Ny kone for en helg, del 1

«Jeg fikk ønsket mitt oppfylt av din nydelige og skjønne kjæreste. Og Arne har lovet å ta seg skikkelig av Siri i helgen.»

Etter å ha blitt kjent med Anja og Arne på en tilstelning for søkende par, hadde Siri og jeg besøkt dem en lørdagskveld. Og makan til suksess det ble. I kampens hete hadde Anja bedt Siri om å få låne meg en helg, mot at hun var med Arne, og overraskende nok sa Siri ja umiddelbart.

Jeg tenkte at dette var bare noe som ble sagt i øyeblikket, og la ikke mer i det. Men det hadde tydeligvis damene gjort. Og selv om dette var nye settinger for Siri, og hun var usikker på forhånd hvordan hun kom til å takle dette swingerslivet, som hun kalte det, så var hun tydeligvis hekta? Og damer er jo damer. De "slarver". Så kort fortalt:

Jeg kom hjem fra jobb en fredag i 15-tiden. Siri, som hadde nøkkel til min leilighet, stod i stuen og smilte. Meget sexy kledd. Og i gangen stod hennes bag, sammen med en bag jeg pleide å bruke. - Skal vi på tur? datt det ut av meg. - Vel, vent å se Kenneth!

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre. Men Siri brøt stillheten. - Får jeg ikke en suss av deg engang? - Eh, selvfølgelig. Jeg gikk over gulvet og gav henne et tungekyss. Og hun smakte som vanlig himmelsk. Og luktet vidunderlig. - Ta deg en dusj. Det ligger klær til deg på badet. Vi skal gå om 20 minutter. Husk barberingen! Jeg forstod hva hun mente da. Og siden det var noen dager siden siste intimbarbering, visste jeg at hun ikke likte "stikkeskjegget" mitt der nede.

Jeg dusjet kjapt, fikk selvsagt ståpikk da jeg barberte, og tankene surret rundt hva vi egentlig skulle. Klærne som lå der hadde jeg aldri sett før, helt ny stram dongeri og en tøff skjorte. Og faktisk en stringtruse. I lakk-aktig utseende. Pikken stod ikke noe mindre av dette. Men jeg klarte nå å få alt på meg, og da jeg kom ut fra badet hørte jeg Siris stemme. - Vi kjører om 5 minutter. Siri smilte lurt. Hun hadde alt tatt bagene ut i bilen sin, så det var bare å låse og følge etter.

På setet i bilen lå det et blindfold og noen øreplugger. - Ta på deg dette, Kenneth. Og du skal sitte rolig med hendene i fanget til du får beskjed om noe annet. Jeg adlød, men innrømmet at nysgjerrigheten var stor på hva som ventet meg.

Og spesielt når lyden i ørene
var en sexy stemme på engelsk,
som drev med "dirty talk".

Jeg kjente pikken stivnet igjen, og stemmen i ørene mine gikk over til en seksuell setting der jeg kunne høre henne bli knullet, og hun hele tiden snakket grovt og direkte. Jeg registrerte at bilen stoppet litt, og så kjørte videre. Men siden jeg ikke hadde fått ny ordre, satt jeg bare der. Inntil bilen stoppet igjen, døren min ble åpnet og jeg ble geleidet inn et sted. Fremdeles med den kåte dama på øret. Jeg ble satt i en stol. Og ennå ingen andre lyder enn dama inni hodet mitt. Plutselig ble lyden slått av. Og jeg vurderte stillheten.

- Siri, hva skjer? Det var fortsatt stille. Så hørte jeg noen lyder, og en kvinnestemme som ikke var Siris. - Nå kan du ta av blindfoldet, Kenneth. Jeg tenkte først "hva i hel…."? Men spenningen for hva dette var, var jo stor. Og tross alt hadde jeg jo fremdeles ståpikk. - Anja!

- Ja, Kenneth! Jeg fikk ønsket mitt oppfylt av din nydelige og skjønne kjæreste.
Og Arne har lovet å ta seg skikkelig av Siri i helgen.

Hun stod foran meg i det vi kan kalle horete bekledning. Netting, blonder, miniskjørt og lange støvletter. Og om hun var sexy fra før av, så var hun jo bare helt vidunderlig rå nå. Og jeg var fremdeles ganske satt ut, da jeg overhodet ikke så dette komme. Dette så hun nok enkelt også?

- Du forventet ikke dette? - Nei, DET kan jeg love deg. Men FOR en deilig overraskelse. Og fy faen så sexy du er! - Åh, Kenneth! Jeg VISSTE du ville tenne på dette. Men kom nå bort og "si hei" da. Jeg var jo fremdeles helt perpleks, og tankene surret om hvordan damene hadde planlagt dette. Men Anja hadde jo helt rett, jeg måtte jo være gentleman og komme å hilse på. Eller rettere sagt "kysse på". For det var jo helt klart at det var det det måtte bli. Og etter seansen for 3 uker siden visste jeg jo hvor ømt, pirrende og hefting Anja kysset.

De røde leppene hennes var bare så sexy, og de gnistrende øynene og det kåte blikket hadde overhodet ikke forandret seg siden sist. Jeg spratt nå opp, og registrerte på vei over gulvet at dette måtte være et hotell eller motellrom, men i samme sekund ble jo Anja eneste tanke. Og gjerning. Det ble først en solid bamseklem, før leppene våre fant hverandre. Det var bare å lukke øynene og bli med. Og ikke minst nyte denne dama.

Hun var den beste kysser jeg noensinne hadde møtt, noe Siri også hadde uttalt. Og mens vi stod der og klinte, begynte jo hendene å utforske. Og det å kjenne på de sexy stoffene gjorde settingen enda mer pirrende. Da jeg kom ned til skjørtet, vippet jeg dette litt opp. Og selv om lårene var belagt av netting, kjente jeg bar hud på rumpa hennes.

- Wow, ingen truse! datt det ut av meg.

Det stemmer, svarte Anja og avbrøt kyss og kos. - Men nå må vi ha litt champis. - Likte du stedet Kenneth? Hun dro fra gardinen, og utsikten var utover noen jorder og inn i skogen. Det var helt nydelig der ute, og rommet så ut til å være med kun dobbeltseng, to stoler og et bad. - Skogholtet Motell, sa Anja. - Og det du ser over der kalles "utroskogen".

- Utroskogen, spurte jeg. - Ja, og navnet sier egentlig alt. - Har du vært utro der også? lurte jeg. - Lovlig utro ja, svarte Anja. - Mange ganger. Og dette rommet har jeg førsterett på. - Såpass? Hvorfor det egentlig? Jeg skjønte jo tegningen, men alle bitene kom på plass når Anja fortalte om Erika og Jens som drev stedet, og som var bekjente av Arne og Anja, og at noe av betalingen var "in natura". Det var egentlig ingenting som overrasket meg når det gjaldt Anja lenger. Og det var helt vidunderlig å sitte i sengen inntil henne, og skåle i champagne.

- Vil du høre hvordan dette gikk til da? Det var jo tydelig å Anja ville fortelle, så jeg nikket bare. Hun fortalte at Arne hadde lagt Siri til på Snapchat samme kvelden vi var hos dem. Dette visste jeg om, da Siri hadde spurt om det var greit. Og senere hadde hun vist meg et par snapper, både av fjeset og pikken hans, og til og med når Anja gav han en blowjob. Og spurt meg om det fremdeles var greit.

Det pirret meg noe voldsomt at hun hadde slik kontakt med han, så jeg hadde vel sagt noe som som "bare kjør på"? Det jeg ikke visste var at Anja og Siri la hverandre til dagen etterpå, og dette var plattformen de hadde brukt for å planlegge denne helgen.

Anja fortalte at hun måtte jo virkelig forsikre seg om at Siri faktisk var komfortabel med konebytte, for det siste hun ville var jo å ødelegge vårt forhold og Siris følelser og selvtillit inn i dette swingerslivet. Og Anja var veldig til å understreke at alt handlet om åpenhet, ærlighet og respekt. Noe jeg også var svært opptatt av både i forholdet, men også i livet generelt.

Anja fortsatte: - Onsdag etter treffet vårt, møtte jeg Siri på Kafe Kaffe. Og da fortalte jeg om dette stedet, og at jeg hadde rommet "mitt" denne helgen. Siri ble helt vill i blikket da jeg sa det, og at Arne ville ha henne i ektesengen denne helgen gjorde henne kjempekåt. Jeg kjente at bare Anja sa dette, så vokste pikken min igjen. - Det var bare så deilig at Siri tente på alt dette, fortsatte Anja. - Og så overrasket hun plutselig meg der. - Okei? sa jeg. Og så på Anja, som tok en "kunstpause".

- Ja, du vet jo at hun bor i blokken over veien for Kafe Kaffe. Og før vi hadde drukket opp Cappucinoene hvisket hun bare "vi går opp til meg". Jeg hadde jo ikke planlagt dette, og ikke Siri heller, men hennes spontanitet var jo bare helt herlig.

Så, ja, vi havnet i sengen hennes i 69 under 3 minutter senere.

