Novellekonkurranse: Flotte premier

Bærer du på en erotisk fantasi du vil dele med andre? Eller har du kanskje et spennende møte friskt i minne? Bli med i vår store novellekonkurranse og vinn valgfrie produkter til en verdi av 2500 kr!

Årets novellekonkurranse er noe utenom det vanlige. Nå har du sjansen til å vinne saftige premier, og nå ut til tusenvis av lesere på kondomeriet.no. Skriv en erotisk novelle med det overordnede temaet “kondom”, og vinn valgfrie produkter til en verdi av 2500 ,-.

Sexy med kondom

Kan du fremstille kondomet som noe sexy, pirrende, erotisk eller selvsagt? Årets tema er “kondom”. Det kan brukes analt, vaginalt, som slikkelapp, under forspill, eller på andre kreative måter. Det eneste kravet til innhold er altså at det kommer tydelig frem i teksten at en kondom har blitt brukt. Innholdet må ellers være av en lovlig karakter.

Om konkurransen:

En intern jury vil velge de beste novellene, som vil bli publisert på kondomeriet.no helt anonymt. Vi trekker én hovedvinner, og en andre- og tredjeplass. Forfatteren av vinnernovellen får valgfrie produkter til en verdi av 2500,-, andreplassen får valgfrie produkter til en verdi av 1500,- mens tredjeplassen vinner valgfrie produkter for 1000,-. Ved å sende inn ditt bidrag samtykker du til at vi kan publisere novellen din på kondomeriet.no, samt i alle våre sosiale kanaler. Navn og e-post vil ikke være synlige noen plass.

Vilkår for konkurransen:

  1. Hvem kan delta?: Enhver myndig person med bokmål eller nynorsk skriftspråk kan delta i konkurransen. Tekster på andre språk eller dialekt vil ikke vurderes.

  1. Sjanger: Erotisk novelle. Sjangeren har samme sjangerkrav som vanlig novelle, men er ofte noe kortere enn en vanlig novelle. Sjekk ut våre innsendte bidrag her.

  1. Omfang: Teksten må være på minimum 800 ord og maksimum 2000 ord. Ca mellom 1,5 til 3,5 A4-sider, med skrifttype Times New Roman, skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5.

  1. Spesifikasjoner:  Novellen skal inneholde en passende tittel som sier noe om innholdet i novellen, en kort ingress og en hovedtekst med en avslutning. Husk avsnitt.  

  1. Årets tema er “kondom”. Utfordringen er å fremstille kondomet som noe sexy, pirrende, erotisk eller selvsagt. Hvordan det gjøres, er opp til deg! Det eneste kravet til innhold er altså det det kommer tydelig frem i teksten at det brukes kondom.

Bruk gjerne et fiktivt navn etter teksten dersom du ønsker at dette skal vises som forfatternavn. E-post og ekte navn vil ikke bli publisert eller være synlig noe sted. Hver deltaker kan kun sende inn ett bidrag. Teksten kan ikke være tidligere publisert andre steder, og bidraget må være originalt og ikke omfattes av opphavsretten.

Slik deltar du:

Bidraget sendes elektronisk til: Konkurranse@kondomeriet.no i en wordfil eller PDF. Merk e-posten med “Novellekonkurranse 2018” og tittel på novellen. Konkurransen varer ut september 2018. Vinneren trekkes i uke 42 og blir kontaktet på mail.  

 

Her finner du kondomtips og inspirasjon!