Glidemiddel JO Tiramisu 30 ml

Artikkelnr. 118129
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (17)

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30

Et vannbasert glidemiddel med smak av den verdenskjente desserten Tiramisu. Partneren din har aldri smakt så godt! Det beste av alt- den er sukkerfri og kan nytes med goood samvittighet...

“Trekk meg opp"

JO Gelato med smak av Tiramisu er et vannbasert glidemiddel som gjør akkurat som det italienske ordet tilsier– det løfter energien og stemningen i forspillet. Den stimulerende smaken av espresso i bunn, skjerper sansene et ekstra hakk... Glidemiddelet er sukkerfritt, så her er det bare å forsyne seg grovt.

Kommer i en liten og praktisk tube på 30 ml, så du kan ta den med deg hvor enn du måtte ønske. Passer til alle aktiviteter på soverommet: oralsex, samleie og sexleketøy. 

Rene ingredienser

Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene ved å kombinere Tiramisu med noen av de andre smakene i serien.

Hva med å lage en drink ut av dette glidemiddelet? Sjekk oppskriften her! 

Innholdsfortegnelse:

Water (Aqua), Glycerin, Potassium Sorbate, Hydroxyethylcellulose, Flavor (Aroma), Sucralose, Sodium Chloride, Citric Acid

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: