Lyst erotisk spill

Artikkelnr. 114361
6 omtaler
349,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Lyst erotisk brettspill er vårt mestselgende spill, og vi tør påstå at det er et av Norges aller beste erotiske brettspill. Spillet er erotisk og både frekt og søtt på en og samme tid. Det kan også kan spilles av flere samtidig...

Piff opp sexlivet

Brettet har 62 felter, og selve spillet går ut på å flytte spillebrikkene frem mot mål. På veien trekkes det fantasikort og actionkort, der du må besvare frekke spørsmål eller gjøre en utfordring. Spillet har også noen blanke kort, slik at dere kan lage egne spørsmål eller utfordringer. 

Spillet passer best for de som er trygge på seg selv og partneren, og for de som ønsker å utforske nye sider ved sexlivet. Samtidig gir spillet gode muligheter for å tilpasse etter egne ønsker og behov.

Lyst spill inneholder spillekort, brett og brikker, samt et enkelt sett med spilleregler på norsk. Men alle regler er til for å brytes, eller hva..? 

Litt ekstra krydder i hverdagen?

  • Spill spillet med flere spillere! Dere kan likevel hold dere til deres faste partner, eller utforske motstandernes, alt etter hva dere bestemmer selv. Avtal spillereglene på forhånd, slik at alle er enige om hva som er tillatt og ikke.
  • Kjøp inn litt spennende tilbehør dere kan bruke underveis i spillet, som for eksempel en liten vibrator, kilefjær, massasjeolje, glidemiddel, frekt undertøy og blindfold. 

Dette sier andre kunder (6)

Hvor mange stjerner vil du gi?