Het høst | Kondomeriet

Slik får du en het høst

Ikke la høstens kjølige vær ødelegge stemningen. Se heller hett på høsten!

Det har offisielt blitt den tiden av året: sommerens varme og ubekymrede dager er over, og høsten er her for fullt. Dagene blir mørkere og lengre, og for mange kan det innebære at sexlivet også dabber av. Selv om vi har en mørkere og kaldere sesong i vente betyr ikke det at man bør la sexlivet gå i dvale, mener produktekspert Katarina Andresen. Nærmere tvert i mot! 

Katarina-produktekspert-NY.jpg

Høsten kan være preget av dårlig vær og tilbake til hverdagen, men om man snur litt på det, betyr det også mer tid til innekos. Over sommeren har det kanskje vært mye reising, aktiviteter og ting som har skjedd, og derfor er høsten en fin tid å roe ned tempoet på og bruke litt mer tid med hverandre. 

Under her kommer produktekspertens beste tips til hvordan du kan få en het høst! 

Artikkl-het høst par i seng2.jpg

  • Sett av tid til sex

Planlegg og lag avtale når man skal ha sex. Å sette av tid kan kanskje høres litt kjedelig og lite romantisk ut, men det trenger det nødvendigvis ikke å være, forteller produkteksperten. Finn en kveld som passer dere begge og gjør noe koselig sammen. Dette øker sjansen for at man faktisk bruker tid med hverandre. Fyr i peisen, tenn stearinlys, åpne en god flaske vin og lag noe god mat. De mørke og kjølige kveldene er perfekt for slik hjemmekos, og skaper en god stemning som igjen fører til ekstra kos utover kvelden... 

Les også: Kakao som gjør deg kåt

Artikkl-het høst kyssende par på gulv.jpg

  • Utforsk noe nytt denne høsten

Høsten er til for å starte med blanke ark - også på soverommet. Er det noe du alltid har drømt om som du vil prøve ut? Tør å utforske hverandres fantasier og gjør noe noe utenom "det vanlige". Har dere kanskje ikke prøvd å bruke sexleketøy sammen? Hva med å prøve noe frekt bondage eller utforske bakdøra? Det kan også være gøy å prøve et erotisk spill med partner! Med andre ord, det er et hav av muligheter på soverommet, så her er det bare fantasien som setter stopper. Om dere trenger litt inspirasjon kan dere også lese noen av våre erotiske noveller...

sjekkutsexleketøy-knapp.png

  • Skap en avslappende atmosfære

Høsten kan være stressende og hektisk fra før av, og med kaldt og grått vær hjelper ikke dette på sexlysten heller, sier Andresen. Når man kommer hjem vil man som regel krype opp i sofaen og slappe av. Ofte går man rett til tankene: "orker ikke" og "jeg er for sliten". Å være intim med hverandre behøver ikke å ta energi, men heller gi deg mer energi. Kosestunden kan være en mer avslappende økt enn en treningsøkt. For eksempel kan et varmt bad omgitt av stearinlys og aromatiske oljer gir en avslappet følelse. Eller dere kan ta badstue sammen og ha het sex i dusjen etterpå. Deretter kan dere slappe av ved siden av hverandre på sengen og la tankene fare. Kanskje kommer dere i stemning igjen, og kan ta for dere hverandres kropper og forsette med en erotisk massasje?

 

  • Nyt naturen - og hverandre

Bruk den friske høstluften og de flotte fargene i naturen for alt det er verdt. Å gå tur ute kan være veldig romantisk! Hva med å prøve å sjekke av "sex ute i naturen" på sjekklisten deres? Finn et sted som ikke er trafikkert og som gir litt ly for været. Husk et pledd hvis dere skal legge dere ned. Etter en frisk tur i skogen eller på fjellet kan dere med god samvittighet bli foran peisen hele kvelden.

Artikkl-het høst par i seng.jpg

Kilder: Tracey Cox,  Anne Hooper