Glidemiddel JO Crème brulee 30 ml

Artikkelnr. 118125
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (13)

  • Mengde ml: 30

Smaken av vanilje, krem og karamell. Hva er det å ikke like? Avslutt en god middag med en enda deiligere dessert, men kvelden trenger ikke ende der…

Desserten du elsker 

Smaken av Crème brulee tar deg til himmelen på 1-2-3. En fransk delikatesse av et glidemiddel, som du kan nyte så ofte du vil uten dårlig samvittighet. Et silkeglatt og fantastisk vannbasert glid, som gir deg våte stunder med din kjære. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss.

Kommer i en liten og praktisk tube på 30 ml, så du kan ta den med deg hvor enn du måtte ønske. Passer også fint til samleie og ved bruk av sexleketøy, da den gir en herlig og naturlig glid (Ph-balansert).

Sukkerfritt glidemiddel

Glidemiddelet er sukkerfritt, så her er det bare å forsyne seg grovt. Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene, ved å kombinere Crème Brulee med noen av de andre smakene i serien.

Hva med å lage en drink ut av dette glidemiddelet? Sjekk oppskriften her! 

Innholdsfortegnelse: 

Water (Aqua), Glycerin, Potassium Sorbate, Hydroxyethylcellulose, Flavor (Aroma), Sucralose, Sodium Chloride, Citric Acid

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: