Tynne vegger?

Enten du bor i kollektiv, er småbarnsforelder, eller bare har tynne vegger – vi har stillegående sexleketøy.

En av de vanligste bekymringene rundt sexleketøy er støynivået. De fleste av oss vil ha privatlivet vårt privat. Derfor har Kondomeriet samlet stillegående sexleketøy i en egen kategori på nettsiden, slik at du ikke trenger å leve i frykt for at romkameratene eller barna tar deg på fersken.  

I vår stillegående kategori vil du finne alt fra klitorisvibratorer, til penis- og prostatavibrator. Superpraktisk når du vil kose deg i fred og ro. 

Stillegående, men ikke lydløs...

Stillegående sexleketøyene har ofte en så lav frekvens at de ikke kan høres på mer enn et par meters avstand, avhengig av styrken på motoren og om det er hissige eller grove vibrasjoner. 

Vibratorer kan dessverre aldri bli helt lydløst, men de siste årene har det kommet en rekke sexleketøy med et lydnivå som er betydelig dempet og meget diskré. Har du i tillegg dyna over deg og en vegg imellom deg og naboen, burde du kunne bruke vibratoren din helt uten problem. 

5 stillegående bestselger

1.Womanizer Premium

Det nærmeste man kommer lydløst er Womanizer Premium, som har en unik teknologi som gjør at den kun vibrerer når den er i kontakt med huden. Det gjør støyforurensingen minimal. Womanizer Premium er dessuten veldig stillegående (40 db). På det høyeste nivået vil det dog høre at det er en kraftig motor, men ofte rapporterer kundene at orgasmeskrikene overdøver dette.

2. Klitorisvibratoren Laya

Laya 2 er en klitorisvibrator som passer til de fleste, da du kan velge intensitet, fra svært subtile rumlinger til mer hissige vibrasjoner. Vibratoren er svært stillegående, og er et sikkert valg om du ønsker å ha dine sengeaktiviteter for deg selv. Vibratoren finnes også i lilla.

3. Vibratoregget Lush

Lush Lovense vibrator er en allsidig vibrator formet som et egg. Vibratoren er perfekt til stimulering av klitoris med sin runde form, men det beste må være at den kan brukes som en vibrerende vaginakule! Ta den med deg hvor enn du måtte farte ved å føre den inn i skjeden. Lush er diskré og stillegående.

4. We Vibe Vector prostatavibrator

Vector er den ultimate prostatavibratoren! Mykt materiale, justerbart skaft, stillegående motor og mange funksjoner som kan styres med app og fjernkontroll. Vector er spesielt skapt for en mannlig anatomi, men på grunn av det justerbare skaftet kan den rettes ut og brukes av kvinner som en vibrerende analplugg. 

5. Villig g-punktvibrator

Ikke la deg lure av størrelsen, Villig g-punktvibrator har kraftige vibrasjoner og en form som får deg til å gispe etter luft. Denne treffer garantert de rette stedene, uten å være for voldsom eller høylytt.

Sjekk ut hele kategorien her!