8 tips til en happy ending på Valentine's Day

Gjør det lille ekstra for partneren på kjærlighetens store dag. Kanskje får kvelden en lykkelig slutt for dere begge?

Du behøver ikke å tømme kontoen for å være generøs mot partneren din på den store kjærlighetsdagen.

Vi har samlet 8 tips som er snill mot lommeboken – slik at du kan overrøse kjæresten med oppmerksomhet, nytelse og kjærlighet.

1. Send erotiske meldinger til hverandre

Bruk dagen på å sexte – og bygg opp til et herlig klimaks på kvelden. Skriv noen erotiske meldinger og fortell hva du ønsker å gjøre med partneren eller hva du vil at partneren skal gjøre med deg...

«Jeg skal la deg gjøre hva du vil med meg i kveld»

Du kan også la partneren få et lite sniktitt på hva h*n kan forvente seg, ved å sende et småfrekt bilde.

Tinder_mobil_dame.jpg

Tips: Sexting behøver dere ikke bare å gjøre dersom dere ikke er sammen. Send for eksempel en sms mens du er på kjøkkenet og partneren sitter i stuen og vent på svar.

Litt usikker på hva du skal skrive? Vi har samlet 40 forslag til deg som ønsker å utforske sexting.

2. Handle på budsjett

Gi hverandre et valgfritt budsjett hver som er øremerket den romantiske (og kanskje erotiske) valentinsdagen. Sett av en bestemt sum og overrask hverandre med hvert deres nye supplement til et mer lekent og spennende sexliv.

Det kan for eksempel være en pirrende orgasmekrem eller et nytt og spennende sexleketøy dere kan bruke sammen. Mulighetene er mange!

3. Sex o'clock

Har du og din partner som oftest sex på samme tidspunkt, eksempelvis etter middagen, før leggetid eller på morgenkvisten? Vær litt spontan på valentinesdagen og ta initiativ til å ha sex på ett nytt tidspunkt i løpet av dagen. Litt variasjon kan være sunt – og veldig opphissende...

4. Ta desserten på soverommet

Desserten må ikke alltid serveres på middagsbordet...

artikkel-valentines-happyending-ny-feb24.jpg

Ta for eksempel med krem på boks, noen saftige frukter, sjokolade eller favoritt-godteriet deres inn på soverommet og la partneren suge søtsakene av fingrene dine. Fingertuppene våre er nemlig veldig sensitive for berøring, og de er blant flere erogene soner vi ofte overser.

Tips: Smakfulle glidemidler vil gjøre oralsexen enda deiligere!

5. Lag en sexy spilleliste

Sett dere ned sammen og lag en spilleliste med deilige låter som dere kan lytte til mens dere har sex. Det vil definitivt bidra til å bygge opp forventninger til sengekosen. Legg til låter med ulike rytmer og forskjellige tempo, slik at dere har noe til den rolige og sensuelle kosen og når ting hetes opp...

Tips: Legg til låter etter tur, og la partneren få ett lite hint om hva du ønsker å gjøre med vedkommende når tiden er inne...

6. Rollespill

Om dere tør å prøve, kan rollespill være både deilig og frekt. Dere kan for eksempel utforske rollespill i trygge rammer på soverommet, prøve dere frem med kostymer og rekvisitter eller la fantasien utspille seg i offentligheten. Blir situasjonen komisk, er det ingenting i veien for å sprute ut i latter og å forsøke igjen. Husk at latter er sexy og at øvelse gjør mester! Her finner du 40 forslag til rollespill som dere kan utforske for å tilføre litt ekstra krydder til valentinsdagen.

Tips: Om du eller dere ønsker å utforske rollespill, men synes det er litt kleint, har vi flere tips som kan hjelpe dere på vei.

7. Erotisk spillkveld

Et erotisk spill er perfekt til et lekent og pirrende forspill. Det finnes mange forskjellige spill som lar dere ha deg gøy og deilig på én og samme tid. Legg for eksempel både kveldens skjebne og noen frekke erotiske terninger i partnerens hender. Trill terningene og la dem bestemme hvilke aktiviteter dere skal gjøre (og hvor).

artikkel-happyending-terninger-valentines-ny-feb24.jpg

Tips: Hva med å spille den gamle klassikeren klespoker? For hvert klesplagg som forsvinner, vil opphisselsen utvilsomt bygge seg opp..

8. Erotisk massasje

En god massasje kan være utrolig avslappende og deilig, men det kan også føles veldig opphissende når en partner glir hendene over din nakne kropp, med myke og sensuelle håndbevegelser. Finn en sensuell massasjeolje, som gjerne er spiselig, slik at den tåler myke kyss og slikk etter hvert som massasjen utvikler seg.

Begynn med en vanlig kroppsmassasje, slik at partneren får slappe ordentlig av. Deretter kan du beveger deg over til å erte og pirre de intime sonene, før du avslutter med å stimulere de rette nytelsesknappene. Om du spiller kortene dine riktig, venter det kanskje en lykkelig slutt for dere begge? Les hvordan du mestrer kunsten av å gi en deilig erotisk massasje på fem steg.

Tips: Ha alltid kroppskontakt under hele massasjen. Den som masserer, bør også kle av seg. Det er deilig å kjenne hud mot hud!

Kilde: Cosmopolitan.com, Kondomeriet.no