Giuseppe

Vinnernovelle 2020: «Sara tok seg selv i å fantasere seg litt vel langt bort av synet av Giuseppe. Det var noe ursexy ved ham. Måten han unngikk henne. Hans seriøse og reserverte vesen tente henne.»

Sara våkner på den gamle vingården i Italia sent i juli. Hun ankom sent i går og rakk bare å møte Giuseppe, den litt eldre alt-mulig-mannen på vingården så vidt før han viste henne inn på rommet hennes. Hun har jobbet hardt de siste månedene og har unnet seg en ukes ferie alene. Hun kjenner den deilige brisen og lukten fra markene ute og bruker lang tid på å våkne.

Rommet hennes er stort og luftig. Himmelsengen er gigantisk og det flagrer lett i de tynne gardinene. Rommet har en liten salong og et te-kjøkken hvor hun kan lage seg et lett måltid. I hovedhuset er det kjøkken og spiseplasser til gjestene hvor de samles på kveldene for å dele vin og gode samtaler. Hun går ut på balkongen som har utsikt mot vinmarkene og nyter den deilige solen som stikker opp over åskammen. Vinrankene strekker seg så langt øyet kan se og der nede ser hun Giuseppe stå å arbeide. Han må vel være i midten av 40-årene. Han ser streng ut, litt morsk til og med. Han har på seg en lyse linbukser og en hvit skjorte med oppbrettede ermer.

«Sexy», tenker hun.

Hun merker sulten tar henne og kler på seg for å gå ned for å finne noe mat. Hun lar BH-en ligge igjen på rommet og tar en lett sommerkjole over den solbrune timeglass figuren sin. «Du har en kropp som en gresk gudinne». Beskjeden hadde kommet fra en full mann på by’en et par helger siden. Kanskje ikke den man ønsket å høre slike kommentarer fra, men Sara kunne ikke si seg annet enn enig. Hun var glad i formene sine; hun følte seg sterk, kvinnelig og sexy.

Nede på kjøkkenet stod Olivia, en eldre italiensk dame, og stekte bacon. Det luktet nydelig. Sara forsøkte å spørre om det var muligheter for å kjøpe seg litt proviant å ha på rommet, men damen kunne ikke engelsk så de stod litt fast i praten da Giuseppe plutselig kom inn. Sara kjenner det kribler plutselig i magen når han spør om han kan hjelpe henne med noe. Hun stotrer frem at hun er interessert i å handle inn litt snacks å ha på rommet. Giuseppe ser på henne lenge. «Du kan handle inne i landsbyen». Sara blir litt satt ut. Det var ikke helt det hun forventet av en kjekk italiener, men tenker ikke stort mer over det.

Senere samme dag kommer hun tilbake etter å ha vandret rundt i landsbyen og kikket i små butikker. Giuseppe står på gårdsplassen og reparerer en kommode. Han er svett, som ikke er så rart da det er midt på dagen og gradene har bikket 30 for lenge siden. Selv har kjolen hennes klistret seg til kroppen og hun helst vil slenge seg i svømmebassenget for å avkjøle seg. Hun vinker til han, men han enser henne ikke.

Hun går furten inn i hovedhuset for å gi fra seg en ost hun kjøpte til Olivia som oppreising for den keitete samtalen tidligere samme dag. Giuseppe kommer inn sammen med en eldre herremann som viser seg å være mannen til Olivia. De snakker Italiensk seg imellom, men så fort de får øye på Sara spør mannen: «Ah! Sara from Norway! Giuseppe, why don’t you take lovely Sara with you?». Sara, overrasket over at mannen visste hvem hun var, men antok at de kunne navnet på alle gjestene sine siden det var så lite, spurte hva de mente. «We need eggs! Giuseppe will drive to our neighboor to get some. Will you come?».

Will you come? Sara tok seg selv i å fantasere
seg litt vel langt bort av synet av Giuseppe.

Det var noe ursexy ved ham. Måten han unngikk henne. Hans seriøse og reserverte vesen tente henne. Giuseppe ser henne opp og ned før han nikker bekreftende. Come, sier han fort. Sara haster etter han og straks sitter de i en Jeep på vei til nabogården.

Det er et stykke å kjøre. Giuseppe sier ingenting så Sara forsøker å løsne stemningen med litt smalltalk. Hun spør om han har jobbet på gården lenge. Om han er gift, kjæreste? «No,» svarer han. Hun innser at hun ikke får noe mer ut av denne mannen og retter heller oppmerksomheten mot utsikten idet de suser forbi åkrer og gressletter. Hun slapper av og merker ikke at bena hennes glir fra hverandre. Kneet hennes treffer Guiseppes hånd som hviler på girspaken. Sara skvetter til, men hun flytter seg ikke. Hun lar benet sitt hvile ved hånden hans som heller ikke har flyttet seg. Hun blir modigere og trekker litt i kjolekanten. Den humpete veien gjør jobben enkelt og snart er kjolen snart helt opp ved trusen hennes.

Han følger henne opp på rommet hennes for å hjelpe til med tingene hun hadde handlet og for å sette fra seg noen av eggene som var til henne. Hun sitter på huk for å legge tingene i skapet når hun plutselig kjenner en finger stryke henne over trusen. Hun får helt sjokk og hun kommer nesten der og da. Hun snur hodet sitt rundt og ser at Giuseppe har satt seg ned bak henne og holder henne fast rundt midjen mens venstrehånden hans beføler henne mykt over trusen. Han ser ikke på henne. Bare studerer kroppen hennes med flammer i blikket. Hun stønner lavt, redd for å distrahere han.

Han er utrolig vakker der han sitter og tar henne inn. Slikker henne med kroppen sin. Hun lar han styre og beveger seg ikke før han trekker henne opp med seg og trekker av henne kjolen. Hun står nå kun i en liten truse foran han og hun har aldri følt seg mer sexy. Han tar ansiktet hennes i hendene sine og trekker henne mot seg. Leppene deres møtes forsiktig og han suger henne lett på underleppen før han lar tungen gli forsiktig inn. Hun har aldri blitt kysset på denne måten. Det blir mer lidenskapelig og hun våger nå å trekke han til seg. Hun kan kjenne lemmet hans mot magen hennes og hun blir våtere enn aldri før. Hun smyger en hånd mot buksen hans og begynner å kneppe den opp. Den faller raskt av og hun trekker t-skjorten av han.

I pausen fra kyssingen står de noen sekunder å ser på hverandre. Han har tydelige markerte muskler fra å ha drevet med fysisk arbeid i flere år. Han er solbrun, svett og lukter en blanding av jord og nektarin. Hun kysser han på brystkassen, han smaker deilig. Hun kysser nedover magen hans til hun sitter på kne. Hun skjønner på pusten hans at han forstår hva som er i ferd med å skje. Hun tar tak i boxeren hans og trekker den sakte ned. Ut vipper den deiligste pikken hun har sett. Den er hard og gyllen, og meget innbydende. Hun er opp på han og blir møtt av to blanke øyne som skinner av kåtskap. Hun stikker ut ungen og slikker i seg dråpen som har dannet seg på tuppen av penishodet. Han rykker til. Hun legger hendene sine på baksiden av lårene hans og fører tungen sin langs hele undersiden av pikken hans før hun tar hele hodet inn i munn. Hun koser seg med tuppen før hun merker at han blir utålmodig.

Hun tar han inn så langt hun kan. Helt inne ser hun opp på han mens hun lager små vibrasjoner i halsen. Han blir gal og må holde seg til veggen for å ikke svikte helt. Hun fniser fornøyd og trekker han helt ut. Hun nyter å se pikken hans vaie foran seg full av hennes spytt. Hun gjentar prosessen og nyter virkelig å ha han i munn. Hun suger han lenge til han trekker seg ut av henne og løfter henne opp. Han kysser henne intenst mens han trekker henne mot sengen. 

Hun legger seg ned på rygg og han er snart oppå henne. Han er overalt. Hver minst centimeter av kroppen hennes får behandling av tungen hans. Han tar seg god tid med brystene. Hun kan se han virkelig nyter henne og hun elsker det. Han fortsetter ned mot underlivet hennes og venter heldigvis ikke lenge med å ta på henne. Han fjerner trusen hennes sakte og stopper opp for å nyte utsikten.

Det er noe jomfruelig med måten han ser på henne.
Som om han aldri hadde sett en naken kvinne.
Aldri fått oppleve å ta på en kvinne.

Han fører igjen en finger sakte langs sprekken hennes. Hun er søkkvåt.. Han stikker fingeren sin i munn. Smaker på henne. Han stryker to fingre langs sprekken hennes. Utforsker henne. Selvom hun gjerne skulle bedt han om å penetrere henne der og da er det noe fascinerende ved å se han utforske henne.

Som om han var tankeleser tar han plutselig den bankene pikken sin og fører den inn i sprekken og langt inn i fitta hennes, så langt han kommer. Hun skriker til av lyst og smerte. Herregud så stor han er. Han tar tommelen sin til klitoris og fingrer henne sakte. Han leser kroppen hennes og tar inn alle bevegelsene hun gjør. Han øker tempo i takt med pusten hennes. Hun merker orgasmen ikke er langt unna og kjenner hun krummer ryggen. Når han ser dette begynner han smått og bevege hoftene.

Jokkingen er akkurat det hun trenger og hun kommer i en lang og rolig orgasme. Han fortsetter å fingre henne, men ikke på det meste ømme, så orgasmen skal vare lengst mulig. «Nei,» tenker hun. «Han er definitivt ikke jomfru». Hun tar seg tid til å komme seg etter orgasmen og møter blikket hans. Han ser for første gang kjærlig på henne, så ertende. Dette har så vidt begynt.

Han legger en pute under hoftene hennes og tar det ene benet over skulderen sin mens han setter seg skrevs over det andre slik at de blir liggene i en sakse-posisjon. Slik kommer han dypere inn i henne når han endelig setter igang og fører det store lemmet sitt inn og ut av henne. Hun er i transe. Aldri har hun opplevd slik penetrering og slik hun lå fikk hun mulighet til å bruke hendene sine på skaftet og ballene hans. Han stønner uhemmet og rått, men alltid med en finger på klitten hennes. De gynger taktfast til de begge er så nære kanten når han plutselig stopper opp.

Han trekker seg ut av henne og begraver ansiktet sitt mellom bena hennes. Både tungen og nesen blir brukt til å stimulere henne samtidig som han bruker to fingre til å stimulere g-punktet hennes. Denne intense stimuleringen fører til den kraftigste orgasmen hun noengang har kjent. Hun spruter ham i ansiktet, men han stopper ikke før hun fysisk måtte holde han vekk fra seg. I stedet for å la henne summe seg setter han seg opp igjen og kjører pikken inn i henne. Han rir henne i et tempo uten sidestykke. Svetten renner og blander seg med hennes væsker. De er begge klissvåte. «I’m coming», stønner han plutselig. Hun slenger bena rundt ham og trekker han inntil seg i et hardt og lidenskapelig kyss.

«Come inside me», trygler hun han mellom gryntene og stønnene.

Hun kjenner skuldrene hans spenner seg; ryggen, rumpa, bena, hele han brøler ut idet han kommer som en foss inne i henne. Hun melker de siste dråpene og han rykker til over henne og stønner dypt inn i øret hennes. Hun elsker vekten av han over henne. Dette morske og reserverte mannen som akkurat ga henne den beste opplevelsen i hennes liv.

De ligger slikt i noen minutter før han reiser seg opp på albuene og ser henne inn i øynene. «Bella…» hvisker han mens han stryker håret vek fra den svette pannen hennes. «Giuseppe…», svarer hun.

Vil du lese flere erotiske noveller? Les de andre finalistnovellene her: