Slapp av – vibratoren vil aldri erstatte deg

Føler du at hele din manndom trues av en rosa rabbitvibrator? Da bør du lese videre...

Vibratorer kan ikke hente pizza når du er fyllesyk eller kose etter sex. Men orgasme kan man faktisk forvente. Hver gang. Så lenge apparatet har strøm da.

Er det på tide at mannen pensjonerer seg?

Mr. Rabbit har tatt kvinner med storm

Den berømte episoden av Sex and the City, som gjorde rabbitvibratoren til et populærfenomen i Vesten på 90-tallet, viser den mest konservative karakteren i serien, Charlotte, som ender opp med å bli avhengig av å onanere med “Mr.Rabbit”. For i motsetning til mennene som gjør et iherdig forsøk, så får hun orgasme hver gang med rabbitvibratoren


Screenshot Sex og singelliv (sesong 1, episode 9, 1998)

Siden 90-tallet har sexleketøy blitt mer og mer populært, og brukes hyppig av både menn og kvinner. Faktisk viser Kondomeriet sin innsiktsundersøkelse fra 2019 at hele 81 % synes det er greit å bruke sexleketøy for å få et bedre sexliv. 

Forskning viser videre at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og klitorisvibratoren er dermed en reddende engel for mange kvinner som sliter med å få orgasme. Det betyr ikke at vi ikke trenger eller ønsker å bli tilfredsstilt av en partner. Sexleketøy er rett og slett bare krydder på maten.

Men det er ikke bare opplevelsen som blir bedre...

Sexleketøy øker tilliten mellom par

Hvis partneren din foreslår å prøve noe nytt sammen, så er det et tegn på at hen stoler nok på deg til å dele sine fantasier med deg. Å utforske nye sexleketøy sammen kan styrke kommunikasjonen og tilliten mellom dere. 

Sexleketøy letter orgasmepresset

Hvis partneren din sliter med å få orgasme, men alt du ønsker er at hun skal nå klimaks, kan et sexleketøy virkelig hjelpe. Du fjerner presset fra situasjonen, slik at dere kan kose dere og nyte hverandre uten presset om å oppnå klimaks.

Det er ingen som forventer at du skal kunne gjøre det samme som en vibrator. Se heller på det som en hjelpende hånd, når tungen kramper seg og fingrene blir numne. 

Sexleketøy gir mer sexlyst

Det at din partneren får flere orgasmer og er mere fornøyd med sexlivet sitt, er gode nyheter for deg også. Motivasjonen for å ha sex er nemlig større jo større belønningen er. Det betyr mer sex. På deg. 

Les også: Hvordan introdusere et sexleketøy til en partner.

Sexleketøy gjør dere mer lekne i senga

Har dere en vibrator med dere inn i samlivet er terskelen for å prøve enda flere ting sammen, mye lavere. En liten leke kan åpne dørene til stor nytelse! 

Sexleketøy gir likestilling

Når det gjelder orgasmer er kvinner og menn ikke likestilte. Heterofile kvinner får ikke på langt nær så mange orgasmer som menn under sex. Sexleketøy kan kanskje være med på å jevne ut orgasmegapet mellom kvinner og menn, og sørge for at kvinner kommer like lett som menn? 

Variasjon er viktig

Tilbake til Sex og Singelliv og Mr. Rabbit: når Charlotte begynner å avlyse avtaler fordi hun vil ligge inne å onanere, bestemmer vennene seg for å utføre en rabbit intervention, hvor de konfiskerer leketøyet. 

Hva kan vi lære av den berømte episoden?

Alt med måte.

Variasjon er nøkkelen til et fantastisk og spennende sexliv.