Climaximum vibrerende penisring Capture

Artikkelnr. 120979
1 omtaler
539,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Blå
  • Materiale: Silikon
  • Lengde cm: 10,9
  • Diameter cm: 6,7
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Climaximum
  • Batteritype: Oppladbar
  • Lydnivå: Moderat
  • Vibrasjonsstyrke: Kraftig
  • Justeringsmuligheter: Trinnvis

Den vibrerende penisringen Capture fra Climaximum har 10 vibrasjonsmodus, er vanntett og oppladbar og gir deg en hardere ereksjon. Hva mer kan du ønske deg i en penisring?

Vibrerende penisring

Den vibrerende penisringen Capture fra Climaximum gir deg alt du vil ha i en penisring: en hardere ereksjon, et deilig materiale og mange vibrasjoner som kan nytes alene eller med partner. Den har et stødig silikonmateriale, som gir et godt trykk rundt penis, og sikrer deg en enda hardere ereksjon - som varer og varer!  Penisringen Capture passer de aller fleste penisstørrelser da ringen er laget av tøyelig et tøyelig materiale, noe som også gjør den enkel å ta av og på. Tre den på skaftet, når penis er erigert, og velg hvilken vei du ønsker at den vibrerende overflaten skal vende og finn din favoritt blant 10 vibrasjonsmodus. Prøv å plassere penisringen rundt skaftet, med overflaten ned, slik at den vibrerer herlig mot dine testikler under alenestunden. Du kan også forsøke å feste penisringen rundt testiklene og vende overflaten bakover, slik at den stimulerer området mellom pungen og anus. Om du ikke har prøvd dette før, kan du glede deg til en orgasmisk overraskelse! Penisringen er i tillegg oppladbar og 100 % badetett, så hva med å ta den med i badekaret eller dusjen for en våtere opplevelse? 1,5 time med lading gir deg 1,5 time med deilig lek... 

Merk: Husk å ikke bruke penisringen i mer enn maksimum 30 minutter sammenhengende. Utvis også forsiktighet om du bruker blodfortynnende medisiner, og om du har diabetes. 

Penisring for par

En vibrerende penisring som denne er det perfekte tilskuddet til ekstra deilig sengekos sammen med en partner! Ikke bare vil din kjære sette pris på den harde ereksjonen som Capture gir, men din partner vil også nyte godt av vibrasjonene, takket være den store overflaten på penisringen. Under samleie vil nemlig overflaten kunne treffe og stimulere partnerens intime områder, enten det er klitoris eller analåpningen, og kunne forsterke nytelsen og begges orgasmer. Den lar dere rett og slett få mer ut av sexen, og kan brukes i alle tenkelige sexstillinger. Hva venter du på?

Om Climaximum-serien

Climaximum er en serie med kvalitetssexleketøy til kvinner, menn og par. I serien finnes det alt fra diskré og elegante til maskuline og kraftige sexleketøy. Nybegynner eller mer erfaren? Her finnes det noe for alle. Climaximum-serien fås eksklusivt hos Kondomeriet.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?