Tilbehør til tilbehøret...

Etter hvert som den erotiske lekekassen din vokser, setter det også krav til rengjøring og vedlikehold.

Nydusjet er vel og bra, men husk at det ikke bare er kroppen din som bør rengjøres før og etter sengekosen. Tilbehøret, enten det er en vibrator, en dildo, penisring eller analkuler, må også rengjøres. Har dere et eller flere sexleketøy, er det noen remedier som kan være greit å gå til anskaffelse av. Som alt annet må nemlig dette utstyret også holdes i orden.

Vibrerende bakterier

Bakterier storkoser seg på vibratoren din eller dildoen når dere er ferdige med den. Disse vil du helst ikke ha inn i kroppen igjen, så vasking og desinfisering er en selvfølge. Med "vask" menes det ikke at du skal skrubbe leketøyet med salmiak eller putte det i vaskemaskingen, men rengjøre det med tilbehør beregnet for sexleketøy. Lunkent vann, en mild intimsåpe, en ren klut og en desinfiserende rens for sexleketøy er oppskriften. Et middel som er laget for dette oppdraget er Smak & Behag Vibratorrens. Om du skulle velge et annet type rensemiddel for leketøy, er det viktig å sjekke om det kan brukes på alle materialer, som vinyl, lakk, plast, gummi, latex, skinn, akryl og silikon.

Ingen moro uten batterier

Har dere lagt opp til en kosestund som inkluderer vibrerende leker, spiller batterier en ganske stor rolle i denne sammenhengen. Sørg derfor for alltid å ha et ekstra sett batterier tilgjengelig, enten dere skal kose dere hjemme, eller dra på hyttetur. Om du har et oppladbart leketøy, er det selvfølgelig kjekt om det er ladet opp. Ikke glem laderen om dere skal på tur! 

Unngå røde prikker

Skal dere intimbarbere dere selv eller hverandre, er det viktig å ha en god barberkrem, høvel med nytt blad og en etterbehandlingskrem eller -gelé for hånden. Smak & Behag Mild barberkrem er et godt valg av barberkem. Som etterbehandling er middelet Smak & Behag Unirens  både lindrende og velduftende, og kan brukes av menn og kvinner. Unirensen kan hjelpe mot ekle, røde nupper på huden som får dere til å se ut som ribbede kalkuner. Middelet er desinfiserende og bidrar til et sunnere utseende på underliv og under armene.

Hårfjerning kan også gjøres med en mild hårfjerningskrem, for eksempel Blitzblank, som er ment for underlivet. Når dere skal teste nye kremer eller desinfisering, er det alltid lurt å prøve på et lite område av huden først, i tilfelle du reagerer på middelet.

 

 
Kilde: Kondomeriet.no.