Olaf tester Vector prostatavibrator

Les om Olaf sitt første med en prostatavibrator!

Sponset/reklame: Olaf er 36 år og bor i Oslo. Han har skrevet denne anmeldelsen i bytte mot et gratis produkt. 

– Har vært litt nysgjerrig

Da kom endelig dagen da jeg fikk en pakke i posten igjen, men dette var noe annet enn den vanlige pakken fra Kina. Nå var det nemlig Kondomeriet som hadde sendt pakken! Heldigvis var det ikke synlig utenpå pappesken hva som skjulte seg på innsiden, og takk gud for det!

Det er fort gjort å tenke at sexleketøy for menn, ja da må det jo være en onanihylse eller penisringer. Men heldigvis har det kommet flere leketøy som menn kan nyte godt av, slik som dagens krabat, nemlig prostatavibrator. Og nei, man trenger absolutt ikke å være homo for å nyte gleden prostata kan gi.

Jeg har vært nysgjerrig på stimulering av prostata og har lekt med tanken om en slik vibrator før, og nå hadde Vector dukket opp. Innpakningen gir et inntrykk av kvalitet, tenk Apple. Ivrig som jeg er river jeg i stykker pakken og tar tak i Vector. Den har en fin buet form, og ser ut til å kunne treffe prostata bra, samtidig som den dekker mellomkjøttet bra.

–Kan styres over nett

Den er helstøpt i glatt silikon, og det eneste som titter ut er det magnetiske ladepunktet. Sa jeg at den er vanntett? Jo, og så er det en av/på knapp. Jeg prøver knappen. Hele greia begynner å bevre og hoppe! Shit, her må det da være i alle fall 2 vibratorer, en i hver ende!?

Allright, jeg får roe meg ned litt og ta en titt på resten også.

I esken var det også med en fjernkontroll, USB ladeledning, og en liten prøve med glidemiddel. Fjernkontrollen er enkel og grei, den bruker du til å bytte mellom de 10 ulike programmene, og du kan justere intensiteten opp og ned. De har også en app man kan koble til, der man kan velge mellom de 10 ulike programmene, lage sitt eget program, eller til og med la kjæresten din styre Vector over internett.

– Klar for action

Det var tydeligvis bra med strøm på Vector, men jeg velger likevel å sette den på lading. Kjedelig hvis det blir stopp under akten og jeg må gjøre noen undersøkelser først. Hvordan går man egentlig fram for å få en best mulig opplevelse? Dette er litt annerledes enn det jeg pleier å gjøre, så jeg starter leting på nett. Så slår det meg at jeg har sett at kondomeriet har noen inspirasjonssider.. Joda, jammen har de en artikkel om mannens P-punkt!

Klar for action! Jeg legger meg ned og slapper av, prøver å føre inn vibratoren, men fersk i faget som jeg er så trenger jeg litt oppvarming før den smetter inn. Men o’ hildrande du som det føles bra når den er på plass! Det føles frekt, og hvis ikke junior var klar fra før så ble han det nå si! Når jeg etter hvert starter Vector via appen så starter den med et smell. Her må jeg skru ned intensiteten for dette var kraftig.

– Anbefaler andre å prøve

Ligger en stund og bare nyter de forskjellige programmene, men skjønner etter hvert at denne alene ikke er nok til å få meg til å komme. Jeg velger programmet som heter wave(som fungerer slik det høres ut, i bølger) og prøver å gjøre en form for «knipeøvelser» i takt med vibrasjonene. Dette føles digg og noen ganger treffer den et sweetspot, men jeg må etter hvert gi opp «hands-free».

Alt i alt var dette et meget hyggelig første bekjentskap med Vector, og vi kommer nok til å bli bedre kjent gjennom sommeren. Jeg vil absolutt anbefale andre å prøve, da denne kan gi nye høyder i ditt sexliv, og kanskje ekstra digg sammen med kjæresten.

Ønsker dere alle en riktig frekk sommer!

Olaf