Novellekonkurranse 2022: Vinn deilige premier

Delta i vår erotiske novellekonkurranse med temaet «orgasme» og vinn deilige premier!  

Bærer du på en liten forfatterspire i magen? Nå vil vi lese din erotiske novelle! Ved å sende inn din novelle får du sjansen til å vinne saftige premier, og nå ut til tusenvis av lesere på kondomeriet.no. Skriv en erotisk novelle med det overordnede temaet “orgasme”, og vinn gavekort opptil 3000,-. 

Veien til en orgasme kan være så mangt. Man kan komme med sexleketøy, med partner, uten partner og med flere... Man kan komme én gang, flere ganger, komme fort, komme sakte, komme inn bakdøra... Kanskje du har opplevd, eller drømmer om, å få orgasme et bestemt sted, på en spesiell måte eller med en spesiell person? Uansett, det er mange måter å komme på, og vi vil høre om det. Send oss ditt bidrag! Det eneste kravet til innhold er at innholdet må være av lovlig karakter – ellers er det bare å la fantasien løpe løpsk...

Trenger du litt inspirasjon? Her kan du lese vinnernovellene fra vår siste novellekonkurranse: 

Om konkurransen:

En intern jury vil velge de beste novellene, som vil bli publisert på kondomeriet.no helt anonymt. Vi trekker én hovedvinner, og en andre- og tredjeplass. Forfatteren av vinnernovellen får et gavekort til en verdi av 3000,- som kan benyttes i Kondomeriets nettbutikk. Andreplassen får et gavekort til en verdi av 2000,- mens tredjeplassen vinner et gavekort på 1000,-. Ved å sende inn ditt bidrag samtykker du til at vi kan publisere novellen din på kondomeriet.no samt i alle våre sosiale kanaler. Navn og e-post vil ikke være synlige noen plass.

Vilkår for konkurransen:

  1. Hvem kan delta?: Enhver myndig person med bokmål eller nynorsk skriftspråk kan delta i konkurransen. Tekster på andre språk eller dialekt vil ikke vurderes.

  1. Sjanger: Erotisk novelle. Sjangeren har samme sjangerkrav som vanlig novelle, men er ofte noe kortere enn en vanlig novelle. Her kan du lese andre erotiske noveller.

  1. Omfang: Teksten må være på minimum 800 ord og maksimum 2000 ord. Ca mellom 1,5 til 3,5 A4-sider, med skrifttype Times New Roman, skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5.

  1. Spesifikasjoner: Novellen skal inneholde en passende tittel som sier noe om innholdet i novellen, en kort ingress og en hovedtekst med en avslutning. Husk avsnitt.

  1. Årets tema er “orgasme”. Utfordringen er å flette inn orgasme på en sexy, pirrende eller erotisk måte. Hvordan det gjøres, er opp til deg! Husk at innholdet må være av lovlig karakter.

Bruk gjerne et fiktivt navn etter teksten dersom du ønsker at dette skal vises som forfatternavn. E-post og ekte navn vil ikke bli publisert eller være synlig noe sted. Hver deltaker kan kun sende inn ett bidrag. Teksten kan ikke være tidligere publisert andre steder, og bidraget må være originalt og ikke omfattes av opphavsretten.

Slik deltar du:

Bidraget sendes elektronisk i PDF-format til konkurranse@kondomeriet.no. Merk e-posten med “Novellekonkurranse 2022” og tittel på novellen. Konkurransen varer til 30.sept. Vinnerne trekkes i uke 41 og blir kontaktet på e-post, i tillegg til å bli annonsert på sosiale medier. 

Lykketil-tekst.png