10 tips til Valentines

Her er noen enkle tips til gaver og opplevelser som likevel gir en uforglemmelig Valentinsdag.

Du må ikke bruke masse penger på store og flotte gaver på denne dagen, gi en gave fra hjertet eller gjør noe hyggelig sammen. Det er ofte ikke mer som skal til for å styrke båndet dere imellom. Her er 10 enkle tips:

1. Gi en velgjørende gave

Gå til innkjøp av en deilig massasjeolje og gi en sensuell massasje. Konsentrer deg om et sted hun/ han liker massasjen, føtter, rygg, nakke eller mer en mer intim…

Skap stemning med levende lys og behagelig musikk. Dere kan for eksempel gi hverandre en erotisk massasje foran peisen. Dersom dere har badekar er det ingenting i veien for å fylle karet med en velduftende massasjeolje, slik at det også går an å massere i vannet.

2. Ta desserten på hverandre

Disk opp med en heftig middag, imponer deg selv og din kjære med noe annet og velsmakende. Deretter tar dere desserten på soverommet. Smakfulle glidemidler  piffer opp oralsexen, og løfter opplevelsen ti hakk. Hva med tiramisu eller crème brulee?

3. Nytt, sexy undertøy

4. God underholdning 

Strøm, eller kjøp yndlingsfilmen hans/hennes på DVD, om hun/ han ikke har den fra før, og sett på filmen. Tenn noen stearinlys og legg dere under et pledd, la hendene vandre der de har lyst…

Du kan også velge en annen variant: Fyll stuen med tente stearinlys, slukk lyset og sett på en skummel film. Kryp sammen, og ikke vær redd for å søke dekning i partnerens armer om det skulle bli for skummelt.

Kjøp billetter til en forestilling eller et show som hun/han vil elske, selv om det medfører at du må gjennomlide tre timer ballett med menn i trikot. Ikke glem å spare på billettgjenparten (se hvorfor litt lenger ned).

5. Dra bort en helg

Overrask partneren med en romantisk reise bare for dere to.Ta en titt på airbnb, eller spør om du kan låne familiehytta! Det spiller ingen rolle om dere tar turen til fjellet eller drar på en weekendtur til Europa, så lenge dere er sammen! 

6. Lag et kort

Lag et romantisk kort til partneren, der du skriver grunnene til at du elsker ham/henne. Det gjør susen! Er du helt hjelpeløs når det gjelder kreativitet, kjøp et romantisk kort i stedet. Så lenge det du skriver i det kommer fra hjertet, er det hovedsaken.

7. Erotisk spill

Et annet tips er å bli enda bedre kjent med hverandre ved å spille et erotisk spill. Dere kan finne et med ulike typer utfordringer, eller et brettspill hvor det er om å gjøre å komme først i ”mål”. Underveis vil dere garantert ha det moro, og ikke minst er dette en super mulighet til å komme nærmere hverandre.

8. Lag noe sammen

Gjør noe kreativt! Lag et eget album med bilder av dere, og snakk om turer og opplevelser dere har hatt sammen. Dere kan også lage et kart over steder dere har besøkt sammen, og hvilke steder dere kunne tenke dere å oppleve. Planlegg deres neste reise.

9. Helaften

Planlegg en helaften sammen. Bli enige om en finere middag dere begge har lyst på, og gjør alle forberedelsene sammen. Bruk tid på å lage middagen, og dekk bordet fint. Ikke ta på dere de komfortable hverdagsklærne, men sett heller på dere finstasen. Tenk også på undertøyet! Man føler seg vel med noe pent innerst, og hvem vet hva en slik kveld kan bringe? Skru av mobiler og TV, slik at dere kan konsentrere dere helt og holdent om hverandre. Bruk middagen til å kunne snakke om løst og fast. Ikke glem en dessert til kvelden. Det finnes mange erotiske desserter som kan øke pulsen litt ekstra.

10. Erotiske bøker

Kjøp en erotisk bok med tips til sexlivet. Det finnes bøker med råd om alt fra stillinger til teknikker for oralsex. Det finnes også erotiske noveller som garantert vil få fantasien i sving. Les sammen eller høyt for hverandre, og utfordre hverandre i sengen etterpå.