Jungelfeber

«Jeg skyller av meg sandkorn og saltvann imens jeg fantaserer om de de svulmende musklene hans som skal jobbe over og inni meg om veldig kort tid»

Jeg drar nøkkelkortet ut av strandvesken og titter forventningsfullt mot trappene jeg kom fra. Jeg legger kortet over leseren og døren åpner med et klikk. For noen minutter siden fikk vi nok av å bare stirre på de solbrune kroppene til hverandre, så vi pakket sammen badehåndklær og solkrem og forlot stranden.

Forventningene til hva som skal skje nå, har fulgt meg hele veien til hotellrommet med økende intensivitet for hvert skritt. Jeg river av meg bikinien og kjenner hvordan sandkornene skraper lett over de stive brystvortene mine. Underlivet mitt dunker, og det føles som at jeg har feber. Jeg hopper inn i dusjen og hører hvordan han ankommer og lukker døren bak seg. Jeg skyller av meg sandkorn og saltvann imens jeg fantaserer om de de svulmende musklene hans som skal jobbe over og inni meg om veldig kort tid.

Det tar ikke lang før han står bak meg i dusjen. Han puster tungt nedover ryggen min når han legger de store hendene sine på hoftene mine og drar meg mot han. Når den harde pikken hans glir under de klissvåte kjønnsleppene mine, har jeg instinktivt lyst til å føre han inn i meg og la han knulle meg hardt i dusjen. Men jeg må begrense meg selv, jeg har en overraskelse til han i nattbordskuffen.

Jeg puster rolig ut før jeg snur meg mot han. De brune øynene hans har det samme feberaktige sløret jeg føler inni meg og leppene våre møtes i et sultent kyss. Hver gnisning der kroppene våre er i nærheten av hverandre føles sterkere enn noen gang. Han har jo fortalt meg at han blir kåtere i varmen, kanskje det samme skjer med meg.

På et punkt får han nok og løfter meg ut av dusjen til sengen. Utenfor vinduet blåser palmetrærne i den varme karibiske vinden og kroppen min er i høygir inne på det kjølige hotellrommet. Idet han går for å lukke igjen gardinene så naboene ikke skal se, trekker jeg gaven hans ut av nattbordskuffen.

Han snur seg mot meg og ser på den svarte ringen med et nysgjerrig blikk.  

Uten å si noe legger han seg på ryggen og venter på at jeg skal feste den svarte penisringen rundt pikken hans. Jeg setter meg på knærne ved siden av han, og han kiler meg forsiktig nederst på ryggen. Heldigvis gikk ereksjonen hans litt ned da han måtte lukke igjen gardinene, ellers hadde jeg aldri klart å presse den trange ringen nedover skaftet hans. Det får meg til å tenke på hvordan den tjukke pikken hans får plass inne i meg, som må være halvparten av den ringen igjen. Det gjør meg mer opphisset, og jeg putter pikken hans i munnen.  

Han banner på utpust og stikker to fingere inn i meg idet jeg bøyer meg over han. Jeg stønner og merker at vi begge er nær klimaks allerede, før vi i det hele tatt har fått testet ringen. «Ta meg», sier jeg og får ikke gjort mye mer før han tar tak i skulderen og halsen min og nærmest kaster meg ned i sengen. Han sprer bena mine og tar tak i pikken sin med en hånd, klar til å føre den inn i meg, før han plutselig får andre tanker.  

«Jeg må smake deg først,»
sier han fort før han dukker ned mellom bena mine.  

Han kysser meg lett før han fører tungen sin inn i meg, og det kjennes som om jeg får frysninger inne i hele underlivet. Jeg stønner høyere og klarer ikke tenke på noe annet enn å få den feite kuken hans inni meg, bare et par ganger før jeg kommer. «Ta meg nå, vær så snill!» ber jeg han.  

Han begynner å kysse meg fra underlivet, opp mot magen,
på brystene og til slutt biter han meg forsiktig i halsen 
imens han fører den enorme kuken sin inn i meg.

Jeg holder pusten, jo saktere den sklir inn, jo mer føler jeg. Jeg føler så mye at det er på grensen til smertefullt, og pikken hans må ha doblet i størrelse med penisringen på. «Går det bra?» spør han. Jeg har ikke lagt merke til at jeg ikke har laget en lyd og fortsatt holder pusten når hele han er inne i meg. Jeg nikker og kysser han.

Idet han trekker seg ut for første gang, føles det som om alle synapsene i hjernen min tennes samtidig. Ved første støt er vi begge solgt, og det tar bare et par støt til før jeg merker at ingen av oss kommer til å holde ut særlig mye lenger.

Jeg biter meg fast i skulderen hans idet han gyver løs på meg og jeg tar grådig imot alle støtene med økende stønn. De to siste støtene er de hardeste og lengste. Han puster tungt og stønner i øret mitt idet jeg kjenner pikken hans begynne å pumpe inni meg. Det prikker i bakhodet mitt, i tærne og i magen når vi begge kommer samtidig.

Jeg skriker når fitta mi klemmer rundt skaftet hans samtidig som pikken hans pumper meg full av varm sæd. Musklene våre låses i noen sekunder, før de endelig slapper av og han ruller av meg. Jeg snur meg mot han og stryker han over brystet. Pulsen senkesog jeg merker at jungelfeberen sakte, men sikkert slipper taket.

Vil du lese flere erotiske noveller? Les en av disse populære erotiske novellene: