Frekk sexhuskepakke

Artikkelnr. 121665
1699,- før 2138,00

FREKK KVELD?

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Dette er den perfekte pakken for deg som er leken og frekk. I denne pakken får du to av våre bestselgende produkter: Sexhuske Spinning fantasy og penisring fra Climaximum!

Sexhuskepakke med penisring

Prøv nye deilige sexstillinger med denne fantasiske sexhuskepakken! Her får du vår bestselgende sexhuske fra Fantasy OG en vibrerende penisring til en utrolig god pris. Pakken inneholder: 

Oppdag sex på en ny måte

Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende og pirrende stillingene sammen, og nå uante høyder! Ved å oppdage nye stillinger og utfordre deg selv og din partner, kan dere sammen piffe opp sexlivet. Sving dere inn i litt ekstra action på soverommet - eller kanskje midt i stuen! Husken leveres med en krok av tre til å feste i taket, en fjær som sikrer komfortabel bruk, samt en 1 meter lang kjetting til bruk under høye tak.

Remmene er godt polstret med mykt belegg i nylon. Husken har en støttereim for ryggen, samt løkker til å holde seg fast i. Dette blir en pirrende lek uten fare for å falle av i farten! I motsetning til vanlige, stasjonære sexhusker, roterer Spinning Fantasy sexhuske 360 grader. Dette gjør at dere kan spinne fritt mens dere svinger med økt bevegelsesfrihet. Vri, krum og prøv nye posisjoner dere aldri trodde var mulig. Den unike svivel-klipsen kobles til springfjæren og rammen til husken, noe som gjør sexhusken til det ultimate tilbehøret for frekk lek og bondage, Perfekt for både nybegynnere og drevne.

Prøv nye stillinger som normalt ville krevd stor anstrengelse, trening og kunnskaper. Du og partneren din vil bli overrasket over hvor enkelt dere nå kan finne de beste og mest optimale vinklene og stillingene for dere.

Penisring for par

En vibrerende penisring som denne er det perfekte tilskuddet til ekstra deilig sengekos sammen med en partner! Ikke bare vil din kjære sette pris på den harde ereksjonen som Capture gir, men din partner vil også nyte godt av vibrasjonene, takket være den store overflaten på penisringen. Under samleie vil nemlig overflaten kunne treffe og stimulere partnerens intime områder, enten det er klitoris eller analåpningen, og kunne forsterke nytelsen og begges orgasmer. Den lar dere rett og slett få mer ut av sexen, og kan brukes i alle tenkelige sexstillinger. Hva venter du på?

Hvor mange stjerner vil du gi?