Mer Lyst startpakke

Artikkelnr. 121667
449,- før 617,00

DET DU TRENGER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne startpakken får du alt du trenger for å oppnå herlige orgasmer! Her får du Mer Lyst Ellevill, Luksus naturlig glidemiddel og Tango vibratorrens - perfekt for nybegynnere!

Den perfekte pakken for nybegynnere

Er du nybegynner i sexleketøy-verden og lurer på hva du kan starte med? Da er denne Mer Lyst startpakken perfekt for deg! Her får du tre supergode produkter som aldri slår feil. I pakken får du: 

Minivibrator til nybegynneren

Mer Lyst Ellevill minivibrator lar deg utforske både under og over trusekanten. Minivibratoren har en bøyd tupp som gjør det enklere å utforske det magiske g-punktet, men den er også helt fantastisk å bruke på klitoris eller andre erogene soner. Den kompakte størrelser gjør at den får plass i nattbordskuffen, eller i vesken på vei til en leken partner som kanskje også har lyst til å føle de deilige vibrasjonene...?

Ikke la deg lure av størrelsen. Minivibratoren har hissige og kilende vibrasjoner som definitivt vil være nok til å gi deg det du lengter etter: noen deilige orgasmer. Totalt har du 10 vibrasjonsmodus å leke med; 3 hastigheter og 7 ulike mønstre. Alle vibrasjonsprogrammene styres via én knapp, som også lyser under bruk. Minivibratoren er også oppladbar og dusjtett, så frykt ikke om det blir litt vått...

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy.

Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Rensespray til sexleketøy

Tango vibratorrens spray lar deg rengjøre sexleketøyene dine på en enkel og effektiv måte. Rensesprayen fjerner bakterier, slik at du kan nyte dine sexleketøy igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Hvor mange stjerner vil du gi?