Å herregud, tenkte jeg. Og det gjorde pikken min også, for den stod som et spett i den trange buksen. Normalt vet jeg at Siri ville fortalt meg dette, fordi hun elsker å pirre meg. Som f.eks med snappene fra Arne. Men jeg forsto jo at fordi alt skulle ende opp i denne helgen måtte det jo holdes hemmelig, og Siri hadde nok slitt "hundre-null" med å klare å holde seg i disse ukene? Og i alle fall når Anja så fortalte at de hadde møttes flere ganger, blant annet vært sammen og shoppet klærne jeg hadde på meg.

- Likte du trusa? lurte Anja på. - Ja, jeg elsker jo sånne, svarte jeg. - La du merke til borrelåsen på siden og øverst i fronten? - Nei, så langt sjekket jeg ikke, for vi hadde jo "SÅ dårlig tid". -Hehe, det kan åpnes for godsakene uten å ta den av. En slags fransk åpning. Og nå vil jeg du skal sjekke funksjonaliteten! Jeg var jo som sagt knallhard, og alltid klar for eventyr, og å være sammen med Anja var bare så avslappende, pirrende og naturlig. Så jeg reiste meg og begynte med skjorta.

Jeg skrøt av klessmaken, og takket så mye for de nye klærne. Buksa gikk samme veien, og nå kunne jeg kjenne borrelåsen hun snakket om. Den var så smal at det var umulig å se eller kjenne den om man ikke visste om den. - Vent, sa Anja. - Kan jeg få den ære av å lukke opp? Hun smilte og lo litt. Jeg svarte selvfølgelig ja, og la til at jeg elsket humoren hennes. - Og jeg elsker din, Kenneth. Og jeg gleder meg til å være kona di i helgen.

Anja satte seg på sengekanten nå, med mobilen i hånden. Jeg så hun åpnet Snapchat. Selv om hun visste svaret, spurte hun om det var ok å snappe med det andre "ekteparet". Jeg var jo selvfølgelig enig. Og med en hånd filmet hun, mens den andre forsiktig dro i trusa og mine 17 cm spratt ut.

Anja gav et stønn inn i kamera før hun gapte over og nesten slukte hele kuken min. Alt dette innen de 20 sekundene en snapchatfilm varer. Og etter å ha sendt, fortsatte hun bare å suge. Og jeg elsket denne varme, ømme munnen rundt pikken min. Så, etter maks 2 minutter plinget mobilen hennes.

Snap fra Arne. Med bilde av han på kanten av jaccuzien,
og Siri nedi, med hele kuken hans i munnen.

Som også var på størrelse med min. - Det ser ut som at de klarer seg veldig fint, sa Anja og lo igjen. - Jeg kan ikke være uenig der, svarte jeg. Og påpekte at det var betryggende, i tillegg til å pirre noe voldsomt. - Ja, men nå pirrer du MEG noe voldsomt, sa Anja. - Legg deg ned i sengen!

Her var det bare å adlyde. Og la denne kåte dama fortsette opplegget sitt. Og tanken slo meg at uansett hva hun ville komme opp meg, så ville nok jeg bli pirret av det, og ikke minst være med på det. Nå lå jeg der på rygg, med pikken opp i luften. Og Anja spratt kjapt opp i sengen, fremdeles "fullt påkledd" i de sexye klærne sine. Og før hun bare vippet opp skjørtet og satte seg over fjeset mitt, fortalte hun at disse klærne hadde hun og Siri shoppet sammen en annen dag. Og prøvd dem sammen i prøverommet.

Dette var jo så pirrende å høre, men tanken fløy avgårde da jeg plutselig lå der med Anjas søkkvåte fitte tredd ned over fjeset mitt, og hennes munn tredd ned over staken min. Jeg visste jo at hun kunne "deepthrouth'e", men ikke at jeg skulle føle det så deilig. Og at hun kjørte på i det tempoet med suging, samt beveget underlivet sitt mot munnen, tunga og haken min, fortalte meg at hun nok var like kåt som meg, og at orgasmen var rett rundt hjørnet?

Det viste seg å stemme 100% For nå kjente jeg at fitta ble enda våtere, og sekunder etterpå begynte hun å skjelve i skrittet. I tillegg presset hun pikken min så langt ned i halsen at jeg kjente leppene hennes på pungen, og da var det umulig å holde igjen. Og det var jo aldri et mål heller. Når jeg kjente underlivet hennes "spise opp" fjeset mitt, så kom ladingen min fra langt bak i ryggen et sted, og omtrent rett ned i magesekken hennes. Det var utrolig deilig og ufattelig pirrende.

Etterpå satt vi bare og smilte til hverandre. Før mobilen hennes pep igjen. Det var Snap fra Siri. Nærbilde av fjeset med sæd i munnen og på kinnet, samt teksten "3-1 til meg". Vi skjønte selvfølgelig at hun hadde fått tre orgasmer og Arne "bare" en. Anja tok en selfie av oss i et kyss, og skrev 1-1. Jeg kjente at denne opplevelsen med å sende snapper var både sinnsykt pirrende, men også en ny betryggelse på at alt var ok.

Plutselig banket det på døren, og jeg tenkte med en gang "hva kommer nå?". Jeg regnet med at det var noe spennende? Dermed ny kribling i underlivet…. - Åh, det er nok maten vår, sa Anja. - Klokken er jo 1730 allerede. Hun gikk raskt over gulvet. Hun var jo "påkledd". Men jeg satt jo der ganske naken, med pikken på ny voksende ut fra åpningen i trusa. Men siden Anja ikke sa noe, så lot jeg være å dekke meg til.

Hun tittet ut bak gardinen på det lille vinduet ved siden av døren. - Jepp, nå blir det middag! Og åpnet døren. - Kom inn, kom inn, kjære! Og inn kom en supersexy dame i skinnbukse og gjennomsiktig hvit topp der man kunne se en sexy svart bh gjennom. Og tydeligvis, pga "kjære", var dette sikkert Erika?

Dama satte fra seg en pose på nattbordet, før hun endte opp i et nydelig tungekyss med Anja. Dette gjorde jo sitt med kuken min, som nå var i full størrelse igjen. - Se der ja, sa den nye dama da de avsluttet kysset. - Mannen din ser jo virkelig bra ut denne gangen. Hei, jeg heter Erika. Og vet at du er Kenneth. Hun kom bort mot meg, og instinktivt tok jeg frem hånden for å hilse. Men her var nok normalen en helt annen, for da hun strakte frem hånden tok hun liksågodt tak i pikken min i stedet for hånden.

Og sekundet etter var hun bøyd over, og hadde den i munnen.

- Wow, datt det ut av meg, mens jeg så på Anja. Hun bare smilte. Og tok frem mobilen og tok bilde på skrå bak Erika. Sannsynligvis fikk hun med den stramme skinn-rumpa og at pikken min var i munnen hennes, og kanskje mitt forskrekkede fjes også? Og jeg regnet med at dette gikk til Siri? Denne Erika var også en deilig "sugerinne". Men etter et par minutter gav hun seg. Reiste seg opp og smilte til meg, og så til Anja. - Denne har du vært heldig med Anja! - Ikke sant, svarte Anja. - Men nå blir maten kald her, så jeg stikker nå, og så snakkes vi igjen senere. Så gav hun Anja et kjapt kyss, før hun forsvant.

Og mens Anja åpnet emballasjen og lukten av lasagne bredte seg, lurte hun jo fælt på om jeg likte Erika. - Ja, fy faen for en sexy dame da. Og hun virker jo like kåt og leken som deg? la jeg til. - DET kan jeg love deg! svarte Anja kjapt. Mens vi satt med hver sin porsjon deilig lasagne med salat, pep Snapchat signalet hos Anja. Og jeg regnet med det var fra "ekteparet" i byen? Og for et bilde Arne sendte. Det var som å få opp bilder fra pornosider på nettet.

For der var nærbilde av Siri. Og TO store pikker.
En i hver hånd. Og Siri hadde DET kåte blikket.

Anja ventet nok på min reaksjon nå, for hun sa ikke noe på 5 sekunder. Men da klarte hun ikke mer: - Likte du det Kenneth! - JA! Sinnsykt pirrende og deilig! Og digger at Siri får oppleve dette. -Ikke sjalu? lurte Anja på. - Definitivt ikke. Bare enda mer kåt.

- Dette er pikkene til Julio og Ernst. Og Ernst har de største mengder sæd jeg noen gang har opplevd, og han kommer nok til å "dusje" henne? Jeg kjente at den tanken pirret meg så sinnsykt. Nå plinget det i min mobil. Messenger fra Siri. "Hei kjære. Håper du likte overraskelsen vår? Takk for at du dro meg inn i dette livet, Kenneth. Dette er bare så deilig, og mest fordi det pirrer meg så mye at du er der og jeg er her. Jeg elsker deg! Kos og klem og sug og slikk!"

Jeg leste den høyt for Anja også. Som så på meg og smilte. Så ble hun bittelitt alvorlig i fjeset når hun sa følgende: - Arne og jeg har jo holdt på med dette i mange år, og opplevd utrolig mye spennende og deilig. Men å ha møtt dere to, er det beste som har hendt oss i swingersverden. Og jeg har vel vært konstant våt i fitta siden dere var hos oss for tre uker siden. Nå smilte hun sitt kåte smil igjen.

- Wow, sa jeg bare. - Det var utrolig deilig å høre, og jeg blir litt stolt også faktisk, svarte jeg før jeg også sa at Anja og Arne selvfølgelig var det deiligste jeg og vi hadde opplevd også. - Ja, du SKAL være stolt, sa Anja. - Og måten du har dratt Siri inn i dette, burde det jo bli laget "Manual" om, sa hun med ny latter i stemmen.

Vi var nå ferdig å spise. Anja ryddet sammen. - Alltid enkelt med plast og papp, sa hun. Før hun tok bossposen med seg. - Jeg kaster denne, og henter bagene våre. Jeg reiste meg opp, og tittet ut vinduet. Det var deilig ettermiddagssol og over 20 grader. Og idet jeg tittet nysgjerrig på denne Utroskogen, kom Anja svinsende tilbake. Med min bag, og Siris.

- Åh, glemte dere å bytte bag? spurte jeg. - Hehe, vi byttet bag før vi pakket, så du ikke skulle fatte mistanke. Jeg kunne se på smilet nå, at hun var litt stolt over at hun og Siri hadde fått til dette. Jeg smilte tilbake, og bare ristet forsiktig på hodet. - Men du, sa hun kjapt. - Ta på deg den svarte shortsen oppi der. Og sandalene. Jeg åpnet bagen, og fant en shorts jeg aldri hadde sett før. Tettsittende og skinnaktig i stoffet. Sandalene var mine, som Siri måtte ha funnet i "syden-skapet" mitt.

- Skal jeg ikke ha noe på overkroppen? - Nei. Og nå skal vi på tur i solskinnet, sa Anja. Og tok meg i hånden og geleidet meg ut. På denne siden var det jo nesten enda finere enn utsikten foran, der vi skimte sjøen eller en innsjø et stykke unna. Og Motellet besto av 8-10 dører på en firkantet bygning. Vår på enden, med resepsjon ved siden av. Anja kalte vår leilighet for "bryllupssuiten". Og lo godt av sin egen kommentar.

Vi ruslet nå nedover jordet på en sti i retning Utroskogen, og jeg kjente at en ny spenning dukket opp i meg. Anja holdt meg i hånden slik kjærester gjør, med fingrene flettet sammen. Hun var så rolig, smilende og sexy. Og jeg tenkte med ett at henne skulle jeg ønske jeg hadde møtt for 20 år siden. Hun avbrøt tankene mine da vi kom ned i skogkanten.

Det var et høyt gjerde mellom gresset og skogen, og litt bortenfor var det laget en port. Lenger borte var det en åpning på ca 3 meter i gjerdet, som jeg ikke helt forsto. Da gjerdet virket nytt og solid. På porten stod et skilt:

"Privat eiendom, adgang kun etter avtale".

Og på en påle ved den store åpningen stod et skilt "kun adgang for dyr som ikke trenger bånd". Artig variant, tenkte jeg. - Jens har arvet motellet, og med dette fulgte 30 mål med utmark. Det er han og Erika som har ordnet i skogen, og satt opp dette gjerdet, fortalte Anja. - Og JEG har avtale. Sa hun og blunket, før den trillende latteren hennes kunne høres i skogen.

Vi hadde nå kommet litt inn i skogen, og der stod et nytt skilt. Egentlig ganske stort og detaljert. "Her er du nå" var merket med rødt. Og tydelig merkede stiplede linjer, som nok var klarere stier enn i virkeligheten. Det var også 5-6 blå prikker, som det stod utsiktspunkt på. Og noen grønne skraverte felter merket "Wild zone".

Anja smilte, og lurte på om jeg forsto noe? Jeg hadde jo sett utallige lignende kart i naturen, men her var det litt diffust. Hun ba meg bare vente og se. Etter to minutter kom vi opp på en bitteliten haug, med et blått merke på et tre. Og på andre siden av en myr nedenfor skimtet jeg to personer. En dame og en mann. Og da dama bøyde seg ned, åpnet gylfen til mannen og begynte å suge han, klarte ikke Anja mer.

- Forstår du NÅ hva utsiktspunkt og wild zone betyr? - Hehe, dette gav jo mening, svarte jeg. - Og dette var det beste naturkartet jeg noensinne har sett. Anja lo igjen. Høyt. Jeg så at mannen snudde seg mot oss. Og sannsynligvis smilte han. Anja fortalte at det var Erika som hadde kommet opp med ideen til å skape denne varianten. - Selv om "allemannsretten" fungerer her, så er nå sjansen for at i alle fall barnefamilier ikke går her veldig stor. Og hun og Jens har fortalt at brukere er flinke å forholde seg til de avmerkede plassene.

- For et konsept! sa jeg. - Ja, og brukerne er enten i kretsen deres, eller venners venner. De ønsket, og har fått til, å skape en tillitt til folkene, slik at området ikke blir så allmenn kjent at allslags kåtinger ferdes her. Selv om JEG ikke hadde hatt noe imot om 10 mann stod og runket her da. Anja lo igjen. Mens jeg fremdeles var litt preget, tror jeg. - Kom! Anja tok meg i hånden. Vi ruslet videre, og kom til flere punkter med blått merke på et tre. Uten å se noen andre.

Et sted var en benk satt opp 100 meter bortenfor utsiktspunktet, og et annet sted så det nesten ut som at det var laget en liten plen? Skogen var jo ikke så gedigen, så på 10-12 minutter hadde vi vært innom alle de blå punktene. Men det siste var det beste. Her kom man bittelitt høyere, og kunne skimte vannet/sjøen som Anja bare kalte Utrofjorden. Jeg var derimot mer opptatt av en gapahuk som var satt opp mellom utsiktspunktet og vannet. Med åpningen mot oss, og ikke fjorden. - Der skal vi nå Kenneth, smilte Anja.

Et par minutter etter var vi ved gapahuken, og jeg kunne se opp til siste blå-punkt. - Perfekt plassert denne, sa jeg. Anja var enig. Hun åpnet en trekasse på baksiden, og der lå det noen tepper og puter, som hun plasserte på benken. - Vi vil jo ikke få "tresmak i rumpa" eller vondt i ryggen vel? Vi satte oss på putene, og begynte å kline.

Det var så sinnsykt pirrende å være der,
og spesielt med denne kåte skjønnheten
som plutselig satte seg over skrevs på fanget mitt.

Og omtrent spiste meg opp igjen. Kyssene var på nytt heftig, og kuken min lå knallhardt mot magen inni den stramme shortsen. Jeg kom på at Anja ikke hadde på truse, så hendene mine tok tak i den nakne rumpa hennes, og fingertuppene ble fort våte da de nærmet seg fitta. - Du lekker jo, sa jeg til Anja. - Hehehe, og det er DIN feil Kenneth.

Igjen kunne latteren hennes høres i skogen. Instinktivt så jeg meg rundt for å se om noen så oss. Og lo litt inni meg, for denne gangen var det jo meningen å bli sett. Men det var ingen på utsiktspunktet i alle fall. Nå hadde fingrene mine kommet skikkelig til fittesprekken hennes. Og jeg kunne kjenne leppene var store og våte, og de skilte seg nesten av seg selv. Jeg fant åpningen med begge pekefingrene, og Anja stønnet. Mens vi fremdeles klinte heftig.

Jeg førte høyre peke- og langfinger inn i henne og stønningen ble høyere. Og når ringfinger også fikk plass kom det et JA som nok kunne høres et stykke. Og nå brydde jeg meg ikke lenger om å se meg om, jeg lukket øynene og klinte videre med denne gudinnen. Mens jeg fingerpulte den søkkvåte fitta hennes med tre fingre. - Åh, Kenneth. Jeg er så kåt nå. Dra ned shortsen! Hun reiste seg, så jeg fikk åpnet gylfen og fikk den ned på leggene. Denne gangen hang trusa med også.

Anja skrevde over meg på nytt,
og denne gang skled hun bare ned på pikken min.

- Oh, sa vi faktisk i kor. Mens Anja umiddelbart begynte å ri meg. Jeg kjente at jeg nå var så kåt at jeg aldri kunne holde igjen lenge, og slik som Anja kjørte opp tempoet skjønte jeg at hun også var på samme stadium. Og mens jeg satt der med ryggen mot veggen i gapahuken, og Anja riende "inn i solnedgangen" så jeg plutselig bevegelse fra utsiktspunktet. Det var vanskelig å se personen, som stod litt bak to stammer. Men det pirret meg voldsomt.

- Noen ser oss Anja! Og jeg blir så kåt av det, sa jeg. - Å ja, så deilig. Jeg kommer snart, stønnet hun. - Jeg vil ha spruten din inn i meg Kenneth! Hele denne settingen gjorde at jeg bare "raknet" fullstendig, og med et bamsebrøl sendte jeg hele satsen inn i fitta til Anja. Dette trigget hennes orgasme også, for sekunder etterpå hylte hun sitt indianerhyl ut i skogen. Med kramper i underlivene og makspuls satt vi nå bare helt utmattet og holdt rundt hverandre.

- Fy faen så godt! Anja brøt stillheten. - Ja, svarte jeg, og SÅ pirrende at noen så oss. Vi titter opp mot haugen, og der var det ingen nå. - Så du hva slags folk det var? spurte Anja. - Nei, personen stod bak trærne. - Vet ikke om det bare var en? På veien tilbake til motellet så vi ingen, og det gjorde ikke noe, da jeg virkelig kjente at det var deilig å bare gå hånd i hånd med "konemor". For det var det Anja mente jeg burde kalle henne.

Da vi passerte porten, og lukket den fint etter oss, stoppet jeg konemor og så henne inn i øynene: - Tusen tusen takk for en utrolig pirrende opplevelse, kanskje den mest pirrende noensinne? - Selv takk Kenneth. Dette er minst like pirrende for meg også. Før vi igjen endte opp i en bamseklem med påfølgende klining, som sikkert varte i flere minutter. Og pikken begynte igjen å røre på seg, selv om jeg tenkte at den hadde fått nok for en stund.

Tilbake på rommet var det første jeg hørte snap-lyd fra begge telefonene. - Ikke åpne din ennå, vi sjekker min først, så Anja. Da hun åpnet så jeg at det stod "Erika" der, og tenkte at det sikkert var noe praktisk ang stedet eller helgen ellers, men med lilla merking for video ble nysgjerrigheten min stor. Anja gliste, og lo sin vanlige trillende latter. - Nå får du se oss. Og det stemte.

Det var Erika som hadde spionert bak trærne i skogen,
og filmet oss.

Først uten zoom da jeg fjernet buksa, og Anja satte seg på meg. Men etterpå ble skogen mindre og vi større, og til slutt var det bare oss på skjermen i det orgasmene våre kom, og hyl og brøl kom jammen godt frem også. - Herregud så pirrende, datt det ut av meg. Anja var enig, og åpnet neste. Der stod vi ved porten og klinte. - Dette var vel så pirrende, mente Anja. Hun smilte til meg og kysset meg igjen.

- Det er så deilig å oppleve dette med deg, mannen min. Selv om jeg planla dette, så var det ikke gitt at ting skulle gå SÅ bra. Men nå kan du sjekke din snapchat. Video fra Siri. Jeg kjente det kriblet i skrittet, og forventet en seksuell setting. Men der var bare Siri, og det så ut som hun hadde tårer i øynene.

"Jeg så nettopp videoen av dere i skogen, og det er det deiligste jeg har sett noen gang. Og selv om jeg aldri var usikker på at du og Anja skulle få det fint, og at jeg også skulle nyte, så trodde jeg ikke jeg skulle reagere sånn. Så nå bare låste jeg meg inn her, og trengte litt tid alene. Jeg elsker deg så så masse, og fortsett å nyte helgen. Det skal jeg også. Og jeg gleder meg til vi sees igjen"

Nå var det min tur å få tårer i øynene, og da jeg så på Anja hadde jammen hun også det. - For en fantastisk kjæreste du har Kenneth! Eller DET visste jeg jo allerede da, sa hun, før tårer gikk over i latter igjen. Vi gikk gjennom snappene videre, og Arne hadde også lagt meg til nå. Han takket for at jeg tok meg godt av kona hans, og at han lovet å gi Siri en deilig helg. Og det forsto jeg da jeg fikk et bilde av henne på alle fire, med en kuk i fitta og en i munnen.

Anja lo. - Hun skal få kjørt seg med Ernst og Julio. Etter dette gikk vi sammen i dusjen, og selv om det var litt trangt, klarte vi å såpe hverandre godt inn. Og kysset enda mer. Så lidenskapelig og deilig. Og pikken min våknet nok en gang. Dette merket jo Anja selvfølgelig, og tok mer såpe i hånden og vasket den møysommelig, sammen med pungen og rumpa. Hun ba meg løfte foten, og dermed kom det to såpete fingre inn i baken. Normalt var jeg litt følsom der, men nå var det bare deilig.

Etter å ha skylt oss, tørket oss og tatt på morgenkåpene som hang der, slengte vi oss bare på sengen. - Hva med litt varm champis? lo Anja. - Hva som helst med deg, svarte jeg og smilte. -Kalde øl? - Har du det da? - Selvfølgelig, smilte hun. Og åpnet døren i nattbordet. - Vi har da minibar. Det var helt himmelsk å ligge der i sengen med en kald øl, sammen med konemor. Som aldri sluttet å smile. Jeg påpekte dette, og smilet gikk da nesten rundt hodet hennes. Før hun ble bittelitt mer alvorlig da hun sa at dette var noe hun også trengte, da alt i livet hennes ikke var så rosenrødt for tiden.

Hun ville ikke utbrodere, men sa at da jeg kom inn i livet hennes med et brak, visste hun at hun ville ha en "terapihelg" med meg, om hun fikk det som hun ville. Og det gjorde hun jo, og hun påpekte at det var en drøm at Siri var med på "alt", stolte på meg og ikke minst stolte på henne. Nå smilte hun igjen, og igjen kom et "tusen takk".

Det plinget i telefonen hennes, og nå holdt hun den litt for seg selv. Svarte kjapt, og smilte til meg igjen. - Jeg tror det gamle ekteparet her i sengen har fått nok i dag? Jeg hadde en "åpning" for litt mer i kveld, men JEG trenger ro. Og ikke minst lading til i morgen. Anja blunket og lo igjen, og jeg lurte litt på hva denne "åpningen" kunne være? Kanskje du får vite i morgen?

Det ble en øl til før vi på et eller annet tidspunkt sovnet i armene til hverandre. Og jeg besvimte nok. For jeg husker ikke noe før jeg våknet av sollys inn vinduet, motordur i det fjerne, og ikke minst min kåte kone for helgen, med sovehår og trøtte øyne, sittende foran meg. Dyna var sparket av, jeg var helt naken og pikken var begynt å våkne så vidt. Og jeg så at det var denne Anja iakttok.

- God morgen kjære! Sovet godt? Og "baker" du morrabrød til meg? Anja smilte, mens latteren hennes ikke var våknet helt ennå. Jeg nikket og smilte tilbake. - Har sovet som en stein. Og nå er det vel langt på dag? - Klokken er 9. De har avtale med bonden om å ikke starte noe høylytt arbeid før det, men nå skal nok enga slås her? Og vi får frokost klokken 10. Hun krøp inntil meg, og la dyna si over oss. Det var utrolig deilig å kjenne den varme kroppen hennes, og vi lå bare rolig og holdt rundt hverandre litt. Mens tankene mine surret litt. Og etter litt tankevirksomhet fant jeg de rette ordene:

- Det er surrealistisk hvor naturlig dette føles, og ikke minst avslappende, pirrende og rett og slett fantastisk. Utrolig deilig å våkne opp med deg Anja! - Tusen takk Kenneth. Jeg trengte å høre dette. Og jeg er jo 100% enig. For selv om jeg visste at vi ville kose oss, så visste jeg jo ikke hvordan kjemien og følelsene ville være når vi var midt oppi det.

Anja fortsatte litt på gårsdagens uttalelse om at hun og Arne hadde hatt litt familieterapi, da hun hadde noen utfordringer, som hun kalte det. Samt at deres voksne sønn slet psykisk også. Så en frihelg med fokus på andre ting var nødvendig. Både for henne og Arne. Og heldigvis i samarbeid. Og Anja var veldig klar på at de var sammen om både planlegging og gjennomføring. Og etter vårt treff for tre uker siden hadde de "arvet" min kommentar for å gi Siri trygghet: - Hvem som helst kan trekke seg når som helst, uten å gi en grunn.

Jeg husket jo at Arne sa at dette var den beste regelen han hadde hørt noen gang. Og nå lå jeg her og holdt rundt hans kone, som takket for at jeg orket å høre på hennes mas. Jeg påpekte at det sikkert var godt å bare dele tankene, og at hun senket skuldrene enda mer? Og da var smilet hennes tilbake igjen, og hun spratt opp av sengen. - Kom, vi må dusje av oss natten.

Vi tok en kjapp dusj og Anja fant en ny shorts i bagen min, og en sommerskjorte. Disse kjente jeg igjen. Så når det banket på døren klokken 10 satt vi på sengen. Anja hadde en sommerkjole på seg. - Åpner du? - Ingen problem.

- Hei Kenneth. Sovet godt i bryllupssuiten? Klar for litt frokost? - Ja, veldig, svarte jeg. Før jeg hørte bak meg: - Kom inn da Jens! Han satte fra seg en varmekasse og gav meg en bamseklem. - Jeg er Jens, veldig hyggelig å hilse på deg. Jeg hilste tilbake. Det var en god klem tenkte jeg, og skjønte jo at han var like utadvendt og trygg som resten av "miljøet", når han hilste på Anja i et tungekyss på sikkert et halvt minutt. Bare å se dem gjorde at morrabrødet mitt livnet til igjen.

De avsluttet plutselig, og Jens ønsket oss Bon Apetite og løp avgårde for å hjelpe bonden. - Må jo hjelpe hverandre litt. Goodwill er viktig, sa han og smilte. Før han blunket til Anja. - Vi sees senere. Jeg lot være å spørre hva som skulle skje senere, for jeg hadde jo gjennomskuet at konemor likte å få gleden av å overraske meg. Og selv om jeg var nysgjerrig, regnet jeg med at det var noe spennende slik det pleide?

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: