Erotisk massasje: Slik mestrer du kunsten

En erotisk massasje er kanskje det mest eksklusive forspillet som finnes. Slik gir du en deilig erotisk massasje på fem steg.

En erotisk massasje lar dere komme tettere på hverandre. Både fysisk og psykisk. Ved å utforske partnerens kropp, gjennom bruk av kjærlige og sensuelle berøringer, bygger dere tillit til hverandre.

blobid1.png

En god massasje har flere fordeler. Det kan blant annet bidra til å redusere muskelspenninger og dempe stress i en hektisk hverdag. Men det kan også være sensuelt og opphissende, om det gjøres riktig.

Med andre ord: Stress ned, før dere hisses opp!

erotiskmassasje-bildeartikkel-2.png

Her er handlelisten

Når du skal i gang med en erotisk massasje, er det visse ting du bør ha om du ønsker å gjøre opplevelsen så deilig som mulig for en partner:

Du behøver absolutt ikke å være en profesjonell massør for å gi partneren en deilig massasje. Du kommer langt med en hengiven innsats og kjærlighet.

Under gir vi deg tips til hvordan å mestre den erotiske massasje-kunsten, steg for steg.

1. Velg riktig massasjeolje

Kopi av Finn din favoritt her! (1).png

Det viktigste er at massasjeoljen er glatt, slik at den tillater hendene dine å skli over partnerens nakne hud.

Velg gjerne en massasjeolje som er ment for å forsterke seksuell nytelse, som for eksempel HighOnLoves eksklusive massasjeoljer. De luksuriøse massasjeoljene inneholder blant annet cannabisolje, laget på hempfrø, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen og gjør deg mer følsom for berøring. Massasjeoljen gir næring til huden og etterlater den fløyelsmyk og glatt.

HighOnLove_Massasjeoljer.jpg

Massasjeoljene dufter av enten jordbær, litchi eller hvit sjokolade og er i tillegg spiselige. Noe som er et stort pluss når det kommer til erotisk massasje. På den måten kan du trygt la tungespissen og leppene fortsette jobben etter massasjen er over, om du er sulten på mer...

Oljen kan også trygt varmes opp i varmt vann for en hottere berøring. OBS: massasjeolje skal ikke brukes intimt. 

2. Sett stemningen

Kopi av Finn din favoritt her! (1).png

Før du går i gang med selve massasjen, må du sørge for at partneren din ligger komfortabelt. Ikke alle har en massasjebenk i hus, men med en seng, et bord eller gulv med god plass og en liten dose fantasi, kan du komme langt.

Demp lysene og tenn noen deilige stearinlys med en duft dere begge liker. Pass på at duften ikke er for intens. Dere skal tross alt (forhåpentligvis) holde på en stund. 

Andre ting som kan gjøre den erotiske seansen enda mer eksklusiv, er å sørge for å ha det varmt i rommet og å sette på noe beroligende eller sensuell musikk.

Erotiskmassasje-artikkel-stearinlys.png

Tips: Det er opphissende og godt å kjenne hud mot hud. Kle derfor av dere begge to under hele seansen.

3. Full kroppskontakt

Kopi av Finn din favoritt her! (1).png

De første 20 minuttene av en erotisk massasje, bør ligne en helt vanlig massasje. Ikke gå rett på de intime sonene, men la heller forventningene bygge seg opp underveis. Først er din oppgave å hjelpe partneren med med å koble av, før de kan hisses opp.

Improvisasjon fungerer helt fint, men det kan også være lurt å ha tenkt gjennom hvordan du skal gå frem, i forkant av den erotiske massasjen. Forsøk å inkludere hver del av kroppen under massasjen og sørg for ikke å miste kroppskontakt under massasjen.

massasje_par_nivå_1_farger.jpg

Erotiskmassasje-artikkelbilde-3.png

– Bruk håndflaten din for å lage flytende bevegelser og jobb deg gjennom hele muskellengden, sier Susan Findlay, direktør ved North London School of Sports Massage til Men's Health.

4. Tid for å pirre og erte

Kopi av Finn din favoritt her! (1).png

Etter at du har massert deg gjennom hele kroppen, er det på tide å bevege seg over til den erotiske delen av massasjen... Du vil erte og pirre dem, men ikke tilfredsstille dem helt ennå.

Beveg deg nærme de intime og erogene sonene, uten å faktisk røre dem. Stryk fingrene dine over partnerens lepper og la dem få en smakebit av hva som snart kommer... Istedet for å røre niplene, kan du massere rundt brystene. Begynn å massere på innsiden av lårmusklene, uten å bevege deg helt inn.

Kroppsspråket spiller en stor rolle i hvordan vi kommuniserer med hverandre. La derfor hver fingerbevegelse uttrykke hva du føler for partneren din.

5. Beveg deg til de intime sonene

Kopi av Finn din favoritt her! (1).png

Når du har teaset dem lenge nok, kan du bevege deg over til de virkelig store nytelsessonene. Sett massasjeoljen på hyllen og gå over til et deilig glidemiddel – eller enda bedre: en pirrende orgasmekrem- eller olje.

HighOnLove_Orgasmeolje.jpg

Du vet sannsynligvis hva som tilfredsstiller partneren din seksuelt, men her har du noen forslag til litt deilig variasjon.

Tips til henne: Smør 1-2 dråper med orgasmekrem på klitoris og la den få virke. Legg så hånden over venusberget hennes, med håndflaten ned. Begynn å stryke håndflaten forsiktig nedover, i retning klitoris og skjedeåpning. La fingrene gli langs kjønnsleppene hennes og lag deilige sirkelbevegelser i underlivet. Repeter med den andre hånden. Føl deg frem med ulike bevegelser og trykk. Etter hvert kan du la en finger gli inn i skjeden eller gå over til å massere med lepper og tunge.

Tips til han: Smør 1-2 dråper orgasmekrem på penishode og skaft. La vidundermiddelet fungere. La den ene hånden gli opp og ned langs skaftet på penis, og gi ham en varsom og lett runk. La pungen hans hvile i den andre hånden.La tomlene etter hvert forsiktig massere strengen på penis. Du kan også bruke fingrene til å lage små sirker i området mellom testiklene og anus, om han liker det. Etter hvert kan du la munnen overta (hånd)jobben.

Så til noe av det viktigste for å lykkes med å gi en tilfredsstillende og deilig erotisk massasje: La partneren fullføre det du startet og la han eller hun nyte et herlig klimaks.

Hvis din partner ønsker det, kan dere fullføre sammen. Men når du gir en erotisk massasje er det viktigste at du gir av seg selv, uten å forvente å få noe tilbake. Kanskje er partneren så avslappet at h*n helst ønsker å ligge stille og nyte din luksuriøse behandling?

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Kanskje du får tjenesten gjengjeldt senere – slik at også du kan få en erotisk massasje med en happy ending...

Kilder: Cosmopolitan.com, Menshealth.com, Kondomeriet.no