knallhard som det var mulig. Og sugde han ømt og litt brutalt samtidig. Dette hadde hun definitivt gjort før. Hun bevegde hodet opp og ned over pikken, og det kjentes nesten ut som en fitte. Etter et par minutter snudde hun seg rundt og skrevde over fjeset hans.

Igjen rant det av den kåte vidåpne fitta hennes, og han borret fjeset inn i sprekken. Hjalp til med en hånd ved å putte 3 fingre inni henne. Hun fortsatte sugingen sin, og Fredrik kjente at han snart ville komme. Han beveget fingrene mot g-punktet til Sara og kjente at hun presset underlivet mot han. Og hun sugde enda hardere.

Fredrik kjente det knøt seg, og spruten var umulig å holde igjen. Og i samme øyeblikk begynte det å pumpe ut væske av fitta til Sara. Han vred litt på fingrene og traff tydeligvis et deilig punkt. Og idet han sendte sæden sin ned i halsen på Sara, kom spruten hennes også. Hun må ha squirtet flere desiliter?

Han ble søkkvåt overalt, og sengen var søkkvåt. De ble liggende sånn i noen minutter. Og bare puste ut. Før Fredrik brøt stillheten. – Jaggu ble det vannseng her plutselig. Sara lo. – Ja, det var ikke til å unngå, og jeg tror aldri jeg har sprutet så mye før. Takk, Hingsten min! Nå var det Fredrik som lo.

Han var litt brydd av tilnavnet, men mente at han skulle vær litt mer dyrisk i runde to. – Gleder meg, svarte Sara kjapt da. De gikk fra soverommet etter å ha fjernet sengetøy og lagt noen håndkleder utover. Fredrik satt seg naken i sofaen mens Sara hentet litt cola til dem. – Du kunne fått øl, Fredrik, men vi trenger ikke å bli fullere nå. Fredrik var helt enig. De satt tett sammen og nøt colaboksen.

Sara lurte på hva runde to inneholdt. – Det får vi bli enig om, men vil jo gjerne få puttet pikken min inn i den deilige fitta di da, smilte han til henne. Sara syns det var plan god nok. Og ville at det skulle skje fort, så hun la hånden over kuken hans. Den var ganske slapp ennå, men gjorde et lite rykk da hun tok rundt den.

– Jeg elsker når pikker vokser, sa hun. – Og gjerne inni munnen min.

Dermed bøyde Sara seg og gapte over pikken til Fredrik igjen. For en deilig følelse. For begge. Snart var kuken knallhard igjen, og han ba henne stille seg på alle fire i sofaen. Sara adlød umiddelbart og Fredrik stilte seg opp bak. Høyden var perfekt, og fitta var superglatt, så Fredriks 18 cm gled rett til bunns. – Oh, stønnet Sara. – Deilig! Knull meg nå! – Gjett om? svarte Fredrik. – Nå skal jeg være hingsten din. – Åååå så deeeiiiliiig, skrek Sara. – Og ikke stopp før du har fylt meg opp!

Det var en fin beskjed å få, synes Fredrik. For da var det ikke fare for å produsere unger på henne. Dermed satte han i gang å knulle henne. Kjøre staken i bunn. Hardt. Så litt forsiktig. Vri litt på hoftene, og treffe Saras ømme punkter inni der. Og etter stønningen og skrikingen hennes traff han dem meget bra.

Han kjente igjen at det bygget seg opp i pungen, og hun lå nå bare slapt fremover i sofaen med stussen i været og lot ting skje. Plutselig kjente han en enorm fuktighet, og Sara skrek igjen. Jammen squirtet hun ikke igjen. Dette pirret han sånn at han gav noen ekstra raske og harde jukk, og sendte sæden sin inn i grotten hennes. Akkurat slik hun ba om.

Han kjente det flimret for øynene, og måtte holde seg fast i sofaryggen noen sekunder. FOR en orgasme. Og FOR ei dame. En sexmaskin.

Etter noen nye minutters "innhenting" av seg selv smilte de til hverandre. Sara brøt stillheten: – Takk Fredrik! Takk, Hingsten min! – Takk til deg også Sara, du er en av de deiligste jeg har vært sammen med, svarte han. – Mener du det? Som Sonja? – Ja, på nivå med Sonja. Jeg tror dere deler førsteplassen, smilte han. – Åååå, nå ble jeg glad, sa Sara, og kysset han.