Tidlig utløsning: Finnes det produkter som kan hjelpe?

Produkteksperten kommer med produkttips som kan gjøre at han holder lengre og at hun kan oppnå klimaks raskere.

«Kjæresten min kommer litt fortere enn han selv ønsker. Dette gjør det vanskelig for oss å kunne holde på lenger, pluss at det tar ekstra lang tid for meg å komme som jente. Vi tar liksom pauser innimellom da ting blir for hett for han, men det er likevel begrenset hvor lenge han holder ut. Har dere noen tips til hva vi kan gjøre med dette? Finnes det noe sexleketøy som kan sinke han eller rushe meg? Alt er perfekt når vi kommer samtidig», skriver jente 21.

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei jente 21,

Det er ikke unormalt at gutter oppnår orgasme litt raskere enn jenter. Jeg har selvfølgelig noen produkttips som kan gjøre at han holder lengre og at du kan oppnå klimaks raskere. Det er jo ekstra stas å kunne oppnå orgasmen sammen. Vi har både leketøy og kremer som kan hjelpe, ved å sette opp og ned følsomheten hos dere begge.

116252_PROMAX_NY_2020.jpg

Om han kommer veldig fort, så kan man sette ned følsomheten på penis med et potensmiddel som har en nummende effekt, uten at det vil påvirke ereksjonen. Her har vi flere produkter å velge mellom. Promax er et naturlig alternativ som kun baserer seg på urter. Denne skal virke i 30-40 minutter, om man ønsker et raskere alternativ har vi Superhero strong spray fra Pjur som virker etter 5-7 minutter. 

Med disse nummende variantene er det veldig viktig at penis vaskes før man har seksuell aktivitet, dette for å unngå at produktet smittet over på partner. 

Det er også mulig å bruke et tykkere kondom eller et Delay serum som legger seg som en beskyttende hinne rundt penis uten sette ned følsomheten.

114359_Kondomeriets_orgasmekrem_nyttbilde.jpg

For å øke følsomheten hos deg, så kan dere prøve en orgasmekrem som setter i gang blodsirkulasjonen og gir det hele en kilende, pirrende og opphissende følelse. Bruk den som en del av forspillet ved at han smører inn en liten dråpe på klitoris og på kjønnslepper. 

118083_klitorisvibrator_RO-90_velvet_Rose.jpg

En klitorisvibrator kan også være en kjekk liten sak å leke med under forspillet og under samleie. 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, så en liten vibrator utvendig kan gjøre det hele mer deilig. Her det mange varianter å velge mellom. Start gjerne med en helt enkel bulletvibrator

Håper dette kan være til hjelp.

Vennlig hilsen Christina.