10 orgasmefavoritter til han og henne | Kondomeriet

10 orgasmefavoritter til han og henne

Utforsk nye orgasmer med disse sexleketøyene. Er du klar for å komme igjen, igjen og igjen?

Er det på tide å prøve ditt aller første sexleketøy eller kanskje dags for å oppgradere herlighetene som allerede har fått sin faste plass i nattbordsskuffen?

Dersom du er klar for nye orgasmiske opplevelser under dyna, finnes det mange veier til rom. Kanskje litt for mange? Vi har derfor samlet fem orgasmefavoritter til henne og fem orgasmefavoritter til han for å gjøre valget litt enklere.

Damene først...

Womanizer Liberty

Lite kan måle seg med den fantastiske Womanizer Liberty. Den mindre utgaven av Womanizer er Kondomeriets absolutte bestselger. Det er kanskje ikke så rart når den har gitt kvinner raskere og sterkere orgasmer. Flere opplever også multiorgasmer! Er du blant dem som ennå ikke har testet ut Womanizer, bør du hive deg på orgasmebølgen. Du kan takke oss senere...

118286_womanizer_liberty_red_wine.jpg

womanizer Liberty omtale.PNG

Pris: 999,-

Vibrator Chaiamo

Det er ikke uten grunn at vibratoren Chaiamo er blitt en favoritt for mange. Vibratoren kan brukes både innvendig og utvendig – perfekt for deg som elsker både innvendig og utvendig stimuli! Den har kraftige vibrasjoner, er oppladbar og vanntett. Styr deg gjennom 10 herlige programmer og finn din vei til orgasmeland.

118319_Chaiamo_svart.jpg

Pris: 499,-

Fifty Shades Greedy Girl rabbitvibrator

Rabbitvibratoren har lenge vært å finne i nattbordsskuffen hos kvinner verden rundt. Ikke overraskende når sexleketøyet lar deg stimulere både klitoris og treffe G-punktet i skjeden på én og samme tid. Rabbitvibratoren Greedy Girl fra Fifty Shades of Grey er intet unntak. Den har hele 36 (!) mulige vibrasjonskombinasjoner for din ultimate nytelse.

118764_greedy_girl_rabbit(1).jpg

Pris: 899,-

We-Vibe Wand

En massasjestav er noe enhver kvinne bør ha i leketøyssamlingen. Ikke bare kan den brukes til intimmassasje på klitoris og gi deg magiske orgasmer, men den kan også brukes til å massere stive og ømme punkter på resten av din eller en partners kropp. We-Vibe Wand  er umulig å ikke like! Du får til og med ekstra tilbehør til massasjehodet – slik at den blir en penisvibrator eller slikkemaskin når massasjestaven vibrerer. Dette er et virkelig multi-tool! 

118731_wand_we_vibe(17).jpg

imageaf4nm.png

Pris: 1799,-

Mimi vibrerende egg

Klitorisvibratoren Mimi er det perfekte vibrerende egget for deg som liker klitorisstimuli! Mimi er stillegående, trådløs, badetett – og, ikke minst, utrolig lekker og diskré. Formen gjør at klitorisvibratoren ligger behagelig i hånden, og du kan selv velge om du ønsker å legge hele flaten på klitoris eller bruke den myke tuppen for en mer intens stimulering. Denne får deg garantert i mål...

114134_MiMi_rosa_1.jpg

Mimi omtale.PNG

Pris: 899,-

Fifty Shades Feel It Baby penisring

Denne vibrerende og prisgunstige penisringen var blant årets mest solgte sexleketøy hos Kondomeriet i 2019. Fifty Shades Feel It Baby penisring gir ham hardere og langvarige ereksjoner. De kraftige vibrasjonene kjærtegner penis, men kan også settes på opp ned for å tease testiklene. Ha den på under vaginalt samleie og la vibrasjonene pirre dere begge til orgasme...

115911_liten_skalert_feelit.jpg

Pris: 219,-

Prostatavibrator Vector

De siste årene har stadig flere menn kastet seg på analbølgen, og prostatavibratoren Vector er raskt blitt en favoritt. Det justerbare skaftet treffer garantert prostatakjertelen som stimuleres i mannens anus. Vector har flere funksjoner som kan styres med både app og fjernkontroll. Utforsk gledene ved prostatastimuli, du også, og opplev kraftigere og mer intense orgasmer! Du vil nok ikke angre...

118623_vector.jpg

«Jeg vil absolutt anbefale andre å prøve,
da denne kan gi nye høyder i ditt sexliv,
og kanskje ekstra digg sammen med kjæresten».

Dette er Olaf (36) sin konklusjon etter å ha testet en prostatavibrator for første gang. Les hele hans kundeomtale av prostatavibratoren Vector her.

Pris: 1390,-

Fleshlight Stamina vagina

Fleshlight Stamina vagina er laget i et fleksibelt Real Skin-materiale og passer de aller fleste penisstørrelser. På innsiden gjemmer det seg stimulerende nupper for en ekstra pirrende følelse. Fleshlight Stamina er trangere enn en vanlig Fleshlight. Og det ryktes: Kan du holde ut i 10 minutter med denne, så holder du ut i 20 minutter med hvem som helst… Om du ennå ikke har prøvd Fleshlight, vil du nok bli overrasket over hvor godt det føles. Nærmere «ekte vare» kommer du ikke!

109817_1_STU_gold.jpg

Pris: 599,-

Penisvibrator Fun Manta

Mange menn liker stimuleringen en får ved å kjærtegne skaftet og penishodet med deilige vibrasjoner – og penisvibratoren Fun Manta er definitivt sexleketøyet som får jobben gjort! Denne pirrer ikke bare ham til orgasme under onani-lek, men kan også brukes sammen med en partner. Penis blir nemlig forvandlet til en ekte vibrator. Perfekt til sengekosen...

118393_manta_stroker.jpg

Få tips til hvordan å kombinere penisvibratoren med andre sexleketøy i John sin anmeldelse av Fun Manta.

Pris: 990,-

The Handy runkemaskin

Gjør som mange menn før deg, og overlat runkingen til The Handy runkemaskin. Onani blir trolig ikke det samme igjen... Du får en deiligere følelse enn ved en «vanlig» runk – uten at du selv behøver å gjøre (hånd)jobben. Smør litt glidemiddel på penis, tre på deg en onanihylse og la Handy pirre deg til orgasme. Du kan selv velge om du vil ha det raskt og intenst eller forførende mykt, og runkemaskinen kan styres via internett og Bluetooth. Det åpner opp for mange spennende muligheter!

118814_thehandy3.jpg

«Det er rett og slett en fantastisk maskin, som gjør sexlivet enda litt mere spennende!
Både for deg som er alene, og for dere heldige som har noen å leke med.
Denne MÅ bare prøves!»

Les flere lovord fra Petter (23) i hans anmeldelse av The Handy runkemaskin.

Pris: 1590,-

Er du ute etter noe nytt og spennende, er du kanskje ikke lenger i tvil om hva som blir det neste tilskuddet i leketøyssamlingen? Men hvis det skulle være tilfellet, finner du mange flere spennende varianter du kan utforske i vår sexleketøy-kategori.