Derfor bør du ha en massasjestav i nattbordskuffen

Fra “Auu” til “Aah”: En massasjestav tar seg av alle kroppens ømme punkter. La musklene dine avspennes, før du opphisses!

Når man googler ordet "wand", det engelske ordet for massasjestav, dukker det naturlig nok opp mange bilder av tryllestaver. En wand innehar som kjent magiske ferdigheter, og en wand erotisk forstand er intet unntak. 

Dette sier produktekspert Katarina Andresen seg helt enig i. En massasjestav kan på magisk vis løse opp i stive og såre muskler, på samme måte som den kan trylle frem en orgasme eller to! Dette er en must-have i alle nattbordskuffer. 

Katarina-produktekspert-NY.jpg

-«Rolls-Roycen» av kraftige vibratorer 

Katarina har vært produktekspert i Kondomeriet i mange år. Hun kan fortelle at massasjestaver er et av de mest populære sexleketøyene de har. 

– Mange velger nok denne typen leketøy fordi det har et diskré design som ofte kan forveksles med apparater som brukes til å massere rygg og skuldre. Det gjør det enklere å «bortforklare» hva det brukes til, om noen andre skulle finne den, sier Katarina.

Produkteksperten tror også mange tiltrekkes av leketøyets kraftige motor, som gjerne er mye dypere enn de fleste andre leketøy.

– De som er koblet med kontakt rett i veggen, er som regel de kraftigste, og er i en helt egen liga når det kommer til vibrasjon. Det er jo «Rolls-Roycen» av kraftige vibratorer.

Les også: Magic wand – 8 ting du bør vite

Artikkel-massasjestav-NY.jpg

1. Løser opp i stive muskler

En massasjestav er ikke noe som utelukkende brukes i sexsammenheng. Massasjestaven, slik det lyder av ordet, er også helt ypperlig til å massere kroppen med. Det er jo faktisk det den ble lagd for opprinnelig, før kvinner oppdaget at den kunne brukes til langt større nytelse... 

Bruk massasjestaven til å løse opp i stive muskler og ledd og såre punkter. La skuldrene, leggene og baksiden av lårene få litt oppmerksomhet, før du eventuelt går over til en deilig intimmassasje.

2. Brukes til onani

Apropos intimmassasje... En massasjestav er perfekt til å pirre dine, eller en partners, intime og erogene soner. Knallsterke vibrasjoner konsentrert i hodet gjør massasjestaver helt magisk å onanere med. Veldig få, om noen i det hele tatt, vil klare å motstå vibrasjonene fra en heftig wand!

3. Perfekt å bruke sammen...

En massasjestav er ikke noe hun behøver å holde for seg selv. Massasjestavens herlige egenskaper kan fint deles med en partner og gjøre sengekosen enda bedre. 

– De små modellene er godt egnet til å bruke sammen ettersom hodet er mindre, og da skaper mindre avstand mellom deg og din partner. De større modellene har gjerne et langt, godt håndtak som gjør at man rekker frem til stedet du vil stimulere i de aller fleste stillinger, forklarer Stine.

118731_wand_we_vibe(4).jpg

Hun kan for eksempel bruke den til å stimulere klitoris i doggy-posisjonen, eller ligge oppå den i liggende doggy-style, med partnerens vekt som presser klitoris mot massasjestaven. Blir det for intensivt, kan du pakke massasjestaven inn i en t-skjorte eller legge en pute over. 

Hun kan også la massasjestavens mildeste vibrasjoner kjærtegne penisroten og skaftet hans samtidig som hun utfører oralsex eller gir ham en deilig håndjobb. Vær kreativ! 

4. Før man går inn bakdøra

På grunn av vibrasjonene er en massasjestav perfekt å bruke som en avslappende oppvarming før analsex. Oppvarming er nemlig én av åtte analvettregler som bør følges før man tar seg inn bakveien... En liten massasjestav gjør det enklere å komme til! Masser rumpeballene og analåpningen med massasjestaven, for å la musklene i anus slappe av før dere bruker en analplugg eller lar penis gli inn. 

Tips: Om du bruker en analplugg uten motor, kan du presse massasjestaven mot enden av analpluggen, slik at den begynner å vibrere... 

Les også: Guide til analsex: Slik gjør du det riktig