Sexhuske Spinning Fantasy

Artikkelnr. 114326
5 omtaler
1999,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Nylon
  • Merke: Fetish Fantasy Series

Vanskelige sexstillinger blir til deilige stillinger med denne fantastiske sexhusken, Fantasy sexhuske! Husk dere til mye moro i alle hjemmets rom...

Oppdag sex på en ny måte

Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende og pirrende stillingene sammen, og nå uante høyder! Ved å oppdage nye stillinger og utfordre deg selv og din partner, kan dere sammen piffe opp sexlivet. Sving dere inn i litt ekstra action på soverommet - eller kanskje midt i stuen! 

Husken leveres med en krok av tre til å feste i taket, en fjær som sikrer komfortabel bruk, samt en 1 meter lang kjetting til bruk under høye tak.

God og myk støtte

Remmene er godt polstret med mykt belegg i nylon. Husken har en støttereim for ryggen, samt løkker til å holde seg fast i. Dette blir en pirrende lek uten fare for å falle av i farten!

Spinn sexlivet til nye høyder

I motsetning til vanlige, stasjonære sexhusker, roterer Spinning Fantasy sexhuske 360 grader. Dette gjør at dere kan spinne fritt mens dere svinger med økt bevegelsesfrihet. Vri, krum og prøv nye posisjoner dere aldri trodde var mulig. Den unike svivel-klipsen kobles til springfjæren og rammen til husken, noe som gjør sexhusken til det ultimate tilbehøret for frekk lek og bondage, Perfekt for både nybegynnere og drevne.

Prøv nye stillinger som normalt ville krevd stor anstrengelse, trening og kunnskaper. Du og partneren din vil bli overrasket over hvor enkelt dere nå kan finne de beste og mest optimale vinklene og stillingene for dere.

Tips

Husken kan tas ned fra kroken sin og gjemmes når det trengs. Den tar liten plass under senga, eller i klesskapet. Maksvekt i husken er satt til 158 kg.

 

Settet inkluderer:

1 Heavy Duty Steel Eyelet Bolt
1 Heavy Duty Link Chain
1 Torsion Spring
1 Metal Support Bar
2 Large Padded Supports for Butt and Back
2 Small Padded Stirrups for Legs
2 EZ-Open Connecting Hooks
1 Swivel Clip
Instrukser

Last ned bruksanvisningen på engelsk her

Dette sier andre kunder (5)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: