John tester Fun Manta penisvibrator | Kondomeriet

John tester Fun Manta penisvibrator

Les John sin anmeldelse av Fun Manta penisvibrator, og få tips til hvordan du kan kombinerer Fun Manta med andre sexleketøy.

Sponset/reklameDenne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives.

John er 23 år fra Rogaland og har testet Fun Manta penisvibrator.

Fun Factory – Manta

Det er sjelden jeg sitter på ferie og gleder meg til å dra hjem, men denne gangen gjorde jeg det. Hjemme ventet nemlig en spennende pakke fra kondomeriet på meg. Jeg trippet, klarte nesten ikke vente. Men heldigvis går feriene fort, og denne var intet unntak.

Noen dager senere stod jeg spent på postkontoret. Der får jeg utlevert en helt nøytral eske, slik som jeg alltid får fra Kondomeriet. Esken var liten, kompakt og «kjedelig» å se til. Men det er innsiden som teller.

Jeg nådde ikke lenger enn bilen før jeg åpnet esken. Det hele kunne minne litt om en liten gutt på julaften som endelig skulle få åpne den store pakken under juletreet. Det første jeg tok ut av esken var et velkjent produkt fra soverommet, noe jeg hadde fra før men som en aldri kan få nok av. En tube Luksus vannbasert glid, for hva er vel leketøy uten glid? Deretter var det den tunge delen i pakken. Spenningen var til å ta og føle på. Min første tanke var: hva i alle dager er det der og hvordan brukes den?

Jeg gjenkjente produsenten med engang. Hjemme har jeg noen Fun Factory produkter fra før, disse har gitt meg store og gode orgasmer alene og med partnere. Med det i bakhodet ble forventningene til Manta skyhøye.  Produktet var innpakket i en elegant og stilren eske i kjent Fun-stil.

Selv om jeg egentlig hadde dårlig tid valgte jeg å ta en kjapp en med mitt nye leketøy. Lyset på soverommet ble dimmet og musikken spilte i bakgrunnen. Jeg tar Manta ut av esken. Det er ingen tvil om hva som skal hvor, og med det skjønte jeg relativt kjapt hvilke muligheter jeg hadde i hånden. Manta kom ferdig ladet og var like klar som meg. Idet jeg skrur på vibratoren begynner det å kile på penisen, den vet hva som skal skje.

Tidenes kjappis

Penisen har fått et rikelig lag med glid. Jeg begynner med et stryk over skaftet. Vibreringen gikk som et lyn gjennom kroppen. Videre plasserer Manta rundt penisen og stryker den opp og ned. Det føles bra ut ved roten, og helt sykt når jeg når penishodet.

Følelsen kan sammenliknes med en svært god blowjob, bare litt bedre. Hodet faller dypt ned i puten og tærne krøller seg, det hele blir en intens akt. I «leppene» til Manta er det riller for å holde glidemiddelet på plass, disse gir også en ekstra stimulering.

Jeg satte Manta på max, full vibrering i sirkulær bevegelse rundt penishodet. Da var det ikke lange tiden før spruten stod og jeg kunne puste lettet ut. I løpet av akten hadde jeg rukket å bli svett i panna, og hjertet dunket kjapt.

God i seg selv, enda bedre med andre

Det skulle så gå noen dager før jeg fikk prøve runde to. Men denne gang hadde jeg mer tid og nå kunne jeg gjøre litt mer utav det hele. Lyset ble nok en gang dimmet, musikken stod på og stemningen var i lett Fifty Shades stil. Jeg fant frem flere leketøy som jeg kunne bruke sammen med Manta. Deriblant en anal vibrator som også er laget av Fun Factory.

Med den ene vibrerende mot g-punkt og Manta rundt penisen var det ikke lett å holde igjen. Men denne gang skulle jeg bruke tid på en ekstra god orgasme, så her fikk jeg virkelig trent på å holde igjen orgasmen. 

Jeg tok etterhvert frem en Fleshlight og holdt Manta inn mot roten av penis i det jeg brukte den. Det fungerte også veldig bra å holde Manta mot skallet på Fleshlighten, da ble hele den et vibrerende underverk. Når jeg kombinerte disse to sammen var det tilnærmet umulig å holde igjen. Følelsen var så intens, så ekte og så deilig. Denne gang oppnådde jeg en av mine hittil sterkeste orgasmer.

En soleklar favoritt

Etter en uke med Manta og flere gode orgasmer blir dette nå min nye reisevenn. Vibratoren har god batteritid, en fin størrelse og lav vekt. Det føles som et svært slitesterkt material, derfor regner jeg med denne holder noen år.  Den erstatter selvsagt ikke god sex, men den kan helt klart gjøre god sex enda bedre. Den skal definitivt få være med i sengen til neste partner slik at vi begge kan få gleden av den.