Rollebytte

Finalist novellekonkurranse 2020: «Hun betrakter den kjekke kjæresten sin iført BH, knestrømper og g-streng. “Snu deg rundt kjære” sier hun og lar brystene duve over ryggen på kjæresten som nå står på knærne i sengen.»

Han ligger alene på hotellrommet mellom myke hvite puter med en varm dyne over seg. I rommet er det mørkt, men mobilen lyser opp med en nattamelding fra kjæresten. I morgen skal de endelig møtes igjen. Hotelloppholdet ble ikke billig, men å møte henne igjen er verdt hver krone. Han gledet seg til å stryke over lekkert undertøy og runde pupper i en fin BH. Tankene gled snart over til en annen fantasi han sjelden turte å tenke helt ut, men nå var han alene. Han lukket øynene og så for seg at det er han som er iført en utsøkt BH. Han ser for seg at han har pupper som strutter i været mens han blir fylt opp av en stor dildo. Snart glir fantasien over til drøm. Utenfor glimter et stjerneskudd.

Neste morgen tar han på seg sitt beste antrekk for å imponere kjæresten. I byen vrimler det av folk, kafeer, barer og butikker. Han stopper ved et utstillingsvindu i en bakgate. Utstillingen viser de fineste nattkjoler, utfordrende BH-er, truser med fransk åpning, g-strenger og et bredt utvalg av både tykke og lange dildoer. Han ser seg fort om for å se om noen legger merke til at han glor. Kanskje de tror han ser på noe å kjøpe til kjæresten. 

“Der er du!” han snur seg for å ta imot kjæresten som kaster seg i armene hans. Hun trekker han inn i et ømt kyss. Han smiler.

“Så det er dette du ser på når du handler alene?”  Han blir flau når hun møter blikket hans i refleksjonen fra vinduet.  “Vi går inn” sier hun. Han smiler og tar hånden hennes. Hun finner fort frem til et rosa sett med en BH og halvgjennomsiktige strømper til lårene. “Hold denne!” sier hun og forsvinner lengre inn i butikken. Han blir stående ved stativet og kan ikke hjelpe for å se om de har hans størrelse også.

Han holder en opp en BH og måler den mot brystet.

“Den kledde du” sier hun og han skvetter til. “Hvis du skal ha den der-” hun setter seg på huk og blar gjennom noe nederst på stativet. “-trenger du denne også” hun holder opp en liten g-streng som umulig kom til å passe om han ble hard.

”Kanskje jeg kan kjøpe noen ting jeg har lyst på også?” sier hun. 

Da de betaler smiler den ansatte. “Du er flink til å handle gaver,” sier den butikkansatte. Før han får bestemt seg om han skal lyve eller ikke, kommer kjæresten han i forkjøpet. “Takk, det er jeg som betaler,” sier kjæresten og slenger enda flere ting på disken. Han blir varm inni seg av glede over å ha verdens beste kjæreste.

Da de går ut blir de stående og vurdere om de skal gå videre i byen eller gjøre det de egentlig har lyst til. “Hotelrommet mitt er bare to kvartal bortenfor” sier han. De smiler lurt til hverandre. 

På hotellrommet er hun rask med å trekke for gardinene. Begge er smånervøse for at noen skal kikke inn. Posen fra handleturen står på nattbordet. Han begynner å bli engstelig av tanken på at det hele kan være en drøm han snart skal våkne av. “Stå stille.” Kommanderer hun ham. Han blir revet ut av tankene. Hun kysser han ømt og sklir hånden oppunder skjorten hans.

“Du kan ikke ha på deg dette,” sier hun og knepper opp skjorta hans.

Før han vet ordet av drar hun ned buksene hans også og stryker over bokseren. “Du hadde kledd noe finere enn denne, den kler meg bedre”. Han rekker ikke å tenke over hva det betyr før han springer fri og hun tar et godt grep rundt han. “Du er jo hard allerede” sier hun overrasket. “Klart det!” Nærmest ler han. “Det er ikke hver dag kjæresten min kjøper rosa g-streng og blonde-BH til meg!”

Hun putter han i munnen og begynner å suge. Han stønner. Hun tar en pustepause.  “Jeg blir så kåt av tanken på at du skal kle deg i rosa,” sier hun.  Han kikker bort på posen. “Jeg er klar når du er.”

Den rosa BH-en hekter hun forsiktig rundt brystet hans. Han kjenner på det tynne myke stoffet. Han er helt flat og ingenting å fylle den ut med, men likevel liker han følelsen av å ha den på. Samtidig tar hun av sin egen og de runde brystene strutter mot han. Han kysser dem og biter forsiktig. Hun plasserer hendene hans på dem så han kan massere mens hun drar hånden frem og tilbake over skaftet hans.

Han er blitt stor og hard når hun drar frem stringtrusa. “Herregud, jeg tror du er blitt for stor for å få plass!” utbryter hun. “Prøv.” sier han, rød i kinnene og spent på det som venter. 

Hun trekker den over
og han ser det harde skaftet bli skjult av rosa sateng.

Det resulterer i en kraftig bul. Han synes synet er ekstremt pirrende. Det synes hun også og leder han bestemt mot sengen. Hun dytter han ned og setter seg over. “Du er så sexy i det undertøyet” stønner hun og gnir seg mot han. Puppene hennes er store og fine, og han masserer dem forsiktig. “Du er ikke så ille du heller” ler han og drar av henne buksa. Der får han seg en overraskelse.

“Hva synes du?” spør hun og viser frem den nye bokseren sin. “Det fine med den-“ fortsetter hun. “-er at den har to åpninger.” Hun leder hånden hans til den våte åpningen sin som er tilgjengelig gjennom et tilpasset hull i trusa. Hun stønner da han stikker to fingre inn. Han masserer henne på den svulmende klitten samtidig som han leker med den ene nippelen. Hun gir fra seg godlyder og han kjenner at hun blir enda våtere. 

“Hvor er den andre åpningen?” stønner han når hun har stor nok åpning til at han kan få flere fingre inn. “Åh, den er til denne” sier hun og drar frem en lang blå dildo.  “Men jeg har jo noe jeg kan bruke” sier han og peker på seg selv.

“Det er ikke jeg som skal pules, det er du,” hvisker hun sensuelt
og fester den i et tilpasset hull i bokseren sin.

“Ta på deg de nye strømpene vi kjøpte mens jeg gjør meg klar” sier hun og smører det nye lange skaftet sitt med rikelige mengder glidemiddel. 

Hun betrakter den kjekke kjæresten sin iført BH, knestrømper og g-streng. “Snu deg rundt kjære,” sier hun og lar brystene duve over ryggen på kjæresten som nå står på knærne i sengen. Hun drar det lille han har av truse til side og smører åpningen hans med glidemiddel samtidig som hun drar penisen hans opp fra trusa. Han stønner av nytelse da hun masserer det store harde skaftet hans.

“Er du klar?” spør hun.
Han stønner og presser seg mot den store dildoen hun har på.

“Prøv å slappe av” sier hun mens hun fortsetter å massere staven hans samtidig. Han lukker øynene når hun fyller han sakte bakfra. Pusten er tung og han nyter følelsen av å bli fyllt opp samtidig som han er stiv og hard i hendene hennes. “Runk meg fortere.” 

Hun beveger hoftene og tar kjæresten sin hardt bakfra. Begge er varme, pesende og kåte.

Han stønner og peser da hun runker han raskere. Han kjenner seg fyllt opp bakfra og varmen fra kroppen hennes mot hans. “Jeg blir så våt av å pule deg” hvisker hun. Han greier ikke å holde tilbake lenger.  “Jeg kommer!” peser han. Han kjenner brystene hennes mot ryggen da hun tar et dypt siste støt. Han kommer og spruter på det hvite lakenet og den rosa g-strengen. Følelsen av å komme samtidig som han var fylt opp bak var utrolig.

Hun trekker seg ut og begge blir liggende utmattet på sengen. Hun finner frem en liten bulletvibrator fra vesken. Han legger den mot klitten hennes og hun lukker øynene mens han kysser henne. ”Du er utrolig god til å pule” hvisker han. Hun kommer da han leker med den våte åpningen hennes og glir fingrene i perfekt tempo ut og inn. 

“Dette må vi gjøre flere ganger” sier hun. “Dra på hotell?” sier han ertende. Hun ler. “Nei, at jeg tar deg hard bakfra. Neste gang kan du ha på deg en lekker nattkjole” gliser hun.

Da de trekker tilbake gardinene har det begynt å skumre. Begge er sultne. “Middag ute?” spør han og finner frem en ren skjorte. “Bare hvis du tar på deg noe pent undertøy” smiler hun. Han ler og kysser henne samtidig som han ikke kan fatte at fantasien hans ble virkelighet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Les de andre erotiske noveller fra novellekonkurransen her: