Derfor bør du eie et sexleketøy

Er du blant dem som fortsatt ikke har prøvd et sexleketøy? Da er det på tide å få ut (og bytte ut) fingeren...

Noe av det første du kan notere deg, er følgende:

Så å si alle eier et sexleketøy i dag!

Tidligere har sexleketøy kanskje hatt et ufortjent dårlig rykte, men nå begynner flere og flere nordmenn å innse hvor ufarlig, og ikke minst deilig, et sexleketøy faktisk er!

8 av 10 nordmenn bruker sexleketøy

Mange nordmenn bruker sexleketøy og andre hjelpemidler når de skal onanere. Så mange som 8 av 10 nordmenn synes at det er greit å bruke sexleketøy for å få et bedre sexliv – og 7 av 10 har brukt et sexleketøy alene eller sammen med en partner.

Det å ha en kjæreste eller partner betyr ikke at du ikke kan gå til innkjøp av et sexleketøy, som du enten kan bruke alene eller sammen med din kjære. Snarere tvert i mot. 77 prosent av nordmenn er nemlig positive til at partner bruker sexleketøy!

Seks gode grunner til å eie et sexleketøy

Er du fortsatt i tvil om du bør kjøpe et sexleketøy eller ikke? Svaret er selvsagt JA! 

Det finnes flere gode grunner til hvorfor alle bør eie et sexleketøy – singel eller ei. Her lister vi opp seks av dem, slik at du skal kunne overbevise deg selv om endelig å skaffe deg ditt eget.

1. Et mer lekent sexliv – både alene og med partner

Sexleketøy er ikke ment å være en erstatning for noe som ikke fungerer, for det kan jo godt tenkes at både onanering og samleie oppleves herlig allerede. Et sexleketøy skal være et supplement, og en bidragsyter til noe enda bedre! Et sexleketøy kan tilføre noe nytt, spennende og deilig til sexlivet, både når du onanerer på egen hånd og under sex med en partner.

Les også: Hvordan introdusere sexleketøy til en partner

2. Sexleketøy øker tilliten mellom par

Å utforske nye sexleketøy sammen med en partner kan dessuten styrke kommunikasjonen og tilliten i parforholdet. Hvis en i parforholdet foreslår å prøve noe nytt sammen, handler det ikke om at den ønsker å erstatte noe eller gjøre opp for noe som er dårlig. Det er rett og slett et tegn på at vedkommende stoler nok på partneren sin til å dele sine fantasier.

Les også: Slapp av – vibratoren vil aldri erstatte deg

3. Enklere å få orgasme

Mange nordmenn synes det er lettere å få orgasme ved bruk av sexleketøy. Faktisk opplever 5 av 10 kvinner at litt drahjelp gjør det enklere å komme over målstreken. Kanskje ikke overraskende? Når man onanerer med bruk av sexleketøy, blir man jo enda bedre kjent med egen kropp og egne nytelsespunkter! Du kan eksperimentere med blant annet intensitet, trykk, størrelser og rytmer og virkelig finne ut av hva som faktisk får deg til å komme helt i mål. Når du først har knekt koden, vil det bli enklere å oppnå orgasme igjen og igjen...

Og som en bonus: Når du selv vet hva som trengs for å oppnå der herlige klimakset, blir det enklere å formidle dette videre til en partner. Det betyr at det også vil bli lettere å oppnå orgasme med en partner. Yes!

Les også: 9 gode grunner til å onanere mer

4. Kan oppdage nye måter å få orgasme på

Med sexleketøy kan du oppdage nye orgasmer – og nye måter å oppnå dem på. Kanskje vil en g-punktvibrator la deg få oppdage de orgasmiske gledene ved det kvinnelige g-punktet? Eller kanskje en prostatavibrator vil gi ham himmelske orgasmer ved å treffe prostatapunktet hans perfekt? Om du tør å eksperimentere, har du mange nye orgasmedører man kan åpne! Bare tenk på all den nytelsen du ennå ikke har oppdaget...

5. Tryggere sex

Sexleketøy er den eneste sexpartneren, bortsett fra deg selv, som ikke kan gi deg kjønnssykdommer! Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg, men kun kan fokusere på å nyte...

6. Det er deilig

Punktum.

Er du på jakt etter et nytt sexleketøy, finner du mange gode alternativer i vår nettbutikk eller i disse artiklene: