6 sexstillinger med nyttårstema

Gå «all in» med et nyttårstema for sexstillingene når klokken slår midnatt... Avslutt året på den aller beste måten!

1. «The champagne flute»

Ingenting er mer nyttårsaften enn et glass med bobler i. Ta med en flaske på rommet og bytt på å slikke det av hverandres kropper. God stemning ganger to!

2. «The cork popper»

La mannen sitte på sengen oppreist, mens partneren sitter oppå med ansiktet mot han og beina rundt livet hans. Gnikk så mot hverandre med en viss skruteknikk, akkurat som når man åpner en flaske champagne. Intenst og romantisk!

artikkel-stillinger-med-nyttårstema1.jpg

Piffe opp med sexy undertøy? Se hele vårt utvalg her!

3. «The ball drop»

Denne stillingen fungerer så lenge en av partene har testikler. La partneren ligge ned med ansiktet opp, men innehaveren av pung setter seg over ansiktiet til den som ligger. Dette kan minne om den mer klassiske "tea-bagging". Den som ligger suger og slikker på pungen som et forspill. Eller med andre ord; "omvendt" 69!

4. «Stroke of midnight»

La partneren penetrere bakfra, enten liggende, sittende eller stående, mens han stimulerer klitoris. Dette gir den parteneren som er fremst hendene fri til å kose med andre erogene soner. 

artikkel-stillinger-med-nyttårstema2.jpg

Lyst å gjøre det hele mer kinky? Se vårt utvalg av frekke sexleketøy her.

5. «Firecracker»

Ta partneren opp etter veggen! Legg bena til den som har ryggen mot veggen over skuldrene til den som står, slik at bena får en v-form. Akkurat som spruten til et fyrverkeri! Perfekt når fyrverkeriet står på som verst.

6. «Midnight magic»

La dama ligge på ryggen med en pute under rumpa, mens partneren i en slags misjonærstilling penetrerer henne. Når bekkenet er tiltet opp vil det være lettere å treffe g-punktet. Kombinér med klitorisstimulering og det vil virkelig skje mirakler!

artikkel-stillinger-med-nyttårstema3.jpg

Kilde: Cosmopolitan