Glidemiddel JO Tiramisu 30 ml

Artikkelnr. 118129
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30

Et vannbasert glidemiddel med smak av den verdenskjente desserten Tiramisu. Partneren din har aldri smakt så godt! Det beste av alt- den er sukkerfri og kan nytes med goood samvittighet...

Glidemiddel med Tiramisu-smak

JO Gelato med smak av Tiramisu er et vannbasert glidemiddel som gjør akkurat som det italienske ordet tilsier– det løfter energien og stemningen i forspillet. Den stimulerende smaken av espresso i bunn skjerper sansene et ekstra hakk... Glidemiddelet er sukkerfritt, så her er det bare å forsyne seg grovt. Glidemiddelet kan trygt brukes av veganere.

Kommer i en liten og praktisk tube på 30 ml, så du kan ta den med deg hvor enn du måtte ønske. Passer til alle aktiviteter på soverommet: oralsex, samleie og sexleketøy. 

Rene ingredienser

Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene ved å kombinere Tiramisu med noen av de andre smakene i serien.

Hva med å lage en drink ut av dette glidemiddelet? Sjekk oppskriften her! 

Innholdsfortegnelse:

Water (Aqua), Glycerin, Potassium Sorbate, Hydroxyethylcellulose, Flavor (Aroma), Sucralose, Sodium Chloride, Citric Acid

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: