Snowgirl

«Jeg så ham dypt i øynene mens jeg pulte ham. Stemningen var magisk. Den mørke skogen rundt oss og kransen av lys i snøen. Jeg merket at jeg hadde mer lyst på ham enn jeg var klar over (...)»

Min mann hadde fått anbefalt en internasjonal nettside for kontaktformidling av en kamerat. Han hadde sagt at dette var en seriøs nettside og de behandlet medlemmene svært diskret. Min mann og jeg så på nettstedet sammen og bestemte oss for å bli prøve-medlemmer for å se hva dette var. Vi brukte en epost kontohan hadde opprettet tidligere som var så usporbar som mulig, for å være på den sikre siden.

Vi registrerte oss som et par og oppga en del data om oss. Vi fikk 12 dagers status som besøkende. Vi ble inspirert av det vi så. Dette var ikke en treff-side med tanke på å finne en partner for lengre tid. Dette var bare en side med ett formål: Å formidle en partner eller flere for de som vil ha sex med hverandre, single eller par.

Sidene var ganske rå og det var vanlig å legge ut nakenbilder av seg selv som reklame, men der ansiktet var sladdet bort. Vi så at de fleste medlemmene hadde lastet opp 10-20 bilder av seg selv, men siden vi ikke var fullverdige medlemmer var det ikke mye vi fikk se, bare ett bilde av hvert medlem.

Min mann sa: «Skal vi bli medlemmer? Det koster ikke mye.» «Hvorfor det? Er det ikke skummelt?» «Neppe, og det skal være vanskelig å identifisere hvem vi er overfor andre medlemmer, med mindre vi selv oppgir det. Det kan jo være spennende å få en kikk inn i denne verdenen.» «Tja, kanskje. Bare vi er forsiktige.»

Vi skulle ikke bruke kontakttjenesten for å skaffe oss sexpartnere, vi gjorde det av nysgjerrighet og for å bli kjent med slike nettsteder. Men min mann sa: «Skal vi ha noen glede av dette, må vi være interessante for andre. Ellers tar de ikke kontakt med oss. Det hadde jo vært moro å legge ut noen bilder av deg der du er naken fra sex-ferier vi har vært på. De er jo flotte og du ser erotisk ut. Vi sladder bort deler av ansiktet og bildet kan ikke spores til deg med mindre vi vil det.»

Jeg sa: «Nja… Jeg er ikke sikker.» «Men hadde det ikke vært herlig å se hvor mange som har lyst på den nakne kroppen din? Det gir vel et kikk?» Jeg måtte innrømme at han traff noe der.

Jeg ble litt varm av tanken på å se hvor mange
som hadde lyst til å pule meg.

Vi trengte jo ikke svare på noen av dem. Så jeg sa: «OK. Kan du velge ut noen bilder som er sexy, men ganske pene, og gjøre ansiktet ugjenkjennelig?» «Ja, det skal jeg ordne. Hvilket pseudonym vil du ha?» «Snowgirl.»

Neste dag viste han meg noen bilder som han likte. Ett av dem viste en naken og litt tynn jente som strekker seg på stranden med hendene foldet i nakken. Bildet med sol, blått hav og gyllen strand var fint, men siden jeg strakte meg ut, så brystene mine litt små ut. Derfor ba jeg ham også ta med et bilde der brystene min er mer tydelige.

Han valgte et bilde der jeg står naken ved siden av sengen med åpne ben og en rose i håret. På bildet smiler jeg og har fyldige og åpne kjønnslepper. Jeg ser ut til å være klar for en mann. Og så ville han gjerne ha med bildet av meg da jeg skulle på fest om kvelden i kjolen med lang splitt foran og uten truse.

Så jeg sa: «Men nå får det være nok.» «Kan jeg legge disse ut? Det er umulig å kjenne deg igjen etter sladdingen av ansiktet.» Jeg gikk med på det. Min mann oppgraderte vår gjestekonto som par til fulle medlemmer. Vi kalte oss for Snowgirl og Mascott. Han la ut et bilde av seg selv også, et uinteressant bilde syntes han. Men han måtte jo være med, vi var jo registrert som et par. Det var satt tekst under bildene av meg.

Han sa: «Jeg måtte etablere en profil for både deg og meg. For deg krysset jeg av at du var interessert i «vaginal penetration», altså samleie med kuken i skjeden, at du kunne tenke deg partnerbytte og at du har lyst til å pule med enslige menn.» «Men du kan da ikke bare gjøre det. Jeg er jo ikke på jakt etter en mann jeg kan pule med.»

«Men jeg måtte jo krysse av for noe. Og det kunne ikke bare være lunkent, det må være litt spenstig slik at andre blir interessert. Forøvrig var de fleste av de andre valgene enda mer vågale. Vi trenger jo ikke svare på noen av mailene vi får.» I tillegg måtte han også legge inn noen ord om hvilke interesser vi hadde. Han la spesielt vekt på at vi likte villmarksliv. Så var det bare å vente, men vi trengte ikke å vente lenge.

Allerede neste dag mottok vi beskjeden «Det er mail til deg» fra nettstedet. Da vi logget oss inn var det nærmere 80 mailer der. Det var eposter fra par som ønsket partnerbytte, men de fleste av mailene var til meg. Det var tydeligvis mange som likte den tynne, nakne jentekroppen. Vi satte oss ned og leste. De fleste slettet vi. Det var eposter som sa lite eller ingen ting og andre var vulgære. Vi satt igjen med bare noen få som var interessante. Noen av dem var bra, de fortalte litt om seg selv og noen hadde vedlagt bilder.

Neste dag fikk vi flere, men så begynte det å ebbe ut. Vi hadde ikke svart på noen, men det kriblet litt i magen min. Det var spesielt en mann som virket attraktiv. Han sa: «Skylark: Hei Snowgirl, du er vakker. Er bildene virkelig av deg, er de ekte? For meg har du en ideell kropp, du er tynn og sterk, har naturlige bryster og et åpent kjønn. Jeg ser på bildene flere ganger om dagen. Selv er jeg ingeniør og ungkar. Jeg er opptatt av trening og villmark som du. Vær så snill og la meg få treffe deg, vær så snill!»

Jeg diskuterte med min mann og vi kom frem til at vi kunne svare på en, men bare en epost. Ikke for å etablere noen seksuell kontakt, men for å se hvordan dette virket. Og siden han ikke fant noen som interesserte ham, ble det til at jeg kunne velge. Og da kunne jeg velge en ungkar, det ville bli mindre komplisert. Jeg valgte naturligvis den ungkaren som jeg likte mailen til. Vi diskuterte litt hva jeg skulle svare.

Min mann sa: «Du kan gjerne være litt frekk og gi inntrykk av at du har sterkere seksuelle behov enn du egentlig har. Dette er jo bare en lek.» Jeg svarte: «Snowgirl: Hallo Skylark. Ja, det er faktisk meg, ikke noen falske bilder. Jeg er smigret av at du liker den nakne kroppen min. Jeg trener daglig, vanligvis med løping for å holde meg i god form. Som du ser av bildene barberer jeg kjønnet mitt daglig slik at det er fristende for menn. Når det gjelder menn, så er jeg kresen. Kan du sende meg et bilde av deg selv?»

Det tok ikke lang stund før vi fikk svar.
Det fulgte med et foto av en naken mann. 

Litt solbrun, tynn men muskuløs. Jeg likte kroppen hans, den var fristende. Han var åpenbart sjenert for han holdt en hånd delvis foran en stiv kuk. Han hadde bøyd den sideveis, men jeg kunne se at den var stor.

Han skrev: «Skylark: Hei Snowgirl. Her er et bilde som jeg har tatt hjemme med tidsutløser. Mitt hode er ikke med ved et uhell. Jeg håper at du liker min kropp for jeg elsker din. Fortell litt om de vakre bildene av deg som du la ut på websiden.» Min mann sa: «Du kan jo friste ham med kroppen din. Du kan gjerne gi inntrykk av at du er vill og har sterk erotisk sult, for å holde ham interessert. Skriv et svar.»

Og jeg skrev: «Snowgirl: Hallo Skylark. Det første bildet med tittelen “Snowgirl på stranden” er tatt ved et erotisk hotell. Det er et sted der nesten alle er nakne, og mange ser seg om etter en sexpartner. Noen ganger går jeg naken frem og tilbake langs stranden for at menn med sans for tynne, nakne jentekropper skal bli interessert. Noen ganger kaller jeg meg selv for «Showgirl» når jeg gjør dette. Men det fungerer, jeg får lett kontakt med flotte, nakne menn. Det hender ofte at jeg får kroppsnære klemmer og kjenner hvor varme de blir. Jeg elsker det. Min mann tok bildet.

Det neste bildet har tittelen «Snowgirl skal et sted». Her står jeg ved siden av sengen med en rose i håret. Jeg skal til å gå ut. Jeg møtte en ung mann på stranden. Han så veldig bra ut og var mye yngre enn meg. Han sa at han var blitt forelsket i meg hadde så forferdelig lyst på meg. Han hadde en kraftig ereksjon der han sto, kuken hans var stor og fin. Det virket som om han viste den til meg.

Han spurte om jeg kunne komme til hans rom på natten
slik at vi kunne pule sammen.

Jeg var smigret over at en så ung og flott mann hadde så veldig lyst på meg. Jeg spurte min mann, som sa at jeg kunne unne meg det. Min mann hjalp meg med å gjøre kroppen min klar for ham. Som du ser av bildet glinser det litt mellom kjønnsleppene. Det er ikke bare fordi jeg var våt. Jeg er litt trang, så min mann hadde brukt litt silikonolje inne i skjeden min for at min nye elsker skulle få kuken sin lettere og dypere inn i meg.

Jeg tok en rose i håret før jeg gikk naken til ham. Min mann tok bildet rett før jeg gikk. Det siste bildet er “Snowgirl er klar for fest”. Min mann og jeg skal på disko i et erotisk hotell. “Dress Code” for kvelden var “As bare as you dare”, så jeg tok på nettingkjolen. Maskene er så store at tuppen av brystene står ut mellom dem og det er en splitt foran i kjolen som går helt opp til navlen. Jeg har ikke truse på så det nakne kjønnet mitt er tydelig synlig i splitten.

Som du ser er jeg pyntet med halvhøye sko og ringer i ørene. Det var morsomt å danse med andre menn slik, mange ville danse med meg. Kjolen virket merkelig nok mer våget enn om jeg hadde kommet helt naken. Min mann tok bildet i speilet like før vi skulle gå. Dette var en lang mail, Skylark, men det sier litt om hvem jeg er.»

Min mann så over epost meldingen og syntes den var sexy. Han sendte den. Det tok ikke lange tiden før vi fikk svar. «Skylark: Snowgirl, du er fantastisk. Jeg forstår at du er seksuell og varm. Du er herlig. Fortell meg hva jeg skal gjøre for å treffe deg. Jeg håper at din mann gir deg lov til det.»

Min mann og jeg diskuterte om vi skulle gå videre med dette. Vi kunne jo bare la være å svare, og dermed var forbindelsen brutt. Men jeg sa: «Det er ikke pent av oss om vi bryter forbindelsen nå. Vi har vel allerede gått for langt. Jeg vil ikke være en “kyss hore”, en som hisser opp menn og så forlater dem. Jeg vil ikke misbruke menn.» «Men det betyr at du vil elske med ham?» «Kanskje, jeg får se. Men jeg tror jeg vil treffe ham.»

Vi diskuterte hvordan vi skulle gjøre det, og kom frem til at vi ville be noen nære venner av oss om å få låne deres store jakthytte i fjellet. Vår egen hytte var bare 100 meter unna og de lånte vår iblant når de hadde mange gjester. Det fine med deres hytte var at vi ikke trakk Skylark for mye inn i vårt privatliv, og de hadde en badestamp som lå i en lysning i skogen 30 meter fra hytten deres. Fra badestampen kunne man faktisk ikke se hytten på grunn av tett skog. I mørket var det veldig romantisk.

Vi laget en ny epost: «Snowgirl: Hallo Skylark, ja, du kan få treffe meg, men da må du følge instruksjonene her nøyaktig. Pakk en tursekk for en kort tur i skogen og forbered deg på at det kan komme litt snø. Ta med lommelykt og en GPS-mottaker. Vær sikker på at du vet hvordan du legger inn nye GPS-veipunkter og kan navigere til dem.

Lørdag kl. 1500 skal du innfinne deg på følgende punkt, se GPS-koordinatene nederst i denne eposten. Det er et lite postkontor på landet. Det er en oppslagstavle der inne, og der finner du en lapp med beskjed fra Snowgirl. Beskjeden er nye GPS koordinater. Lag et nytt veipunkt i mottakeren din basert på disse koordinatene. Begynn å gå til det nye veipunktet kl. 1530. Turen til bestemmelsesstedet går gjennom skogen og tar omtrent 30 minutter.»

Deretter la vi inn GPS koordinatene til postkontoret. Ideen med dette var å sjekke om han virkelig kunne navigere med GPS. Lørdag formiddag dro vi opp og fylte badestampen med vann. Vi gjorde klar et lett måltid i jakthytten, i fall han skulle bli der over natten. Badestampen hadde elektrisk oppvarming og vi satte termostaten på 30 grader. Badestampen var stor og sirkelrund. Langs kanten var det et brett hele veien rundt og jeg satte ut en mengde T-lys der, nærmere 30 stykker.

Skumringen kom omtrent klokken 1600. Det var derfor vi hadde valgt dette tidspunktet for Skylarks ankomst. Jeg hadde tatt med en bukett blomster hjemmefra, så jeg laget en blomsterkrans jeg kunne ha i håret. Det hadde nettopp falt et par centimeter snø som lå som et teppe på lysningen. Min mann dro ned til postkontoret for å se om Skylark hadde funnet frem og ta ham i øyensyn. Like etter lokken 1500 ringte min mann og sa:

«Det står en yngre mann ved oppslagstavlen og taster inn GPS-koordinater på sin mottaker. Jeg later som om jeg er opptatt med å fylle ut Lotto kuponger. Karen er nok det han har utgitt seg for å være. Han virker OK, ser ryddig ut, så det er nok en kar du vil like. Nå går jeg til hytten vår og blir der for natten. Hvis det er noe, kan du bare ringe. Jeg er bare 100 meter unna, men nå er du egentlig på egenhånd.»

Jeg tente alle T-lysene og kledde meg naken.

Jeg tok på blomsterkransen på hodet og senket meg ned i det varme vannet for å holde varmen. Jeg behøvde ikke vente lenge. Jeg så ham komme ut av skogbrynet og ut på lysningen. Da satte jeg meg opp på en krakk jeg hadde satt inn i badestampen.

Han var ti meter fra meg da han bråstoppet. Jeg så vel ut som en alv eller noe slikt. Jeg hadde en krans av lys rundt meg som ble reflektert i snøen og hadde blomster i håret. Det dampet fra det varme vannet og fra kroppen min som gjorde scenen litt tåket og trolsk. Vannet rakte meg bare opp til livet. Det var kaldt, så brystene mine knuppet seg. Jeg sa:

«Skylark, kle av deg og kom til meg.»

Skylark kom nærmere og kledde av seg. Så kom han opp i badestampen. Jeg reiste meg opp og kysset ham på munnen og kjente på den varme kroppen hans. Det var kaldt i luften, så jeg trakk ham ned i det varme vannet. Han hvisket: «Herlig Snowgirl, det er jo deg.» Jeg sa: «Ja, og du er Skylark.»

Etter noen minutter i vannet hadde vi fått varmeoverskudd, og jeg ba ham sette seg på krakken. Jeg kjente på kuken hans og den var hard. Så satte jeg meg ned på den og styrte den inn i skjeden min. Jeg så ham dypt i øynene mens jeg pulte ham. Stemningen var magisk. Den mørke skogen rundt oss og kransen av lys i snøen. Jeg merket at jeg hadde mer lyst på ham enn jeg var klar over, følelsene var sterke.

Vi pulte langsomt og lenge,
og vi kysset mens vi pulte.

Jeg ville ikke slutte. Jeg var redd for at han skulle få orgasme og bli ferdig, så jeg tok stadig pauser. Vi nøt hverandre og stemningen i skogen. Så kom han inni meg. Det var herlig å kjenne de kraftige spasmene hans og hvor kraftig han sprutet seden sin inn i kroppen min. Jeg elsket det. Han hadde nok prøvd å holde igjen lenge.

Etterpå såpet vi oss inn og vasket oss i badestampen. Man gjør ikke det vanligvis, men vi skulle tømme den etterpå. Jeg hadde lagt to badekåper klar og ga en til Skylark. Sammen løp vi barbent i snøen opp til jakthytten, hånd i hånd. Det var varmt der, og jeg hentet frem en kald flaske hvitvin. Vi tok noen slurker, men klarte ikke vente. Vi tok av oss badekåpene og gikk inn i sengen.

Nå var det Skylark som styrte,
han la seg over meg og trengte kuken inn i meg.

Han hadde ingen problemer, den var fortsatt hard. Han løftet opp benene mine, trengte dypt inn i meg og hvisket at han elsket meg. Jeg kjente at orgasmen min var på vei, jeg kjente elektriske følelser i kroppen. Da jeg kom, dro jeg også Skylark med meg.

Vi ble liggende en stund og kysse hverandres kropper. Så sto vi opp og tok på oss badekåpene igjen. Skylarks klær lå fortsatt ute i skogen. Vi spiste det måltidet jeg hadde forberedt og drakk vin. Så gikk vi og la oss nakne. Han hvisket til meg at jeg var en slik jente han alltid hadde ønsket seg. Men han visste at jeg var gift med en tolerant mann som jeg elsket.

Neste dag kledde jeg meg og gikk ut og hentet Skylarks klær. Det var rim på dem, men ingen elger hadde spist av dem. Vi spiste frokost og snakket lite, det vi hadde opplevd sammen hadde sunket inn. Etterpå kledde Skylark på seg og vi ga hverandre en klem. Han hvisket i øret mitt: «Snowgirl, kan vi møtes igjen?» Jeg sa: «Ja, jeg tror nok det.» Han gikk over lysningen og mot skogbrynet. Der snudde han seg. Han smilte og vinket, jeg svarte med å sende ham et kyss. Så forsvant han.

Jeg gikk opp til hytten vår. Min mann var naturligvis nysgjerrig på hvordan det hadde gått. Han så på meg og sa: «Jeg kan se at du har hatt det godt Snowgirl, du har nok elsket mye.» Jeg ga min mann en kraftig klem og hvisket i øret hans: «Jeg hadde det fantastisk, men følelsene var sterkere enn jeg hadde ventet meg. De sitter inni meg enda. Tror du at jeg kan treffe ham igjen?» «Ja det kan du, men gi det litt tid.» Jeg kysset ham i halsgropen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: