Erotiske spill for par

Bytt ut de klassiske brettspillene med et erotisk spill.

Et erotisk spill er en leken og pirrende måte å krydre kvelden på. Det er også perfekt som en del av et litt annerledes forspill. Det finnes mange forskjellige spill som lar dere ha deg gøy og deilig på én og samme tid.

5 erotiske forslag til spillkvelden

Bytt ut den gamle kortstokken: Bruk en frekk Kama Sutra-kortstokk, der hvert kort har en sexstilling hentet fra østens elskovskunst. Finn et kortspill dere liker og spill med kortene, for eksempel poker. Når vinneren har seiret trekker han eller hun et kort fra vinnerhånden. Den stillingen er premien! Eller hva med å gå for den gamle klassikeren klespoker? For hvert klesplagg som forsvinner, vil opphisselsen utvilsomt bygge seg opp..

114290_kamasutrakort.jpg

Spill et litt annerledes brettspill: Lyst erotisk brettspill er både både frekt, søtt og morsomt på én og samme tid. Spillet går ut på å komme i mål først. På veien trekkes det fantasikort og actionkort, der dere må besvare frekke spørsmål eller gjøre en utfordring. Spillet har også noen blanke kort, slik at dere kan lage egne spørsmål eller utfordringer.

114361_4_lystspillet2012.jpg

Erstatt Yatzy med erotiske terninger: Dere kan for eksempel bytte ut det klassiske terningspillet "Yatzy" med noen erotiske terninger som bestemmer kveldens skjebne. Trill terningene og la dem bestemme hvilke aktiviteter dere skal gjøre – og hvor de skal utføres...

117615_Dice_of_Passion_erotiske_terninger.jpg

Gjør spillkvelden lekende (rou)lett: Det finnes flere erotiske roulett-spill som gir deg og partneren erotiske utfordringer, som vil øke spenningen mellom dere. Pilen peker på et nummer som bestemmer hva du skal gjøre eller si. I dette spillet er begge vinnere!

118605_sexroulette_kamasutra(2).jpg

En ny vri på nødt og sannhet: Vi har flere ulike hjertespill som er fylt med ulike utfordringer skrevet på små papirruller. Blir det leken forførelse, lokkende forspill, en fantasi dere skal dele eller en erotisk utfordring? Et hjertespill gjør en vanlig spillkveld til et spennende eventyr. Her har dere ingen tidsbegrensning, og ingen tapere. Med dette fine spillet kan dere nyte hverandre og en rolig atmosfære, og øke intimiteten og nærheten dere imellom.

116583_Forspill erotisk hjertespill_2.jpg

Kos dere!