Massasje som ofte ender med sex

Har du lyst på fantastisk, gloheit sex med kjæresten? Slik får du partneren på gli med en erotisk massasje...

Stress, tretthet og en anspent kropp er rene motsetningen til nytelse og orgasme. Berøring stimulerer blodsirkulasjonen og frigjør beroligende stoffer i kroppen, styrker immunforsvaret, og øker muskel- og nerveaktiviteten. Kroppen blir rett og slett forvandlet til én stor erogen sone! Lær deg å utnytte dette til din fordel. Slik gir du massasje som leder til sex – i hvert fall på lang sikt.

Sett av tid til intimitet

Har det blitt litt lite sex i det siste? Er det lenge siden dere har vært ordentlig intim? Hvis du tenker tilbake på de mest intime stundene du har opplevd med partneren din, så er det kanskje ikke “kjappisen” på vei ut av døra før korøvelsen som topper lista?

Les også: Erogene soner du overser

Rydd kalenderen og gjør deg klar for å ta på partneren din igjen! Men vær forsiktig med å forvente umiddelbar "avkastning", da det ikke er uvanlig å sovne under massasje... Kjærlig berøring i kombinasjon med en større raushet i forholdet, vil med tiden gi både bedre og hyppigere sex! 

Gjør det lille ekstra

De færreste eier en massasjebenk, så en liten dose kreativitet må til for å legge til rette for en skikkelig digg massasjestund. Det trenger selvsagt ikke være så komplisert. En enkel hode-og ansiktsmassasje i fanget på sofaen kan gjøre underverker, men en skikkelig helaften krever litt planlegging (og gir ofte større uttelling).

  • Er dere redde for søl på sengetøyet kan det være lurt å gå til innkjøp av et lakklaken eller et vanntett sengeteppe til å legge over. Lakklaken er helt tett og beskytter mot oljesøl, og annet søl...

  • En wand er det perfekte sexleketøyet hvis du vil gi din partner en skikkelig massasje, uten å bli støl i armene! Magisk massasjestav reduserer spenninger i musklene ved hjelp av dype vibrasjoner, samtidig som den kan brukes på klitoris for å oppnå en heftig orgasme. Den perfekte avslutningen på en helaften for henne?

  • 3En god massasjeolje med erotisk duft er alltid bra å ha på lur. En sensuell duft kan få oss til å slappe av litt ekstra, og setter den erotiske stemningen. Et massasjelys gjør samme jobben og frigir berusende duft i rommet og blir til en varm og behagelig massasjeolje som kan påføres huden etter hvert som "stearinen" smelter.

  • Orgasmekrem er en erotisk liten hemmelighet som kan piffe opp en hvilken som helst intim-massasje, og gjøre klimakset enda lettere å oppnå. En liten ert av Aminosyren L-arginin får blodårene til å utvide seg ved påføring på huden, slik at mer blod strømmer til området. Det erektile vevet sveller og blir mer følsomt for berøring. 

Erotisk massasje – slik gjør du det

På magen:

Be partneren din ta av seg klærne og legge seg med magen ned. Begynn med å smøre inn en god massasjeolje over ryggen og skuldrene. Det er lurt å varme opp med myke, strykende og jevne bevegelser. Etterhvert kan du prøve sirkelbevegelser med tomlene i forskjellige hastigheter, og beveg deg deretter nedover ryggen noen ganger før du knar baksiden av bena og rumpeballene. Når du er i dette området bør du bruke myke og sensuelle hender, stryk gjerne over huden og dask litt over rompa om partneren din er klar for det.

På ryggen:

Etterhvert snur du partneren på ryggen. Masser hele kroppen fra topp til tå med sensuelle strøk, og gi spesielt oppmerksomhet til erogene soner som bryst, øreflipper og innside av lår. Bruk hendene til å pirre og erte. Hør på pusten til partneren din, pustes hen tungt er det et godt tegn på nytelse. Kanskje kommer det noen velvillige stønn også… Kna brystene hennes, eller gjør pirrende sirkelbevegelser rundt brystvortene hans.

Husk at du selv kan bli svært opphisset av å se din elskede ligge innoljet og glinsende på senga, men det er ikke sikkert din partner føler det samme. Dermed er det viktig å Ikke la lysten få ta overhånd og kaste deg over partneren så fort massasjen er over. Ikke vær brå eller kom med seksuelle tilnærmelser uten forvarsel. La alle bevegelsene være utforskende og lette, og legg merke til din partners signaler når du sakte beveger deg til de intime områdene.

Se om vedkommende slapper av, eller spenner seg. Det er viktig at massasjen gis uten en forventning om å “få noe tilbake”. Den som mottar massasjen må kunne hengi seg til opplevelsen uten å være redd for at en finger plutselig skal skli inn enten her eller der. 

Intimsonen

Ha gjerne på litt ekstra glidemiddel og stryk over penis/ kjønnsleppene før du starter forsiktig å onanere han/ henne. Masser innsiden av lårene først og jobb deg innover. Bruk god tid og myke bevegelser, øk takten etter hvert som partneren gir deg signaler om mer. 

For henne: Når hun er klar for det kan du smyge en finger inn i henne, mens du fortsatt masserer klitoris med den andre hånden. Kjenner du ikke din partner helt kan det være lurt å spørre om farten og trykket er riktig. Du kan også bruke en vibrator eller en wand på klitorisen hennes, for å sende henne rett til himmels.  Bland gjerne en ert med orgasmekrem i glidemiddelet for en ekstra pirrende opplevelse. Hvis det passer seg kan dette være en fin tid å penetrere henne på. Fortsett å massere klitorisen hennes, eller la henne holde i leketøyet. 

For han: Husk at penis ikke er alene der nede. Gi ballene en god massasje. Strekk forsiktig på dem, og kanskje la neglene gli pirrende fra side til side. Mange menn synes også det er deilig å få området mellom anus og pungen stimulert, enten med et fast trykk fra utsiden, eller en finger/analt leketøy på innsiden (husk glidemiddel). Her er alle menn forskjellig, så føl deg fram og spør om du er i tvil. 

Lykke til!