Her er årets beste sexleketøy 2019 | Kondomeriet

Her er årets beste sexleketøy 2019

Hvilke sexleketøy fra 2019 var nordmenns favoritter?

Hvilke sexleketøy har dominert salgslistene? Hvilke sexleketøy har overrasket oss mest positivt? 

Vi oppsummerer sexleketøyåret 2019. Listen består av både nykommere og gamle favoritter.

Womanizer Liberty

Ingen over, ingen ved siden av. Denne lille klitorisdingsen har fått norske kvinner så begeistret i 2019, at knapt noe kan måle seg! Den litt mindre versjonen av Womanizer, har vært et lett valg for folk flest, med sin fine størrelse og reisevennlige magnetlokk.

118286_womanizer_liberty_red_wine2.jpg

Pris:999 ,-

Hissig klitorisvibrator 

En klitorisvibrator er en elsket gjenstand i nattbordskuffer i det langstrakte land, uansett sivilstatus. I 2019 var det Mer Lyst Hissig klitorisvibrator som ble folkets favoritt. Denne prisgunstige hissigproppen får fart på klimakset, og er hendig i enhver situasjon. 

118387_HissigKlitorisvibrator_prod(2).jpg

Pris: 299 ,-

Mer Lyst Snerten analplugg

Når det kommer til anale leketøy, er Mer Lyst Snerten analplugg en bestselger, år etter år. Lilla og liten – og helt ubeseiret. 

Den pirrende formen, det myke materiale og den “ufarlige” størrelsen, ser ut til å lokke både han og henne til å prøve noe nytt. 

117424_merlyst_snerten_analplug.jpg

Pris: 129 ,-

Manta penisvibrator

Årets nykommer! Manta penisvibrator har revolusjonert nytelse for gutta! Penisvibratoren har vist seg å være et elegant parleketøy, samtidig som det gjør alenestunden til ham mer spennende. Manta har fått fantastiske tilbakemeldinger og ble raskt en bestselger hos Kondomeriet.

Manta kommer i flere farger.

118393_manta_stroker.jpgPris: 990 .-

Penisring Fifty Shades of Grey

Noen favoritter består. Det er tilfelle for Feel it baby penisring fra Fifty Shades of Grey-kolleksjonen som igjen har klatret til topps på salgslistene. 

Penisringen sørger for at ereksjonen blir sterkere og mer langvarig, og samtidig vil både hun og han kunne nyte de deilige vibrasjonene fra vibratoren i toppen. Leketøyet er prisgunstig og en god start for par som vil prøve noe nytt.

115911_feelitbaby_cockring_2.jpg

Pris: 219,-

Greedy Girl Fifty Shades of Grey

Den gode gamle “rabbiten” er fortsatt høyt på listen over elskede gjenstander i nattbordskuffen. 

Kundefavoritten Greedy Girl fra Fifty Shades kombinerer kraftige klitorisvibrasjoner med stimulering av g-punktet. En kruttsterk kombinasjon som kvinner har lagt sin elsk på!

Greedy Girl er en av våre absolutte kundefavoritter gjennom tidene. Det eneste som er nytt i år er esken!

118764_greedy_girl_rabbit(1).jpg

Pris: 899 ,-

Mer Lyst Ivrig Mini Wand

Hvem skulle tro at den lille massasjestaven fra Mer Lyst fikk jobben gjort så innmari effektivt? Tilbakemeldingene er overveiende positive, og Ivrig Mini Wand feier seg glatt inn i rekken av årets bestselgere!

Vibrasjonene gjør den perfekt å bruke på klitoris, for de som trenger det lille ekstra. Ivrig har 7 ulike programmer. 

118505_Ivrig_MiniWand_prod(5).jpg

Pris: 379 ,-

Fristende Fleshlight

Fleshlight er et klassisk sexleketøy, og verdens største produsent av mannlige sexleketøy. 

Selv om de har vært på markedet lenge, kan vi se en oppsving i salget i år, spesielt av Mer Lyst Fristende Fleshlight. Mer likestilling på soverommet betyr også at det blir mer akseptert at han eier et sexleketøy– på lik linje med kvinner. 

118355_fristende_fleshlight(1).jpg

Pris:599 ,-

We-Vibe Vector prostatavibrator

Når vi ser tilbake på 2019 er det én trend som tydelig skiller seg ut – at menn tar i bruk anale leketøy for å stimulere prostata. Prostatavibratoren We-Vibe Vector har høstet enormt mange gode tilbakemeldinger, både fra kunder og fra anmeldere. 

Les Lassard (26) sin anmeldelse av Vector her. 

118623_vector.jpg

Pris: 1390 ,-