Fastlenket dominans

Finalist novellekonkurranse 2020: «Med de hanskebekledde hendene mine utforsket jeg kroppen hennes uten hemninger, lot fingrene berøre ansiktet og halsgropen, nedover brystene og brystvortene, og videre nedover. Hun var som et kunstverk med utallige hemmeligheter, og jeg aktet å finne hver eneste.»

De senere årene hadde jeg vært heldig på mange måter. Jeg hadde endt opp med en kjæreste som støttet meg gjennom tykt og tynt, og det var uten vanskelighet jeg returnerte støtten. Det var ingen øyeblikk hvor man var redd for å snakke ut og snakke sammen, og tidligere vonde erfaringer var blitt visket ut. Dette gjaldt også sexlivet. Det hele hadde blitt en legende prosess, hvor sex var blitt noe godt og trygt igjen, hvor jeg kunne miste meg selv uten hemninger eller skam – uansett hvor høylytt jeg kunne bli.

Hun elsket at jeg var så sensitiv og høylytt; så lett å pirre. Hendene hennes hadde alltid evnen til å skru på lysten i meg, når fingrene gled over klitoris eller inn i meg. Nærheten hennes var det som utgjorde forskjellen, og jeg minnet henne ofte på det.  Likevel hadde jeg et hemmelig ønske om å snu rollene våre på hodet. Jeg ønsket at jeg kunne få henne til å klynke som hun fikk meg til å gjøre. Få henne til å stønne og klamre seg fast til meg. Det var min hemmelige fantasi jeg jobbet mot. Den jeg ønsket jeg kunne bli modig nok til å utføre.

Derfor var det med hjertet i halsen jeg forberedte meg
den kvelden på baderommet, ikledd skinnhansker og undertøy
som framhevet brystene mine samt underlivet.

Jeg hadde lenker i hendene som jeg fiklet med, og håpte nervene ville gå over. Nervene var nesten like sterke som lysten – men bare nesten.

«Er alt i orden der inne?» hørte jeg henne spørre, uvitende om kveldens planer.

«I skjønneste orden,» forsikret jeg henne om, og fattet endelig mot til å ta steget ut. «Om du oppfører deg, selvfølgelig,» la jeg til når jeg stod foran sengen med et smil på leppene. Det tok all min kraft å holde på den selvsikkerheten, som stridde mot alt jeg ellers kunne være. Synet av meg tok henne litt på sengen, og hun lo noe usikkert, men også rødmende.

«Har jeg gått glipp av noe?» spurte hun, men stemmen ble hakket mørkere. Jeg kjente hjertet banke, underlivet dunke, men jeg ville akte på denne fantasien.

«Ikke ennå,» svarte jeg med det samme, selvsikre smilet. Jeg tok et par steg mot sengen, og strammet lenkene i hendene mine. «Bare gjør som du får beskjed om, og jeg lover at du ikke vil gå glipp av noe som helst

Hun lot seg ikke be to ganger, og satte seg på sengekanten. Av erfaring visste jeg at hun ikke kunne blitt tatt hånd om uten lenker som disse, for hun kjempet stadig om å få være den som berørte meg og ikke omvendt. Denne gangen ville jeg være forberedt. Det var med sakte, omhyggelige bevegelser jeg bevegde meg mot henne, satte meg på fanget hennes og kysset nakken hennes. Jeg overøste henne med små kyss, nippet nå og da, før jeg med en lav latter lukket et halsbånd rundt halsen hennes.

«Sånn du ikke glemmer hvem som er sjefen,» forklarte jeg,
helt sikkert med øyne mørknet av lyst.

Hun ga fra seg et lite gisp idet jeg la hånden på brystet hennes og dyttet henne bakover i sengen slik hun lå på rygg. «Legg deg lenger opp.»

Hun fulgte ordren min og snart lå hun midt på sengen, med både armer og ben innenfor. Med et fornøyd glis fortsatte jeg på planen. Jeg fikk festet håndleddene hennes sammen etter jeg hadde lagt dem over hodet på henne. Dermed tok jeg fram min siste forberedelse, og det var en skinnende ny ankelstang. Jeg ble svært fornøyd når jeg så hvor rød hun ble, uvitende om at jeg hadde kjøpt den i all hemmelighet.

Jeg festet den ved anklene hennes, og den fungerte utmerket. Fornøyd krøp jeg over henne, beundret mitt eget arbeid. Min vanlige blyghet hadde forduftet. «Nå kan du ikke få overtaket igjen,» hvisket jeg hest i øret på henne, og bet øreflippen for å understreke seieren min.

Hun ga fra seg et lite gisp og jeg gledet meg vilt
til å fortsette leken nå som hun var fastlenket.

Med de hanskebekledde hendene mine utforsket jeg kroppen hennes uten hemninger, lot fingrene berøre ansiktet og halsgropen, nedover brystene og brystvortene, og videre nedover. Hun var som et kunstverk med utallige hemmeligheter, og jeg aktet å finne hver eneste.

«Ikke vær redd for å være høylytt – naboene er ikke hjemme,» la jeg til idet jeg hadde krøpet lenger nedover på henne, og sulten presset jeg leppene mot undertøyet hennes. Hun klynket til, og allerede nå kunne jeg kjenne hvor våt hun var gjennom stoffet. Det føltes ut som om kjernen min begynte å brenne, spesielt mellom bena kunne jeg kjenne hvor tent jeg ble av synet, lukten og lyden av henne.

«Si ifra om jeg skal stoppe,» hvisket jeg – et løfte om at jeg ikke ville trosse grenser hun ikke ville gå over selv.

Jeg dro stoffet litt til siden, slik jeg fikk en bedre titt på hennes nedre lepper; og jeg mistet nesten pusten. De glinset av væsken som rant fra henne, og de var fyldige og lokkende som alltid. Uten videre tanke fikk jeg grep om hoftene hennes og presset ansiktet mot kjønnsleppene hennes, og lot tungen gli inn.

Det var godt at jeg hadde bundet henne fast, for hun rykket hardt til og ville normalt lett kommet seg løs. Nå kunne hun ikke annet enn å akseptere at jeg hadde styringen, og skalv hver gang tungen min gled over og inn i henne. Det var befriende å ha full tilgang, uten å tenke på at jeg ville bli stoppet, og jeg nøt hvert sekund. Jeg passet på å noen ganger dra tungen ut, og i stedet suge lystent på klitorisen hennes, noe som virkelig fikk henne til å stønne. Det var musikk i ørene mine – det føltes nesten ut som om jeg var høy.

Hun hev etter pusten når jeg omsider tvang meg selv bort fra henne, selv om jeg ville tilbringe resten av natten mellom bena på henne. Det var heldigvis flere måter å gjøre det på.

«Dette er første gang av mange,» sa jeg med blikket på underlivet hennes.
«Dette synet vil jeg vitne flere ganger, hører du?»

Hun skrek nesten når jeg lot to fingre gli problemfritt inn, men ikke av smerte. Det var lett å høre at hun syntes det var en deilig sensasjon, og jeg frydet meg når jeg kunne kjenne henne skjelve igjen. Jeg fortsatte å dra fingrene ut og inn, men hun var en kvinne med god plass. Jeg var tent og smaken av henne på leppene roet meg ikke, der jeg stakk inn to fingre til.

Til sammen gikk fire fingre ut og inn av henne i en jevn takt, mens jeg selv peste med alt fokus på henne. Hun var så vakker der hun klynket og bar seg, samtidig som hun lente seg så godt hun kunne mot fingrene mine.

«Herregud, du er så nydelig,» stønnet jeg, og jeg lengtet etter å berøre meg selv samtidig som jeg tilfredsstilte henne. Men hun overtok alt av sansene mine, tvang meg til å drukne i både lyden og synet. Jeg trodde aldri lukten av sex var så sterk i mine yngre dager, men nå kunne jeg kjenne duften overalt rundt oss.

«Vær så snill,» klynket hun, svetten rant nedover pannen hennes som perler på en snor. Jeg kunne kjenne svette også på bena hennes. «La meg få kjenne deg!»

Jeg lo til tross for at jeg ble lokket, og stakk fingrene dypt inn i henne på ny, noe som fikk henne til å stønne enda mer høylytt.

«Ikke denne gangen. Denne gangen handler alt om deg.»

Samtidig som fingrene mine fortsatte å penetrere henne, lente jeg ansiktet mitt ned igjen og sugde på klitorisen hennes. Som hun skrek og vred på seg! Min egentlige plan hadde vært å ta opp leker og utforske dem på henne, men jeg var egoistisk. Jeg ville være den som fikk henne til å nå klimakset. Jeg ville kjenne hver skjelving og rykning i henne.

Derfor var det fort og gale jeg dro ut en tube fra nattbordskuffen, og lot væsken renne over hele hånden min. Øynene hennes, mørke, men bedende, lå på meg hele tiden. Dermed var jeg fort tilbake med ansiktet mellom bena på henne.

Jeg stønnet mot klitorisen hennes samtidig som jeg sugde, fortsatte å nærmest pumpe fingrene ut og inn, nå dekket av glidemiddel. Jeg var så tent av det hele, at jeg presset fingrene inn i neven min neste gang de kom ut, og presset hele hånden inn i henne. Hun stønnet og bar seg, og jeg takket for at hun var så naturlig våt. Det var som en lek. En veldig pirrende lek.

«Mer!» skrek hun og presset hodet bakover i sengen,
de fastbundne hendene forsøkte å klamre seg fast til noe.
«Hardere!»

Jeg stønnet høyt idet jeg tok leppene bort fra klitorisen hennes, og fortsatte å presse hånden inn og ut av henne. Samtidig satte jeg meg mer opp og strakte på kroppen min, i villrede om hva jeg kunne gjøre for å slukke flammen i meg. Det ble varmere og varmere, stønnene hennes høyere og høyere. Vi pustet i tandem, der jeg fortsatte å presse neven inn og ut mellom bena på henne. Fy flate, ikke rart jeg hadde så lyst på henne.

Klynkingen hennes ble for mye der hun stirret like bendende på meg, og jeg knakk omsider. Dette var kanskje en fantasi som kom i oppfyllelse, men den krevde hennes tilfredstillelse. Jeg dro hånden ut og satte meg over henne. Vi presset leppene våres sammen i et desperat kyss, og med en latter bet jeg underleppen hennes. Hun ga seg til å stønne igjen når jeg lot benet mitt stryke hennes nedre deler samtidig som vi kysset, og ganske uventet var det dette som fikk henne til å nå toppen.

Hun skrek ut og hele kroppen rykket hardt til. Jeg kunne kjenne væsken hennes mot benet mitt, men fortsatte å gni, red bølgen ut side om side. Snart kollapset hun, utmattet, men lattermild. Jeg fulgte straks etter der jeg lå oppå henne, også med en latter som trillet ut.

«Herregud, det var… herregud,» hvisket hun. «Har du planlagt dette lenge?»

«En stund. Jeg planla med leker også, men… Ble litt vel revet med denne gangen.»

Smilet hennes ble varmt, men lysten hang igjen som en skygge i øynene hennes.

«Ingen fare. Trenger ikke å bli siste gang…» Begge ble tungpustet, nesten lokket til å sette i gang en ny runde her og nå, men vi innså at det var bedre å samle kreftene først. Dessuten la hun til en viktig detalj, «Men kanskje først av alt, bør du få av meg disse lenkene.»

Nicole

Vil du lese flere erotiske noveller? Les de andre erotiske noveller fra novellekonkurransen her: