Sexy nyttårsforsetter

Det finnes mange ulike typer nyttårsforsett... Hva med å gå for en sexy variant? Her er forslag til hvordan du kan opprettholde et godt sexliv i det kommende året!

Alle vet at en god seksuell helse er viktig for livskvaliteten, så her får du noen tips fra vår sexolog Ingrid Bakker for nyttårsforsetter av det sexy slaget. 

Ingrid-sexolog-bilde-sort.jpg

Målene du VIL holde

Nyttårsforsetter er kjent for ikke å vare så lenge man egentlig hadde håpet. Mange har lett for å sette seg høye og ofte uoppnåelige mål, slik at viljen til å holde dem gjerne dabber mer av ettersom dagene i det nye året går, forteller sexologen. 

Likevel er inngangen til et nytt år en frisk start, og en mulighet for å ta seg selv i nakken og gjøre de endringene man burde gjort i fjor. Ved å sette seg noen sexrelaterte og sexy nyttårsforsetter, bør motivasjonen være på topp!

Artikkel-sexy-nyttårsfortsetter-par.png

sexynyttårsfortsetter-par.png

1. Sett sex på agendaen

Dette nyttårsforsettet bør være på listen for alle par som føler at fjoråret ga lite tid til annet enn et kyss før sengetid og småprat om at "vi får ta det en annen dag". Sex bør ikke være et gjøremål eller en rutine i en hektisk hverdag; sex skal være gøy og gi mer energi, sier Ingrid Bakker.

Ved å prioritere sexlivet, kan det også være større sannsynlighet for at man beholder gnisten. Mangler dere kanskje inspirasjon eller motivasjon til å holde det gående? Prøv å spice opp sexlivet med et nytt leketøy! Prøv for eksempel Wand Bella Mini.

Artikkel-bella-mini-wand.png

2. Prøv noe nytt

Du har garantert hørt det før - men hvorfor er det så vanskelig å gjøre noe med det? "Noe nytt" trenger verken å være revolusjonerende, tidkrevende eller kreve store innkjøp og anstrengelser, forteller sexologen. Hva som er "noe nytt", vil selvfølgelig være individuelt, så her må dine egne og partnerens preferanser avgjøre. Har dere ikke hatt sex på vaskemaskinen? Har dere aldri sett en erotisk film sammen? Har dere aldri spilt et erotisk spill?

Sett dere ned og snakk om hva dere ikke har prøvd, men som dere kunne tenke dere. Om dere har ulike og ønsker, kan dere jo lage en prioritert liste - og sette av en egen dag i uken til å utforske det nye på listen deres. 

Lyst til å utforske nye nytt, men fantasien er dårlig? Her er noen gøyale tips fra sexologen: 

3. Bli bedre på å kommunisere 

Det kan være vanskelig å åpne seg helt og dele fantasier og seksuelle tanker, selv for den man deler livet med. Like fullt er det den eneste måten du kan fortelle partneren hva du ønsker, hva du liker og hva du kunne tenke deg mer av. Partneren din vil garantert sette pris på å bli enda bedre kjent med deg, og sexlivet blir enda bedre for dere begge, sier Ingrid Bakker. 

artikkel-sexy-nyttårsfortsetter-singel.png

sexynyttårsfortsetter-singel.png

1. Ha mer sex med deg selv

"One orgasm a day, keeps the doctor away." Orgasmer er sunt og fjerner stress, noe som igjen gjør deg glad og gir en attraktiv utstråling. Leker du mye med deg selv, lærer du deg å kjenne din egen kropp og nytelse, og dette er lærdom du kan nyte godt av når du har sex med andre også.

2. Slutt å fake orgasme når du er med en ny partner

Å oppnå orgasme sammen med andre, og ikke minst med en ny partner, kan ta tid og kreve både tålmodighet og tillit, sier Bakker. Like fullt gir det å fake en orgasme deg null uttelling, og leder deg inn i en ond sirkel det er vanskelig å komme ut av. Slutt å bruke energien din på skuespill, og lær i stedet kroppen din å kjenne, råder sexologen. Det er den eneste måten du kan begynne å konsentrere deg om å få de virkelige, fantastiske orgasmene.

artikkel-sexy-nyttårsfortsett-singel-bilde2.png

3. Føl deg sexy 

Den sexy følelsen er en deilig, leken og litt rampete følelse som gir glødende utstråling. For mange er den kun forbeholdt lørdag kveld, når vi kler oss opp for å dra ut. Men hvorfor ikke hente den fram litt oftere? Hva som får deg til å føle seg sexy, er det bare du som vet. Er det en tettsittende kjole og høye hæler, sexy undertøy, en svett økt på treningsstudioet eller en bestemt sang? Gjør det lille ekstra for å fremme denne følelsen på en helt vanlig dag. Du vil føle deg bedre, se bra ut og krydre hverdagen.

4. Ha det gøy

Siste tips fra sexologen er: Å ha det gøy! Hold det riktige fokuset, og jobb med å glemme prestasjonsjaget, kroppsfokuset og hvordan du ser ut i en gitt vinkel. Ikke vær for streng med deg selv, men fokuser på å slappe av, kose deg, og le masse!

Godt nyttår.png