Ny kone for en helg, del 2 | Kondomeriet

Ny kone for en helg, del 2

«Og der sto to unge jenter. Splitter nakne, med kun solbriller på. Og to flasker champagne i hendene.- Surprise!!! Igjen! ropte Erika.»

Etter den heftigste fredagen jeg noensinne hadde opplevd, sammen med min "kone" for helgen, Anja, var det helt nydelig å sitte i sengen på motellet og spise frokost. Veldig enkelt, noen brødskiver, egg, ost og grønnsaker, på papptallerker. Akkurat levert av Jens, som drev motellet, og som Anja kjente godt fra swingersmiljøet. Og det enkle er ofte det beste, sies det i reklamen, for dette smakte helt himmelsk. Noe jeg påpekte for Anja. Hun svarte at påfyll av næring var jo viktig når man hadde forbrukt så mange kalorier som vi gjorde kvelden før. Før hun brøt ut i sin vanlige trillende latter.

Da vi var ferdig, og fikk ryddet bort bosset, pep det i begges mobiler. Snap fra Arne, mannen til Anja. Som tok seg av min kjæreste Siri denne helgen. Vi åpnet på likt, og fikk bilde av henne med sovehår og smale øyne, og pikken til Arne i munnen. Og teksten "kona" får mårrabrød. Vi så på hverandre og smilte. - De klarer seg veldig bra, sa Anja, og lo igjen.

- Vi må svare, men det får bli påkledd, for vi må snart avgårde. Hun filmet seg selv, fortalte om en god natt og morgen hos oss, at det var deilig å se at de var i gang igjen og at "vi snappes" gjennom dagen. Før hun bøyde seg over til meg og kysset meg vått, hett og lenge. Vi smilte og vinket i kamera før hun trykket "send".

Anja tok ut bosset vårt, og kom inn igjen med to sekker. - Se hva jeg fant utenfor, smilte hun til meg. Jeg lurte jo fælt på hva dette var, men lot være å spørre da jeg egentlig visste at det kom til å bli noe bra. Alt Anja planlagte og gjennomførte ble jo terningkast Sex, så….

- På med sko, og ta med jakken din, sa hun. Jeg adlød, og minutter etter ruslet vi nedover  veien. Jeg regnet ikke med at det ble utroskogen nå igjen, og fikk rett i det. Hånd i hånd, med en halvtung sekk på ryggen, var jeg fremdeles nysgjerrig på hva som ville komme. Etter noen minutter så jeg vannet, eller sjøen? For jeg ante jo ikke hvor vi var. Vi nærmet oss en liten båthavn da Anja stoppet opp. Ingen av oss hadde sagt noe på en stund, og der stod hun og stirret på meg, blank i øynene:

- Vet du Kenneth? Dette er bare SÅ nydelig å oppleve med deg, og like deilig å vite at "ekteparet" hjemme har det like fint som oss. Hun bøyde seg frem og kysset meg. Og jeg besvarte selvfølgelig. Anjas grådige tunge var like deilig og pirrende hver gang. Vi enset ikke det eldre paret som gikk forbi oss, før han kremtet bortenfor oss. Dermed ble kliningen avbrutt, og vi begynte å le av hele opptrinnet.

- Sånn går det når to gamle kåtinger ikke får nok av hverandre, sa jeg kjapt. Med en halvstiv en i shortsen. Anja nikket, og lo igjen. - Men nå skal vi på tur, sa hun. - Den største båten her er klar for oss. - Wow, så gøy da, svarte jeg. Samtidig som jeg konstaterte at dette var en innsjø, da det ikke var tang på bergene og de 10-12 båtene egentlig var ganske små cabincruisere. - Skal du kjøre båt da, Anja? - Du får vente å se, smilte hun lurt.

Svaret kom kjapt, for i det vi kom ut på brygga til båten "Erika 2", hørte jeg stemmen til Jens: - Se der har vi jo turtelduene. - Hei kjære, sa Anja. - Er vi for sent ute nå. - Neida, men nå går skuta. Tar du med trossen Kenneth? - Definitivt, svarte jeg og gav han sekken, før jeg løsnet halvstikket. - Oi, du har mye med deg, sa han og smilte. - Og det ser ut som at du er båtvant også? - Ja, jeg har vært en del på sjøen ved kysten, sa jeg. Bamseklemmer ble gjennomført, og Anja fikk et nytt tungekyss av Jens.

Før vi tøffet rolig ut fra land i blikkstille vann. Jeg betraktet området, og konstaterte at det var helt nydelig her. Jeg er vanligvis opptatt av å vite hvor jeg er og har vært, men det brydde meg lite nå. Det ville nok komme frem senere. - Skulle ikke du hjelpe bonden da? kom jeg plutselig på. Jens lo litt. - Joda, men det var kun noen småting i dag. Det blir mer senere. For dette var jo viktigst å være med på, smilte han til meg. - Men hva har du i sekken da, Kenneth?

Jeg stod der som et levende spørsmålstegn, mens Anja smilte lurt. Og da de blunket til hverandre, hev jeg meg på: - Det regner jeg med du har full oversikt over allerede? Dermed ble det full latter i båten. Og da jeg syns jeg hørte latter bak meg også, kjente jeg en hånd rundt magen min.

- Hei kjære, sa en stemme bak meg. Det var Erika, som stilte seg tett inntil meg og tok en hånd rundt meg. Jeg tenkte at dette burde jeg kanskje sett komme, men snudde meg å så rett inn i hennes smilende øyne. Og før jeg fikk tenkt noe mer var vi midt i et deilig tungekyss. Og Anja jublet. Da jeg åpnet øynene så jeg rett inn i kamera på mobilen hennes. - Beviset sendes hjem, sa hun og lo.

Det var nå jeg også oppdaget at Erika kun hadde på seg en enkel redningsvest. Jeg tenkte at det var jo en passende påkledning. - Her er vester til dere også, kåtinger, lo hun. - Men, det er kun den som skal være på. Jeg tok jo tegningen, og kledde av meg og fikk på "pølsa" av en redningsvest. Mye mindre og hendigere enn de familien min hadde ute ved havet. Anja og Jens hadde også ikledd seg korrekt antrekk, og nå hadde Jens satt opp farten litt mer.

Nok en gang surret tankene mine om hvor surrealistisk dette var. Og da Jens ba meg åpne sekken, fant jeg badehåndkle og en treliter hvitvin. Erika stod klar med glass til oss, og snart skålte vi i solskinnet ute på den ganske store innsjøen. Erika satte seg ned ved siden av meg, mens Anja stod med Jens og snakket om området og hvor de hadde vært før.

- Jeg har hørt så mye deilig om deg, Kenneth. Erika virket nesten litt alvorlig. - Okei, svarte jeg. - Så kjekt å høre da, men jeg er nå bare en enkel mann da. - Og det enkle er ofte det beste, svarte hun spontant. - Hehe, det snakket Anja og jeg om også, lo jeg. - Kjenn her da, sa hun og tok hånden min ned til skrittet sitt.

- Jeg blir så kåt av alt Anja har fortalt om deg.

- Wow, det må jeg si, svarte jeg da jeg kjente at hun var søkkvåt i fitta. - Alt hun har fortalt? spurte jeg. - Hva er det da? - Det er vel egentlig bare at alt med deg er så naturlig, og at hun med deg har hatt den beste sexen noensinne. Og at tungen din er guddommelig, sa hun med nesten gnistrende øyne. - Wow, repeterte jeg meg selv. - Det var ikke lite? - Nei, du er "one of a kind" du Kenneth, sa Erika.

- Vil du slikke meg? sa hun så rett på sak det går an.

- Her, nå? svarte jeg spontant. - Helt klart, svarte hun og la seg bakover på benken bakerst i båten. Jeg så meg rundt, og så ingen båter på vannet eller folk langs land. Jens og Anja stod og holdt rundt hverandre oppe ved roret. Så det var jo ingen hindringer. Jeg smilte til Erika og svarte et kort "Yes mam", før jeg la en pute på gulvet under knærne og skred rett til verket. Ingen "dikkedarier".

Jeg bare borret fjeset rett ned i den våte fitta hennes, som smakte himmelsk. Hun stønnet, men motorduren gjorde at de oppe ikke hørte noe. Jeg slikket i meg de saftene som var i sprekken og rundt, og lot tunga gå opp over klitoris en runde og ned til rumpehullet. Erika la seg helt ned nå, og trakk knærne helt opp mot skuldrene så alt åpnet seg enda mer, og jeg kom til overalt.

Jeg kikket rundt meg igjen, for dette var jo en uvant setting for meg. Men konstaterte kjapt at de andre i båten nok hadde agert annerledes om det var "fare på ferde". Jeg mente at de to på "broen" hadde fått med seg hva som skjedde akterut, men hadde nå det fulle og hele fokus på dette deilige hårløse underlivet til Erika. Som øste ut med komplimenter. - Åh, så deilig. Dette kunne du. Anja hadde helt rett. Du er jo en gud til å slikke og suge.

Min iboende innstilling er jo alltid å gi mer nytelse enn jeg får, og når noen har det så godt så gir det jo meg faktisk en veldig nytelse av dette også. Så når jeg nå puttet to fingre inn i fitta til Erika, samtidig som jeg gav klitten hennes min beste tungerulle, merket jeg at hun nærmet seg. Og nå ble stillheten brutt av henne: -Oh! Ja! Mer, mer, mer…. Du hadde rett Anja, han er en guuuuuuuuuud, skrek hun idet orgasmen hennes øste ut nye blanke safter og rykningene i underlivet var kraftige og ukontrollerte. Og sekunder etter hørte vi ekkoet hennes fra berget vi passerte.

Nå stod Jens og Anja rett foran oss og smilte. - Dette hadde du peiling på Kenneth, sa han. - Og nå har dere sikkert vekket alle tusser og troll i hele Nord-Europa? Latteren bredte seg i båten, og Erika lå på rygg og bare smilte sitt kåteste blikk. Anja kom bort å kysset meg. Klinte skikkelig igjen, og slikket meg på haken, kinnene og halsen. - Jeg må jo få i meg alle saftene til Erika, sa hun og blunket. Før hun snudde seg mot henne: - Sant han var god? - Helt vidunderlig, svarte hun. - Helt vidunderlig!

Jeg hadde hatt sånn fokus på fitta til Erika, at jeg ikke enset min egen ståpikk. Men den hadde damene fått med seg, for nå fikk jeg en hånd fra hver om skaftet. Og Jens var også blitt påvirket, så hans pikk var også rimelig stor nå. - Sett deg bare ned du Kenneth, sa han etter at vi hadde skålet i vinen igjen. - Så skal jeg finne en fin plass å fortøye.

Dermed ble jeg sittende i midten bak, med en ivrig dame på hver side. Eller mest Erika da, siden Anja virket til å la henne få "førsteretten" foreløpig? Mens hun tok oppgaven med snappingen. Så når jeg nå kjente Erikas munn gape over den harde kuken min, var Anja kun 10 cm fra med kamera, så Siri og Arne skulle få bevisene tilsendt.

Hun filmet opp til fjeset mitt og ba meg sende en hilsen hjem. Ikke lett å finne på noe smart å si her, men fikk nå stotret fram noe om at hvis de hadde bare halvparten så deilig som vi hadde, så var det magisk der også. Og filmen ble nok lang, for Anja avsluttet med å bøye seg og kline med Erika med pikken min mellom. For en himmelsk opplevlese.

Snappen ble sendt, og Erika fortsatte sugingen. Skjønt, det var egentlig bare ømt og forsiktig, da hun kun hadde pikken min inni munnen uten å stramme rundt eller bevege opp og ned. Det var kun tungen som sirklet rundt kukhodet i blant. En fantastisk følelse, og det var bare å nyte. Jens sakket nå farten inn mot noen små holmer.

Anja hadde stått litt med han, og holdt rundt pikken hans. Men nå var det "alle mann på dekk", så Erika og jeg meldte oss også til tjeneste for "Kæpptn". Han var erfaren og rolig, og ikke minst kjent der. Så et par minutter etterpå lå vi fortøyd inntil et berg, med fendere langs siden, trosser foran og bak, og dregg på utsiden. -Perfekt, uttalte Jens. -Og du er en perfekt skipper, svarte Anja, før hun bøyde seg ned og kysset den halvslappe pikken hans. Og gapte over.

Jeg kjente hvor kåt jeg ble av å se dette,
så kun kort tid etter var det to stive pikker i båten.

-Nei, nå må vi bade! Erika avbrøt stillheten. Og det var jo enkelt. Vestene ble hengt opp, og sekunder etter var fire heite kropper uti det kjølige vannet. Tross langvarig finvær var det neppe mer enn 16-17 grader. Så det ble litt skrik og skrål før vi kom oss opp i båten igjen, og alle pustet og peste litt. Jeg tok håndkledet fra sekken min, og skimtet en dildo nedi der. Men sa ingenting. Tørket meg litt, og tømte resten av vinglasset. De andre hadde også fått tørket av kaldt vann og hadde tomme glass.

- Klar for litt champis nå Kenneth? Jens gliste fra øre til øre. Og damene fniste litt. Jeg tenkte ikke så mye på det, jeg bare nøt hele situasjonen. - Ikke så nøye for min del da, men sier ikke nei takk, svarte jeg. Vi stod alle fire i akter og kikket utover den stille innsjøen. Jens hadde bestemt oss, og utbrøt: - Champagne takk, jenter! Jeg snudde meg mot Anja, som bare smilte. Og så bort på Erika, som også smilte. Før jeg skvatt litt av et "poff" bak oss, sekundet før jeg så en kork fly over oss å lande i vannet ti meter fra båten.

Og der sto to unge jenter. Splitter nakne, med kun solbriller på.
Og to flasker champagne i hendene.

- Surprise!!! Igjen! ropte Erika. - Wow! Igjen! svarte jeg. - Hva blir det neste? Alle lo litt og Jens mente at jeg fikk vente å se. - Har dere gjemt dere der inne hele tiden, spurte jeg jentene. De nikket og smilte. Jeg var tydeligvis hedersgjesten, for de skjenket i kun et glass champagne og kom bort til meg. Det var umulig å anslå alder, men sikkert over 18 og nok under 30?

De stilte seg på hver sin side tett inntil meg. Nå så jeg Anja filmet igjen, mens Erika brøt stillheten: - Hils på våre gode venninner Natasha og Mirjam. De er fra Ukraina, men har bodd i Norge i mange år. Og de serverer deg ikke før du har hilst ordentlig på dem. Jeg snudde meg til de to lyshårede skjønnhetene på hver side. Og følte meg litt snartenkt da det ploppet ut av meg: -M er før N i alfabetet, hvem er Mirjam? Du er først… -

Yes! kom det fra høyre siden, og nå så jeg meg selv i solbrillene hennes. - Hei Mirjam! sa jeg, og vippet opp solbrillene. Og DE nydelige store blå øynene kom til syne. Hun smilte, bøyde seg frem, og sekunder etter var vi i full klining. Til jubel fra resten av båten. Og igjen var det en kvinne som virkelig kunne kysse, og tankene slo meg at denne kretsen måtte jo ha et krav om å ha ømme og sensuelle lepper….

Jeg hadde underveis ikke registrert at pikken min hadde våknet til, men plutselig skulle jeg virkelig få merke det også. - Det va jai så va den virkeli vinner, sa Natasha fra venstre. Før hun satt på kne foran meg og gapte over pikken. Som gikk fra halvstiv+ til knallhard på sekunder.

Jeg stønnet nå inn i munnen på Mirjam,
som nok også ble kåtere av dette,
for kyssingen ble om mulig enda heftigere.

Jeg registrerte at Anja nevnte at DENNE videoen vil ekteparet elske. Og Erika satt nå og sprikte og fingret seg selv forsiktig. Etter noen minutter, eller kanskje kortere, byttet skjønnhetene plass. Natasha hadde også tatt av solbrillene, og hun var også supersexy med brune øyne. Og det var ingen overraskelse at også hun var en fantastisk kysser. Eller at Mirjam også var supergod til å suge.

Nå var det flere som ville leke. Jens stod langs ripa med pikken rett ut, og Anja satt på kne foran og gapte over. Erika hadde nå lukkede øyne, mens minst tre fingre jaget ut og inn av fitta si. Igjen måtte jeg se litt rundt meg, da jeg ikke var vant til at jeg kunne bli sett av folk. Men det var like stille og idyllisk som det hadde vært hele tiden. -Do lika å slikka fitta? Natasha var så deilig rett på sak, når hun sa dette. -Det er det beste jeg vet, svarte jeg.

Hun sa noe på russisk til Mirjam, før de slengte seg ned på benken bakerst i båten. Ved siden av hverandre, og sprikende så jeg kunne se hele de våte, vidåpne og kåte fittene deres. - Komma å forsyna deg, sa Mirjam. Det lyste kåthet av hennes store øyne. Natasha så også veldig klar ut fra hennes vennlige brune øyne. Og fittene var veldig våte.

Jeg startet med å bare kysse og så vidt slikke Natashas, før jeg gjorde det samme med Mirjams. Begge smakte deilig. Jeg fortsatte med tunga over sprekken og klitten til Mirjam, mens jeg tok en hånd opp til Natashas sprekk og begynte å fingre henne. Begge to stønnet. Bak meg hørte jeg Erika si at dette var jo bedre enn på film jo. Og jeg hørte en klaskelyd, så jeg tippet at Jens nå knullet Anja.

Ungjentene stønnet i kor, mens de delte noen korte kommentarer på russisk. Jeg kan jo pent lite av det språket, men da det kun ble sagt "Da, da, da, da" så husket jeg på at det betyr ja på russisk. Jeg hadde byttet på å slikke og fingre dem, og "da'ene" ble enda flere og høylytte, så var det faktisk Natasha som jeg fingret som kom først.

I en kraftig orgasme. "Daaaaaaa" runget utover fjorden, og jeg dreit nå i om noen hørte eller så noe. Da hun tok vekk hånden min forsto jeg at det var for følsomt, så flyttet jeg den over til Mirjam. Og når både fingre og tunge behandlet underlivet hennes, kom hun også i et høylytt "Daaaaa". Bak meg hørte jeg Erika også stønne sitt "Jaaaa", og da hadde nok hun hjulpet seg selv. Når jentene lå på benken og fikk pusten igjen, snudde jeg meg til det deilige synet.

Jens knullet Anja bakfra over ripen.

Nå tenkte jeg at det var min tur å snappe, og fant telefonen min. Tross mange nye meldinger fra Siri og Arne, så filmet jeg dem med en gang, og det var lurt. For Anja begynte å stivne, og etter hvert så jeg også at Jens var nær. Og som på film dro han pikken sin ut av henne, snudde henne rundt og sendte den strålen i fjeset på Anja. Hun gapte så god hun kunne, og fikk ladning 2 og 3 i munnen. Mens de neste småsprutene lot hun treffe rundt munnen og på haken. Også dette var som tatt ut av en pornofilm. En film som jeg både lagret og sendte til ekteparet hjemme.

Natasha hadde nå reist seg, og gikk rett bort til Anja og begynte å kline med henne. Og slikke henne i fjeset og nedover halsen. - She really loves the loads of cum, sa Mirjam bak meg. Anja kom bort og kysset meg etterpå. - Har du det bra? smilte hun. - Kunne ikke hatt det bedre, svarte jeg umiddelbart. - Skal vi ta champis nå, fulgte jeg opp. - Men, svarte Erika, nå har jo alle kommet her, utenom deg. Og Anja?

- Jeg kom to ganger, sa Anja. - Og jeg sparer litt jeg, smilte jeg, og så at Jens smilte og ungjentene slikket seg rundt munnen. Så da ble det skjenket champis til alle, og åpnet en flaske til, og tømt fort. Jens mente at høy temperatur og forbruk av kalorier var grunnen til at to glass rant ned så fort.

Erika bad Anja bli med inn i den lille lugaren, og jeg forsto at det var noe mat på gang. Jeg ble stående ved Jens, og ikke lenge etter hadde vi armen rundt hver vår skjønnhet. Mirjam var veldig opptatt av Jens tatoveringer, mens Natasha fortalte meg at hun og Mirjam var venninner fra tenårene og hadde reist til Norge uten mål og mening, og endt opp med sykepleierutdannelse og faste jobber. De bodde sammen, og var bifile og delte alltid "alt".

De hadde helt tilfeldig møtt Erika på et Tupperware-party, og fikk sitte på hjem. Og helgen etter havnet de i boblebadet til Jens og Erika, og resten kunne jeg vel tenke meg til? Hun smilte og lo godt. Erika og Anja kom nå opp igjen, med hendene fulle av mat. Bordet ble satt opp, og plast og papp ble brukt. Spekemat, melon og diverse smakte bare helt himmels. Jeg satt nå med mobilen litt, og fikk sett snapper fra Siri og Arne.

Siri spradet rundt i Anjas pyjamas, sugde på Arne, hadde sexy minskjørt, uten truse, som hun viste seg i. Jeg fikk også en lang melding på Messenger der hun fortalte hvor mye hun elsket å få snapper fra oss, og at hun elsket meg bare mer og mer, og at hun gledet seg til jeg var ferdig med M&N som hun sa….

Enkel matte sa meg da at de skulle på besøk til dem etterpå. Og når jeg ymtet frempå til Natasha nikket hun. - Og jai gleda mej massa massa til å slikka din fru, smilte hun. For en deilig tanke, var det første som slo meg da. For jeg visste at det ville bli en suksess. Og igjen gikk tankene over til dette miljøet jeg og vi hadde kommet inn i nå. Så åpent, avslappende og deilig. Alle var opptatt av nytelse, og sjalusi virket som å være totalt fraværende.

Jens og jeg satt nå bakerst i båten, med Natasha ved min side og Mirjam ved hans. Mens damene hadde satt seg på det lille dekket foran. Pikken til Jens var helt slapp, mens min var igjen halvstiv. Ikke så rart med disse skjønnhetene klengende rundt oss. Natasha hvisket inn i øret mitt: - No do ska få komma også. Do ha så deilig pikk.

Dette, i tillegg til at hun to tak i kuken min, gjorde at den var maksstørrelse igjen på sekunder. Og dermed satte hun seg på kne foran meg og gapte over den og begynte å suge. - Ikke vanskelig å bli kåt her, lo Jens ved siden av meg. Mirjam hadde begynt å ta på hans nå, som også vokste seg større.

Like etter satt to menn med lukkede øyne,
med hver sin jente sugende på pikkene sine.

Og etter en stund byttet de plass. Mirjam var like øm og god til å suge, og i tillegg kunne hun deepthroate. Jeg kjente det rykket litt i kukhodet da det passerte svelget hennes. Jeg blir like imponert hver gang noen klarer dette uten å brekke seg….

Etter en stund byttet jentene plass igjen, og nå ba Natasha meg om å sette meg litt mer opp. Så la hun kneet sitt inntil låret mitt, skrevde over meg og så meg dypt inn i øynene da hun skled nedpå pikken min. Oh, for en følelse. Hun var passelig trang, veldig våt og det var deilig å kjenne varmen fra innsiden hennes bare brette seg over kuken min. Hun himlet slik med øynene at det var tydelig at hun likte det minst like godt som jeg gjorde.

Vi satt bare slik litt, og begynte å kline igjen. Og hendene mine, som var ledig begynte å massere puppene hennes. Hun stønnet inn i munnen min, og begynte forsiktig å bevege underlivet. Og jeg hadde funnet vortene hennes, som var knallharde. Jeg åpnet øynene da hun trakk fjeset vekk litt, og så Mirjam sitte oppå Jens nå. Et deilig syn å se henne ri han, mens puppene hennes vugget opp og ned og hennes lyse lange hår flagret i samme takten.

Jeg mente også å skimte at jentene i fronten satt og fingret hverandre, men tenkte fort at jeg kunne jo ikke få med meg ALT heller. Og jeg hadde i alle fall sluttet å se meg rundt om noen så oss. Når jentene brøt stillheten på russisk, ble det tydeligvis avtalt å bytte plass, så Natasha trakk seg opp, og det var dødspirrende å se saftene hennes over pikken min. Hun smilte til meg og sa at nå skulle Mirjam "mælka dæi".

Det var så deilig direkte språk på disse ungdommene, som jeg ennå ikke visste alder på. Noe som egentlig var helt uviktig. Mirjam stod nå foran meg, og smilte like fint og kåt som Natasha hadde gjort. Hun bøyde seg ned og kysset, slikket og sugde på pikken min litt først. - Jai må bara fjerna "Tasha" sina spor, sa hun og lo godt. Og det gjorde jo selvsagt ikke meg noe.

Så var det hennes tur å sette seg over meg,
med fjeset mot meg.

Jeg kjente med en gang kukhodet kom i fitteåpningen hennes at hun var trangere enn Natasha. Og når hun hadde sklidd helt nedpå staken min, skjønte jeg hva Natasha mente med melkingen. For her ville jeg ikke klare å holde tilbake spruten særlig lenge. Dette visste hun nok godt selv også da hun begynte å ri meg, og det føltes som at hun strammet underlivet enda mer rundt kuken min.

Jeg lukket øynene noen sekunder, og kjente at det nærmet seg. Mirjam sa at hun ville ha spruten inni seg. Jeg åpnet øynene og nå stod Anja like ved med mobilen. Natasha red Jens i et villt tempo ved siden av, mens Mirjam rett og slett melket meg. Jeg lukket øynene igjen og stønnet: -Nååå er jeg på vei. Det er rett før nå…. -Ja, ja, ja, sa Mirjam. -Bara spruta laaaangt inn i fitta mi. -Åh ja, så deilig å se, hørte jeg Anja si.

-Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, skrek jeg ut i sommeren.

Mens sæden pumpet opp fra underlivet og langt inn i magen på Mirjam. Som nå red meg i det tempoet, og kom noen sekunder etter meg. -Åååå jaaaa, jai også kåmma…., stønnet hun. Nå måtte jeg se meg litt rundt igjen. Da det umulig kan ha gått upåaktet hen rundt innsjøen? Men jeg så ingen. Og med Mirjam fremdeles sittende oppå meg. Svett og slapp. Tett inntil meg, med armene rundt halsen min. Hørte jeg stønning ved siden av.

Natasha ble mer og mer høylytt, og Jens utbrøt at han kom til å komme igjen snart også. Så dermed ble det en ny runde med orgasmeskrik ut over sjøen og opp i skogen. Helt vidunderlig å være vitne til. Det gikk sekunder og kanskje minutter der ingen av oss sa noe som helst. Jentene satt på hvert sitt fang. Og da jeg kikket over skulderen til Mirjam, så jeg rett inn i øynene på Anja. Som brøt stillheten: - Fy faen så deilig å se og høre! Jeg har jo vært med på dine orgasmer før, men dette var jo bare helt fantastisk! Sammen med Mirjam. Og så de to andre. Magisk!

Jeg bare nikket tilbake. Hadde jo ikke noe å tilføye. Men smilte og blunket til henne. -Oi, tiden går for når man har det gøy, sa Jens plutselig. - Vi må kaste loss, å komme oss tilbake. - Hva skal vi rekke da, spurte jeg. Både litt naturlig, men også hintende på hva som skulle skje videre. - Resten av lørdagen vel, svarte Erika kjapt, og blunket til meg. Her var det bare å "se hva som skjer" tenkte jeg for meg selv, og løsnet fortøyningene mens Jens dro opp ankeret. Og snart tøffet vi på vei tilbake.

Vi passerte en mindre båt med noen muntre ungdommer, som vinket og hoiet til oss. -Kanskje de har fått seg et show, sa Jens og lo. Nå stod jeg oppe sammen med han, og betraktet innsjøen og naturen. - Utrolig fint her, påpekte jeg. - Ja, ikke sant? Jeg angrer overhode ikke på at vi etablerte oss her oppe. Når vi nærmet oss båthavnen, var det full romstering for å få kledd på seg og pakket sekkene. Og nå kikket jeg nøyere i min, og der var både vibratorer, dobbeldildo og håndjern. Jeg lot være å kommentere, da jeg følte at dagens omganger overhode ikke trenge noen hjelpemidler.

Ungjentene hadde stelt seg litt, og med blomstrete sommerkjoler, store solbriller og rød leppestift var de om mulig enda deiligere enn nakne. Da vi la til ved brygga, hørte jeg en kjent stemme bak et skur. - Endelig kom dere. Vi trodde kanskje dere ikke fikk nok av hverandre der ute? Det var Siri. Som også hadde på en sexy sommerkjole og solbriller. Og vinket og smilte til oss. Selvfølgelig var Arne med også.

Da jeg hoppet på land, landet jeg rett i armene hennes, og vi havnet i et nydelig tungekyss. - For en helg vi har, var det første hun sa da vi avsluttet kysset. - Jeg hadde ALDRI trodd at det skulle bli så vellykket og ikke minst så pirrende, fortsatte hun. - Selv om jeg har vært med å planlegge da.

Munndiareen hennes var enorm, og selv om jeg hadde ting å skyte inn, lot jeg henne bare lire av seg alt. Og det var bare så sinnsykt deilig å høre henne så engasjert og fornøyd. Nå måtte hun puste ut litt, så da så jeg henne bare inn i øynene: - Tusen takk kjære Siri! Tusen takk for at du ser ut til å digge dette livet like mye som meg! Og tusen takk for alt som har skjedd denne helgen. Foreløpig. Jeg lo litt av meg selv etter det siste ordet. For jeg visste jo at det ikke var slutt ennå.

Siri hadde nå tårer i øynene og svarte at det var jo hun som skulle takke meg, for at hun var blitt introdusert inn i denne swingersverden. Vi kysset hverandre nok en gang, og rakk så vidt å si at vi elsket hverandre før Arne brøt stillheten. Eller vår stillhet, for de andre hadde jo romstert i båten og på brygga.

Arne klappet meg på skulderen. Og gav meg en god klem. - God å se deg Kenneth. Og kjekt at alt ser ut til å være suksessfullt? - DET kan jo ikke være noe annet med alle disse fine og sprøe menneskene, svarte jeg. - Har du også en finger med i planleggingen, eller er det damene som styrer alt? - Tja, jeg har jo blitt fortalt underveis, og gitt min godkjennelse. OG gjentatt dine ord flere ganger: Hvem som helst kan trekke seg når som helst, uten å gi grunn. - Verdens beste sitat!

- Men nå må vi avgårde, så jeg også får tatt meg noe sprudlende. -Siri og Arnes Taxitjeneste, tar kun betaling in natura, lo Siri bak han. Og Mirjam og Natasha jublet. Før de hilste på henne, med hvert sitt våte tungekyss. Nok en gang kjente jeg det rykke i pikken. ALT med disse folkene er jo pirrende, tenkte jeg. Jeg så Anja puttet "tursekkene" inn i Arnes bil før de vinket og kysset Ha Det til oss fire gjenværende. - Vi "snæppes" ropte Siri ut vinduet da de kjørte.

Jens lurte på om Anja og jeg ville sitte på opp til motellet, men Anja ville rusle. Så da ble det sånn. Hånd i hånd. Smilende. Stoppe å kysse litt. Gå litt til. Stoppe. Smile. Kysse. Og cirka halvveis var det en benk ved et skur. - Vi setter oss her litt mannen min, sa Anja. - Okei konemor, smilte jeg. - Oh, jeg elsker når du kaller meg det.

Ettermiddagssolen varmet virkelig, der vi satt og holdt rundt hverandre. Til tross for sus fra en traktor, en høyttrykkspyler og noen skrikende måser, var det egentlig en følelse av stillhet der jeg satt med øynene igjen. - Du er god på å slappe av Kenneth. Jeg lukket opp øynene og så på Anja, som satt og så på meg. Jeg smilte og nikket tilbake.

- Jeg nyter dette 100% - Jeg også, svarte hun. - Og med fare for å gjenta meg selv, så har jeg ikke ord for hvor vellykket denne helgen er til nå. ALT jeg og vi planla har gått etter kladden, eller bedre. Og med dette været, er det jo helt perfekt. Takk for at jeg får oppleve dette med deg.

- Det er jo jeg som skal takke, svarte jeg umiddelbart. - Det er jo du og dere som har laget dette perfekt. Men jeg skjønte jo da jeg igjen så tårene trille nedover kinnene til Anja hvor mye det betydde for henne, så jeg gav henne bare en god og svett klem. Før vi tøyset det bort med en eller annet teit kommentar. - Nå må vi hjem å dusje, og gjøre oss klar for kvelden, blunket Anja til meg. Og jeg lot være å spørre hva som var planene….

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: