Derfor bør du kjøpe erotiske julegaver

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi er inne i en tid som for mange er veldig hektisk. Vær smart i år, få unna julehandelen tidlig og stress ned med sexleketøy!

Hva skal man kjøpe til en som har alt?

Når det kommer til hva man skal kjøpe blir det ofte vanskelig, for vi har jo alt. I en hektisk hverdag er det likevel ikke alltid man har tid til hverandre. Derfor bør absolutt årets julegave være å investere litt ekstra tid til de du bryr deg ekstra om.

Kjøp noe som et symbol på noe dere skal gjøre sammen som for eksempel en massasjeolje. Erotisk massasje fører til en indre ro, vellyst, avslappethet i kropp og sinn som kan oppheve hemninger og forsterke følelser. Kanskje det er på tide og utforske din partners kropp og få oppleve en ekstra sensuell nærhet mellom dere.

Kondomeriets nye serie "Mer Lyst" er inspirert av våre kunders favoritter. Her vil du finne lekre sexleketøy i mange ulike varianter. Noe for en hver smak!

Gavetips som begge blir glad for:

– Massasjeolje
– Erotisk spill
– Franske truser
– Klitorisvibrator
– Parvibrator
– Penisring
– Orgasmekrem

Gi av tiden din:

Uansett er tiden du bruker sammen med personen du gir gaven til, mins like viktig som selve gaven. Dette er et supert gavetips som passer til alle aldere. Til barna kan du gi et byggesett dere sammen skal sette opp, din kjære kan få et erotisk spill dere kan spille sammen, mens til mor og far kan du gi en kokebok med oppskrifter dere kan lage sammen.

Husk at julen handler om det å ha de hyggelig sammen. Stress ned, spis godt og nyt tiden, SAMMEN!