Utroskapen - del 1

"En vill lyst bredde seg gjennom underlivet. Hun stønnet mot han, og han økte tempoet mens han begynte å kysse henne lidenskapelig på munnen. Hun presset underlivet mot han mens hun grep om pikken hans, og han kom med et stønn, samtidig som hun fikk en ny orgasme, sterkere, villere og bedre enn noen gang..."

Hun hadde hatt mistanke ei stund, men fikk seg ikke til å tro det. Hennes ærbare mann, som slo ned på all uærlighet, løgner og utroskap. Han som alltid var ren og skyldfri. Men, saken var den, at han hadde endret seg. Han, som fikk panikk da hun avslørte at hun hadde en dildo i nattbordskuffen. Sint og skuffet så han på henne, og snudde ryggen til. Hun ville jo bare at de skulle leke med den i lag.

Kvelden etter den ulykksalige avsløringen, sto han foran sengen etter at hun hadde lagt seg, med et målebånd og en stiv pikk. -Se her, sa han. 19 cm, er ikke det nok for deg? Hun resignerte. Tok dildoen ut av nattbordskuffen og gjemte den i klesskapet. De fortsatte som før. Så en dag begynte han å klage over smerter i nakke og skuldre. Han dro til legen og kom heim med et skjema som han viftet foran nesen hennes. Han hadde fått fysioterapi, to ganger i uken, sa han. Vel, tenkte hun, det var alderen. Han var jo ikke langt unna seksti. Hun var jo bare førtisju. Hvis det hjalp han, så var det greit for henne. Hun ville jo det beste for han.

Etter ei tid, oppdaget hun at han var begynt å trene med armhevinger, sykling og fjellturer. -Hvor lenge må du ha denne fysioterapien hos denne, Tom? Du er jo blitt betydelig bedre. -Lenge, svarte han. Legen mente at han trengte behandling over tid, siden han hadde denne revmatismen i kroppen. Hun tenkte på pengene. To ganger i uken. I tillegg var han på bridgen hver tirsdags kveld. Aktivitetene hans hadde økt betraktelig.

En kveld skjedde det noe deilig, men urovekkende.

Han pleide å legge seg med ei bok. Hun kom etter med en kryssord mens hun ventet på at han skulle bli trett og legge boka fra seg. Nå kastet han boka vekk så snart hun begynte med kryssordet. Han smøg seg inntil henne. Hendene hans begynte å beføle kroppen hennes. -Bare løs kryssordet, ikke bry deg om meg, sa han, når hun ville legge det fra seg. Derfor fortsatte hun med kryssordet og lot som ingenting. Fingrene hans vandret overalt på kroppen, utforskende og kjælent. Han ble mer og mer nærgående og hun kjente hvor kåt hun ble av berøringen.

Så begynte han å kysse henne med de våte og varme leppene, på brystene, magen, og så forsvant han under dynen mens han fortsatte å kysse lenger og lenger ned. Hun kjente at han skjøv beina hennes godt fra hverandre, la munnen over musa og begynte å slikke og suge. Da var hun allerede så kåt at det gikk for henne med et hyl. Han sparket dynen i gulvet og kastet seg over henne med den tykke, harde, og minst nitten cm lange, pikken sin. Inn og ut, inn og ut, med en spenst hun ikke hadde opplevd på lenge. Hun burde ha skjønt noe, da, men disse stundene var så erotiske, at hun tenkte bare på å nyte den fantastiske endringen hans og glemme den gnagende mistanken som lå bak i hodet hennes.

En kveld de hadde lagt seg, sa han. -Vil du hente den tingen du har gjemt i klesskapet? Herlighet, tenkte hun. Endelig er han med på det. Hun hoppet raskt ut av sengen og åpnet klesskapet. Den hang i en hvit pose mellom klærne. Hun tok den ut og sjekket om det var liv i batteriet, og det var det. Den var hudfarget, sytten cm, og formet som en ekte pikk. Den vibrerte i flere hastigheter og hun hadde forlystet seg med den i det skjulte. Nå skrudde hun den opp til den høyeste vibreringen og puttet den i hånden hans. Hun åpnet nattbordskuffen og tok fram flasken med glideolje. -Du må smøre meg. Rikelig.

Han satte seg på kne foran henne og klemte oljen rett over musa, mens fingrene masserte oljen inn i henne og utenpå henne, både foran og bak. Hun var allerede så kåt at hun måtte tvinge seg å holde igjen, men da han førte den vibrerende dildoen inn i den oljesmurte grotten hennes, kom orgasmen i rykk gjennom henne, og hun bare hylte mot han, -Å, herregud, ta meg nå! Men, han hadde en annen plan. Raskt dro han ut dildoen og gled inn med den lange, tykke pikken sin, samtidig som han presset dildoen mot grotten for å få den også inn. Hun ynket seg og ropte, -Nu spjærer du meg, for faen! Hun merket at det trigget han, det han hadde gjort.

Han dro den tilbake og førte den under henne.

Så presset han den mot analåpningen hennes og hun kjente at alt ble trangt og deilig. En vill lyst bredde seg gjennom underlivet. Hun stønnet mot han, og han økte tempoet mens han begynte å kysse henne lidenskapelig på munnen. Hun presset underlivet mot han mens hun grep om pikken hans, og han kom med et stønn, samtidig som hun fikk en ny orgasme, sterkere, villere og bedre enn noen gang.

De hadde jenteklubb annenhver onsdagskveld, venninnene og hun. De skravlet om alt mulig. Denne onsdagen var det mye snakk om helse. -Jeg traff mannen din i dag på fysioterapien, sa Marit. -Ja, han går der, svarte hun. -Hvem går du hos, spurte Lillian, Marit? -Det er hos Ellinor, svarte hun. Det er mest mannlige kunder der, smilte hun lurt. -Ja, det er noe i det, sa Eva. Hva faen, hvorfor lyger han for meg, tenkte hun. Da har han noe på gang likevel. Det var tid for avsløring, det skjønte hun da Marit sa til henne, da de skulle dra hjem.

-Du, Kåre lurer på hvorfor mannen din sluttet på bridgen? De syntes han hadde så mange gode historier å muntre dem med. Hun tok en spansk en. -Du, han underviser en gruppe på tirsdagskveldene, voksenopplæringen. Hun kjørte hjem med hjertebank, mens hun tenkte på hvordan hun skulle gripe det an. Denne Ellinor, hun var skilt, og de kjente henne fra tidligere, begge to. Hvordan skulle hun spane på han, de hadde bare en bil, men før hun kom hjem hadde hun planene klar. Hun lot som ingenting de neste dagene.

Førstkommende tirsdag klokken nitten, etter at han var kjørt til bridgen, som han sa, syklet hun de to km til den eldste datteren og lånte bilen hennes for å handle mat, som hun hadde avtalt. De var i slutten av august. Det var mørkt om kveldene, det var varmt. Derfra kjørte hun rett til lokalet hvor de hadde bridgen. Der sto ikke bilen deres. Hun hadde forberedt seg. Hun kjørte de km til tettstedet der hun visste at Ellinor hadde klinikk og bosted. Det var en liten veilomme i sidegaten, og der hadde hun tenkt å parkere. Da hun nærmet seg, fikk hun se bilen deres stå der.

Han trodde han var skjult.

Faen, ta han. Hun parkerte ved sien av. Huset til Ellinor lå skjult med mange busker rundt, det var som sagt mørkt. Ingen gatelykter nådde inn i hagen. Hun tok ut den korte metallstigen som hun hadde lagt i bagasjerommet. Hun regnet med at dører var låst. Hun snek seg inn i hagen og mot baksiden av huset. Der lyste det fra et vindu oppe på veggen. Hun satte stigen lydløst under vinduet og klatret opp. Hun nådde så pass opp at hun så rommet innenfor, og der, opplyst, på ei behandlingsseng midt i rommet, lå Ellinor med nakent underliv. Hun lå med sprikende bein, iført stripete, fargerike knestrømper, og med ansiktet til hennes mann i skrittet. Han lå på kne og sugde ho mens han holdt en dildo i den ene hånden og fingrene i fitta hennes med den andre. Hun lå med lukkede øyne mens hun holdt genseren opp over de nakne brystene sine.

Langsomt tok hun fram mobilen, slo av blitzen og rettet den mot vinduet og knipset. Så klatret hun lydløst ned, tok stigen under armen og smøg seg ut av hagen og bort til bilen. Han hadde ikke tenkt å skille seg, det skjønte hun. Han ville ha i pose og sekk, den løgnaktige hannreien av en ektemann, men nå var hun klar for å sette hevnen ut i livet. Hun var full av hevntanker da hun kjørte tilbake.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: