Pjur Superhero Delay Serum

Artikkelnr. 115863
3 omtaler
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 20

Pjur Superhero Concentrated Delay Serum reduserer sensitiviteten, men ikke nytelsen! Det innovative serumet for mannen kan forhindre tidlig utløsning og forlenge sensasjonen – helt uten å numme manndommen hans.

Ny formula

Gelé-serumet er glatt og deilig, og lager en tynn, usynlig film rundt penis for å redusere følsomheten uten at det gir en nummende effekt. Denne oppfinnelsen er ny på markedet, da andre liknende produkter gjerne bruker 15-20 minutter før de gir effekt. Ettersom Pjur Superhero serum ikke absorberes i huden, er det også ekstra mildt mot huden. 

Nytelse der du er

Det kan fint brukes daglig, og passer godt sammen med glidemiddel. Serumet kan også brukes sammen med kondomer. Flasken har pumpedispenser, og rommer 20 ml. Den diskret og hendige flasken passer perfekt for reise og litt ekstra nytelse på farten.

Slik brukes serumet

Pump 1-2 ganger, og påfør serumet på tuppen av penis og smør det utover som ønskelig. Klapp det, ikke gni, forsiktig av etter 15-20 sekunder for å unngå at det smitter over på partneren. Innholdsfortegnelse:Hvor mye mindre sensitiv man blir av den beskyttende filmen kan variere på individuelt basis, men det er ikke farlig å påføre et ekstra lag om det skulle være ønskelig.

Innholdsfortegnelse:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?