De harde julegavene alle vil ha | Kondomeriet

De harde julegavene alle vil ha

Vet du ikke hva du skal gi bort i julegave i år? Frykt ikke. Vi har gjort jobben enkel for deg, og funnet frem julegavene som vekker julestemningen - på alle mulige måter. Erotiske sexleketøy er tingen å gi bort i år, og vi skal fortelle deg hvorfor.

Slipp angstfylte shoppingturer på jakt etter de perfekte julegavene. Sexleketøy er den beste gaven å gi til noen du er glad i, og er noe de virkelig kommer til å sette pris på. Det er ingen som vil ha byttelapp på en rekke heftige orgasmer...

Katarina-produktekspert-NY.jpg

En erotisk julegave er både bra for kropp og sjel, og hjelper alle å få litt lavere skuldre i julen, forteller produktekspert Katarina Andresen. Dette er også julegaven som fortsetter å gi, selv når julen er over. For hva er vel bedre enn en skikkelig heftig orgasme?

Nedenfor tipser produkteksperten om hvilke sexleketøy du kan gi til din kjære denne julen! 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha2.jpg

Gi bort kraftige vibrasjoner 

Er du litt i tvil om du skal gi sexleketøy i gave? Da er en massasjestav den perfekte gaven, sier Katarina. En massasjestav kan gi deg orgasme på orgasme, og som i tillegg sørger for himmelske forspill. Hallelujah-stemningen på soverommet lar ikke vente på seg med denne! Bella Mini Wand massasjestav er den perfekte gaven til en som liker kraftfulle vibrasjoner – enten for å løse opp i stive muskler, eller for en deilig intimmassasje...

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-bella.jpg

Gi én rose til jul...

Er det en ting vi ikke hadde nølt med å gi i julegave til henne, er det vår nye Romp Rose klitorisstimulator.

-Dette er en leken og diskré klitorisstimulator med Pleasure Air teknologi som gir deg helt himmelske orgasmer, forteller produkteksperten. 

Den har på lik linje som Womanizer, ingen vibrasjoner, kun deilige trykkbølger som "sutter" på klitoris. Dette forhindrer at klitoris blir overstimulering og gjør det enklere å oppnå orgasme kjapt! Det er ikke bare sølvguttene som kommer til å synge julen inn...

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-romp-rose.jpg

Det er ikke bare kvinner som vil ha trykkbølger

Dette er julegaven du burde unne han... Masturbatoren Arcwave Ion er årets julegave! Masturbatoren bruker den samme, kjente trykkbølgeteknologien Womanizer er blitt så elsket av kvinner for! Det er rett og slett mannens svar på en Womanizer. Den vil stimulere frenulum, strengen på undersiden av penishodet, og gi han en helt ny måte å onanere på - og en helt ny følelse av selve orgasmen! 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-arcwave.jpg

Gaven alle kvinner bør ha i nattbordskuffen! 

Om du ikke har gitt bort en Womanizer enda til partneren din... Da er det på tide, råder Katarina. Vi har et stort utvalg av deilige Womanizere som passer mange ulike nytelsesbehov. Vi har blant annet bestselgeren: Womanizer Liberty. Klitorisstimulatoren har tatt kvinner verden over med storm. Womanizer Liberty har hele 6 pirrende programmer og kommer i en reisevennlig modell, med et magnetcover som gjør oppbevaring hygienisk og diskré. Vi lover deg at dette er en gave partner blir glad for... 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-womanizer.jpg

Ny måte å stimulere g-punktet på...

Har du eller partneren din kanskje allerede en av de klassiske Womanizerne fra før? Da er denne nyheten fra Womanizer midt i blinken! Denne spås å bli den "neste store" av eksperten. Womanizer OG byr nemlig på både orgasmefremkallende trykkbølger, pirrende vibrasjoner og en ny, revolusjonerende måte å stimulere g-punktet på. En fantastisk nytelse du eller din kjære ikke vil gå glipp av... 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-womanizer-og.jpg

Deilig vibrator til penis

En annen favoritt å gi til ham, er denne spennende vibratoren sier Katarina. Manta penisvibrator er en unik mannevibrator, som vil gi en ny dimensjon til sexlivet. Manta omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben, munnsexen og samleie enda bedre. 

– "Følelsen kan sammenliknes med en svært god blowjob, bare litt bedre. Hodet faller dypt ned i puten og tærne krøller seg, det hele blir en intens akt."  Les hele opplevelsen til John her. 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-manta.jpg

Glid inn julen...

Det er aldri feil å få litt tilbehør i julegave! Glidemiddel gjør intimstunden enda bedre, og kan brukes både under samleie og med favorittleketøyet ditt. Hos oss bugner det av masse deilig glidemiddel som passer godt i nattbordskuffen - blant annet våre populære glidemidler fra Luksus-serien! Her finner du alt fra vannbasert, analt, sensitivt til aloe vera glidemiddel. 

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha-luksus-glid.jpg

Prøv gaven sammen

Produkteksperten råder om å være litt kreativ dersom man ikke tør å gi gaven sin på selve julaften foran familien. Gjem gaven under sengen, under puten, i skapet eller gi den som morgengave, sier Katarina. Eller hva med å kle deg opp i sexy undertøy og overraske din kjære etter at gjestene har gått? Dropp oppvasken! Det behøver ikke å være komplisert. Du kan eksempelvis kle deg i et småfrekt undertøysett og prøve gaven sammen med din kjære...

Artikkel-de-harde-gavene-alle-vil-ha1.jpg

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti

Orgasmegaranti er rett og slett vår «fornøydgaranti». Vi vet at vi har noe for absolutt alle, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet, som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, dermed også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Når du kjøper et vibrerende leketøy i en av våre butikker, kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager dersom du ikke oppnår orgasme. Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere til å finne et produkt som fungerer bedre for deg, blant vibrerende leketøy.