Adam og Evas basseng

«Hun var vill. Hun var vakker. Og hun var våt (...) Vannflaten ble bare brutt av det glødende ansiktet og av to store, tunge pupper som duppet opp og ned i takt med de kraftfulle svømmetakene».

Jeg har alltid elsket svømmehallen. Deilige kropper i alle farger og fasonger som kommer for å leke, trene og være i vann. Det eneste som kunne gjøre opplevelsen av svømmehallen bedre for meg, var om alle hadde droppet det dumme, tynne nylonstoffet som skjulte alle de fine kroppene og som hindret den totale frihetsfølelsen. Jeg visste at svenskene hadde kjempet seg til retten å bade toppløs, men jeg ville gå lenger. Jeg ville ha full nakenhet. Obligatorisk. For alle! Og for to år siden gjorde jeg drømmen til virkelighet.

Jeg startet Adam og Evas basseng – en svømmehall der alt badetøy var forbudt. På spa hadde det vært tekstilfritt i flere år allerede, men en totalt tekstilfri svømmehall var noe helt nytt. Myndighetene ga oss bare to påbud: 21 års aldersgrense og at det skulle være badevakter til enhver tid, både ved bassenget og i garderobene. De kravene oppfylte vi selvfølgelig. Nakenheten gjorde alt så mye enklere, friere og mer naturlig. Det var felles unisex garderober, dusjer og badstuer.

Og alle var nakne. Og alt var lov.

Hva med sex? Jo, vi ville ikke gjøre Adam og Evas basseng til en swingersbule, men vi ville ikke forby sex heller. Vi ville jo tross alt feire friheten. Derfor lagde vi fem egne badstuer med plass til to, der temperaturen var behagelig og der det var lagt til rette for at man kunne ha sex. I bassenget var det strengt forbudt. Vi ville ikke ha sperm svømmende rundt der alle badet. Selv om jeg eide hele stedet, tilbrakte jeg gjerne tid i bassenget.

Det var en så god følelse å kunne gå naken rundt blant andre frigjorte mennesker og leke med dem i vannet. Jeg kikket gjerne på de nakne kroppene. Det var så naturlig at det ofte ikke var noe erotisk eller seksuelt med det. Men jeg må jo innrømme at jeg tok en ekstra god titt når det kom inn godt voksne, deilige damer med saftige rumper og store pupper – min absolutte favoritt – eller spretne 21-åringer med spretten og stram kropp fra topp til tå. Og én gang fikk jeg min aller største seksuelle opplevelse i Adam og Eva.

Hun het Pernille. Men det visste jeg ikke da jeg så henne komme inn i svømmehallen for første gang forrige mandag. Hun hadde en struttende selvtillit og gikk med selvsikre skritt fra garderoben og mot bassenget. Håret var langt, nøttebrunt og krøllete, ansiktet ungt og glødende, og kroppen akkurat så formfull og deilig som jeg elsket.

Hun vrikket markert på rumpa da hun spradet bort til bassengkanten, og de store, tunge brystene duvet så deilig for hvert skritt hun tok. Elegant og uanstrengt stupte hun ned i vannet, dukket helt under og kom opp igjen med hodet. Krøllene hadde blitt flatere i vannet og håret hadde lagt seg mer mot hodebunnen og skuldrene, men bare delvis.

Hun var vill.
Hun var vakker.
Og hun var våt.

Jeg holdt på å svelge halve bassenget da jeg bivånet den sensuelle entreen fra bassengkanten. Jeg hadde svømt noen hundre meter og hvilte meg med armene hengende på kanten mens jeg pustet tungt. Jeg ble stående og følge med på denne hulderskikkelsen som trollbandt meg med hver eneste bevegelse i vannet.

Hun begynte å svømme fra den ene kanten til den andre. Den fyldige nakne rumpa skled som en glatt selunge bare noen centimeter under overflaten og var godt synlig i det klare vannet og det sterke lyset fra lysstoffrørene i taket. Håret floket seg sammen bak på ryggen, og ansiktet svevde lydløst like over vannkanten.

Hun snudde i den andre enden av bassenget og svømte mot meg igjen. Hun så på meg. Og smilte! Jeg ble ildrød i ansiktet og kjente at pikken hadde reist seg for lengst nede i vannet. Men jeg klarte ikke å ta blikket bort fra henne. Hun svømte helt til kanten der jeg stod, men da hun skulle snu og svømme en ny lengde, kastet hun seg plutselig rundt og begynte å svømme på ryggen. For et syn!

Vannflaten ble bare brutt av det glødende ansiktet og av to store, tunge pupper som duppet opp og ned i takt med de kraftfulle svømmetakene. Det var som om hun ville vise frem puppene på utstilling, og da jeg kikket litt rundt meg, så jeg at jeg ikke var alene om å sette pris på det levende kunstverket som fløt elegant gjennom vannet i bassenget mitt. Jeg skjønte at jeg måtte gripe sjansen.

«Du har en utrolig fin svømmeteknikk», sa jeg stotrende da hun nærmet seg. Hun svømte helt bort til meg og la armene på bassengkanten bare en halv meter fra mine. «Takk», sa hun og smilte. «Og tusen takk for at du har fått til alt dette. Jeg vet hvem du er». Hun så lurt på meg. Og nå glødet ansiktet hennes enda mer. Hun stod så nære at jeg kunne kjenne duften av den rene, nakne kroppen hennes, se de fyldige leppene, de friske eplekinnene hennes og de klare, dype øynene hennes. Stemmen hennes var rolig, varm og med dyp klangbunn.

Jeg var stormforelsket. Og kåt. Jeg ville bare ha henne. Fortelle henne at jeg syntes hun var det deiligste jeg hadde sett. Men jeg fikk ikke fram et ord. Men hun skjønte hva jeg tenkte på. Like elegant som bevegelsene i vannet, ålte hun seg enda litt nærmere meg på bassengkanten. «Skal du svømme mer, eller ... Eller .... kanskje vi skulle gå og dusje». Jeg klarte ikke å svare, men nikket ivrig. Så kom jeg til å tenke på ståpikken.

«Ja, men ...», stammet jeg og så ned i vannet. «Æh, blås i det! Vi feirer friheten, gjør vi ikke?», sa hun med den samme rolige og sensuelle selvsikkerheten som hun hadde hatt hele tiden. Hun akte seg opp på kanten og gikk mot dusjen mens hun vrikket litt ekstra på den deilige rumpa. Jeg hoppet opp av vannet og kjente at det var en utrolig befrielse å kjenne vannet dryppe fra den digre ståpikken mens jeg gikk mot dusjene.

Det var mange som dusjet samtidig, og jeg kunne se hvordan flere av de andre sendte lange blikk mot Pernille. Hun hadde tatt masse skummende shampo og begynt å massere den inn i det rufsete håret. Puppene fikk en ekstra struttende positur når hun stod sånn med armene over hodet. Jeg gikk rett bort til henne, tok såpe i hendene, gikk rolig rundt henne sånn at jeg ble stående bak henne. Så lot jeg hendene gli sakte fram langs siden av kroppen hennes og frem til de store puppene.

Ingenting kunne måle seg med følelsen av å stå der med ståpikken hvilende mot den venstre rumpeballen til en jeg ikke kjente mens jeg masserte de store puppene hennes med såpe.

Det gjorde det enda mer pirrende at det stod folk, både damer og menn,
og så på oss.

En hadde til og med tatt pikken i hånda og begynt å runke mens han så på. Men Pernille var bare min.

Vi skylte bort sjampoen og gikk mot en av de parbadstuene. Pernille gikk foran og leide meg inn i den lune lille hulen. Jeg lukket døren og snudde meg mot Pernille. Ansiktet glødet enda mer enn før, brystvortene stod stive og stolte ut i det varme rommet og øynene – de klare, dype øynene hadde fått en helt ny villskap i seg. En kåt villskap lyste ut mellom de våte vippene og bad meg inderlig om tilfredsstillelse. Hun bet seg forsiktig i leppen, lente seg sakte bakover og la den dampende kroppen sin ned på de varme håndklærne på den lyse trebenken.

Det intense blikket hennes boret seg i meg og hun så ikke bort et eneste sekund. Jeg tok et skritt mot henne. Nok en gang bet hun seg i underleppen. Samtidig spredte hun bena og lot meg se inn i det aller helligste. Hun var så våt at det nesten rant av henne. Jeg skjønte at hun var klar for pikk. At hun trengte pikk. At hun bare måtte ha en pikk inn i seg for å forløse spenningen. Og jeg var akkurat like sprengkåt selv. Men jeg ville gi henne en gave.

Jeg satte meg ned på huk og førte ansiktet sakte mot den plaskvåte fitta hennes. For første gang lukket hun øynene. Hun la hodet bakover og stønnet lenge før leppene mine omfavnet de svulmende kjønnsleppene hennes. Jeg lot tunga skli sakte, sakte opp langs de våte kjønnsleppene og helt opp til klitten. Pernille stønnet høyt. Jeg sugde på klitten og ga Pernille en oral drømmebehandling. Det varte ikke lenge før hun tryglet og ba: «Åååååh, pul meg! Vær så snill og pul meg!»

Jeg satte meg opp, tok et godt tak rundt skaftet mitt og førte hodet på pikken sakte mot fitta til Pernille. Jeg lot den skli opp og ned langs kjønnsleppene et par ganger før jeg tok sats og kjørte den helt til bunns i henne. Hun ristet. Hun hylte. Hun elsket behandlingen jeg ga henne.

Jeg dunket pikken rytmisk og deilig, inn og ut av henne, mens jeg masserte, lekte og sugde på de deilige puppene hennes. Jeg trodde hun skulle komme etter noen sekunder, men hun holdt ut. Jeg kunne se på det rødsprengte ansiktet hennes at det var like før når hun plutselig stoppet meg. «Jeg skal ri deg!», sa hun. Hun var like selvsikker og elegant når hun var kåt.

Hun dyttet meg ned på benken og satte seg rett på den bankende pikken min. Hun kjørte i gang et voldsomt tempo og red meg til jeg spruta henne full. I samme øyeblikk kastet hun hodet bakover og skrek ut i en vill orgasme. Hun sank sammen over meg, og vi ble liggende svette, varme og lykkelige og holde rundt hverandre.

Etter en stund gikk vi ut og dusjet nakne sammen med de andre badegjestene. Og akkurat da vi skulle tørke oss med håndklærne våre, så vi et ungt par smette inn på den samme badstuen vi hadde pult i. Vi så på hverandre og smilte.

Jeg elsker svømmehallen. Jeg elsker Adam og Eva basseng. Jeg elsker friheten, nakenheten og kroppene. Og jeg elsket å knulle Pernille! Det ble ikke siste gang ...