Luksus Vibratorrens spray 100 ml

Artikkelnr. 119112
2 omtaler
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 100

Renhold av sexleketøy er viktig. Luksus Vibratorrens er en antibakteriell spray som fjerner bakterier på alle dine sexleketøy!

Vibratorrens i sprayform

Luksus Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensespray for dine sexleketøy. Et par sprut av sprayen er alt som trengs for å ta vare på dine sexleketøy og for å forhindre irritasjon i underlivet. God hygiene i forbindelse med sexleketøy er viktig får å unngå for eksempel skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon. Det gjelder alle leketøy for både han og henne som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig – men er særlig viktig for anale sexleketøy. 

Flasken rommer 100 ml!

Slik bruker du rensesprayen:

Vask leketøyyet med mild såpe og vann etter bruk og tørk av overfødig vann med en lofri håndduk. Spray deretter et lag med vibratorrens over leketøyet og la det lufttørke i tre minutter før du skyller det av igjen. Nå er leketøyet klart til bruk igjen.

Nytt design, samme gode kvalitet

Luksus Vibratorrens spray har tidligere inngått i Smak & Behag-serien, men da som en rensegelé. Nå har den ikke bare fått nytt design og nytt merke, men også blitt gjort om til sprayform. Sprayformen har samme gode kvalitet som rensegeléen og kan brukes på alle våre sexleketøy, nå også på Womanizer!

Ingredienser: Alcohol Denat., Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethhanolamine, Disodium EDTA, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Styrax Benzoin (Benzoin) Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Benzyl Alcohol, Coumarin, Cl 42090 (Blue 1).

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: