Sono pakke til ham

Artikkelnr. 119306
829,- før 1027,00

ONANI-PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (18)

Dette er pakken til deg som ønsker både å forlenge og øke nytelsen når du onanerer... Inneholder en onanihylse, et sett med penisringer og det perfekte glidemiddelet!

Sono no. 23 onanihylse transparent 

Denne onanihylsen nærmest skriker det kvalitet av. Onanihylsen Sono No. 23 vil gjøre håndjobben enda deiligere! Onanihylsen har et moderne design som gir deg nytelsen du er ute etter. Den har riller på innsiden som vil pirre penis under onaniøkta! Hylsen er tøyelig og fleksibel, men holder fremdeles på formen. Jo lenger inn du glir, desto strammere blir hylsen. Og vil du ha det enda strammere, er det bare å klemme til rundt hylsen... Med denne onanihylsen vil du ikke gå glipp av et eneste deilig øyeblikk, den er nemlig gjennomsiktig! 

Vibrerende penisring

Den vibrerende penisringen Capture fra Climaximum gir deg alt du vil ha i en penisring: en hardere ereksjon, et deilig materiale og mange vibrasjoner som kan nytes alene eller med partner. Den har et stødig silikonmateriale, som gir et godt trykk rundt penis, og sikrer deg en enda hardere ereksjon - som varer og varer!  Penisringen Capture passer de aller fleste penisstørrelser da ringen er laget av tøyelig et tøyelig materiale, noe som også gjør den enkel å ta av og på. Tre den på skaftet, når penis er erigert, og velg hvilken vei du ønsker at den vibrerende overflaten skal vende og finn din favoritt blant 10 vibrasjonsmodus. Prøv å plassere penisringen rundt skaftet, med overflaten ned, slik at den vibrerer herlig mot dine testikler under alenestunden. Du kan også forsøke å feste penisringen rundt testiklene og vende overflaten bakover, slik at den stimulerer området mellom pungen og anus. Om du ikke har prøvd dette før, kan du glede deg til en orgasmisk overraskelse! Penisringen er i tillegg oppladbar og 100 % badetett, så hva med å ta den med i badekaret eller dusjen for en våtere opplevelse? 1,5 time med lading gir deg 1,5 time med deilig lek... 

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Aloe Vera glidemiddel er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Ingredienser: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Hvor mange stjerner vil du gi?